29 / 04 / 2024

Samsun projeleri 2017

Samsun projeleri 2017

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Samsun'da yapımı tamamlanan ve çevre düzenlemesi devam eden tesisleri inceledi. Kılıç, projelerle ilgili yetkililerden bilgi aldı.

Samsun Kıran Mahallesi’nde 1400 konut dönüşüyor!

Göreve geldiği günden itibaren hayata geçirdiği projeleri anlatan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, il genelinde devam eden kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında da açıklamalarda bulundu. 

Samsun 19 Mayıs'taki kültür merkezinin inşaatı yarım mı bırakıldı?

Samsun 19 Mayıs ilçesinde 3 dönemdir belediye başkanlığı yapan Osman Topaloğlu, 2017'de yapımını başlattığı Kültür Merkezi'nin 2019'a kadar tamamlanacağını söylemişti. Kültür merkezinin inşaatı yarım mı bırakıldı?

Samsun kentsel dönüşüm projeleri, şehrin gelişimine önemli katkı sağlayacak!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, altyapı projelerine 456 milyon lira yatırım yaptıklarını belirterek, kentsel dönüşüm projeleri ile ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Samsun'un kentsel dönüşüm projeleri masaya yatırıldı!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ile 'Video Konferans' yöntemiyle 'Kentsel Dönüşüm' ve 'Gülsan Sanayi Sitesi' başta olmak üzere birçok projeyi ele aldı.

Aykar Konut Samsun'da yeni projeye başlıyor!

Karadeniz Parke ile sektörde adından sıkça söz ettiren Aykar Konut, Samsun'da modern projeleri hayata geçirmek için kolları sıvadı.

Samsun Arkeoloji ve Etnografya Müzesi'nin inşaatı durdu!

2017'de Samsun'da ihalesi yapılan ve 19 Mayıs 1919'un 100’üncü yıl dönümünde bitirilmesi hedeflenen Samsun Arkeoloji ve Etnografya Müzesi İnşaatı, yüklenici firmanın yaşadığı ekonomik sıkıntılar sebebiyle durdu. 

Samsun Canik'te kentsel dönüşüm atağı!

Samsun için vizyon projeleri geliştirdiklerini söyleyen Samsun Canik Belediye Başkanı Osman Genç, ''Kentsel dönüşüm yatırımlarıyla yılda yüzbinlerce insanımız Canik'e geliyor'' dedi.

2017 sonrası yapılan kaçak bina yıkılacak!

İmar Barışı’na 3.7 milyon başvuru geldi. Konu hakkında değerlendirme yapan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, İmar Barışı’nın 2017 sonuna kadar yapılan projeleri ilgilendirdiğinin altını çizdi...

TOKİ Samsun ve Ordu projeleri tamamlanıyor!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanı Mehmet Ergün Turan, Samsun ve Ordu şantiyelerinde incelemeler yaptı.

Kampanyalı konut projeleri Şubat 2018!

2017'yi 1.4 milyon konut satışı ile kapatan gayrimenkul sektörü 2018’e de hızlı girdi. İşte kampanyalı konut projeleri Şubat 2018...

Samsun Bulvar AVM 2017 değerleme raporu!

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Samsun Bulvar AVM'nin 2017 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı.

Samsun'da 2017 yılında yabancılara 524 gayrimenkul satıldı!

Yabancı yatırımcıların Türkiye'nin gayrimenkul sektörüne güvenci tam. Türkiye’nin büyüyen ve gelişen bir ülke olması yabancıların Türkiye’ye ilgisini arttırıyor. 

Avasya GYO Samsun'daki 4 gayrimenkulün değerleme raporunu yayınladı!

Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Samsun'daki 4 gayrimenkulün 2017 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı.

Samsun projeleri 2017 Haberi

Samsun projeleri 2017

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Samsun'da düzenlenecek 2017 İşitme Engelliler Olimpiyatları'nın yapılacağı tesisleri inceledi.


Bakan Kılıç, 18-30 Temmuz tarihlerinde gerçekleştirilecek 2017 İşitme Engelliler Olimpiyatları öncesinde Samsun'da yapımı tamamlanan ve çevre düzenlemesi devam eden tesisleri gezdi.


Batıpark dolgu sahasındaki okçuluk, bowling ve buz pateni tesislerini inceleyen Kılıç, bowling salonunda deneme atışı da yaptı.


Bir süre burada vakit geçiren Kılıç, daha sonra atıcılık tesisleri ile yeni 19 Mayıs Stadı'nda da incelemelerde bulundu.


Tesislerin son durumu hakkında yetkililerden bilgi alan Bakan Kılıç, çalışmaların bir an önce bitirilmesi talimatını...