16 / 05 / 2024

samsun protokol camisi

samsun protokol camisi

Samsun Büyükşehir Belediye Meclisi "Protokol Camisi" alanında son kararı verdi. Protokol Camisi yapılacak arazi, Samsun Büyükşehir Meclisi tarafından Kent Park olarak ilan edildi.

Tarihi Vaniköy Camisi'nin ihyası için protokol imzalanacak!

Çıkan yangın sonucu büyük zarar gören tarihi Vaniköy Camisi için ihya çalışması başlatılacağı belirtildi...

Samsun'da 20 yıldır beklenen kentsel dönüşüm çalışmaları başladı!

Samsun'da Saitbey, Ulugazi ve Kökçüoğlu Mahallelerinde yapılacak kentsel dönüşüm çalışmaları için Toplu Konut İdaresi Başkanlığı ile firma arasında protokol imzalandı ve hak sahipleriyle görüşmeler başladı. 

Samsun İlkadım Belediyesi'nin yeni binasının inşaatı bitiyor!

Samsun İlkadım Belediyesi Yeni Hizmet Binası ve Camisi inşaatında sona yaklaşıldı. Başkan Tok: 'Yeni hizmet binası ilçemize ayrı bir değer katacak' diye konuştu.

Turkcell ve Huawei'den Samsun'da akıllı şehir için işbirliği!

Samsun Büyükşehir Belediyesi, Turkcell ve Huawei ile Akıllı Şehir İşbirliği için protokol imzaladı.

Yatırımlar Samsun Çarşamba'yı geleceğe taşıyacak!

Samsun Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, yatırımları ve projeleri anlattı. Dündar, Çarşamba Huzurevi'nin yapımı için protokol imzalandığını belirtti.

Samsun Atakum Tarım Meslek Lisesi arazisi Kent Park olacak!

Samsun Büyükşehir Belediye Meclisi "Protokol Camisi" alanında son kararı verdi. Protokol Camisi yapılacak arazi, Samsun Büyükşehir Meclisi tarafından Kent Park olarak ilan edildi.

Samsun'da raylı sistem Ondokuz Mayıs Üniversitesi'ne çıkıyor!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz hafif raylı sistemin üniversiteye çıkması için gereken çalışmalara başlamak üzere Ondokuz Mayıs Üniversitesi Rektörü Sait Bilgiç ile protokol imzaladı.

Samsun Esentepe Camii ibadete açıldı!

Samsun Havza'da yapılan Esentepe Camisi, ibadete açıldı. Esentepe Camisi Yaşatma Derneği Başkanı Ahmet Usta da yürütülen çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Samsun Tekkeköy raylı sistem hattında test sürüşleri başladı!

Samsun protokolü, Gar-Tekkeköy arası hafif raylı sistemin Cumartesi günü hizmete girecek olan ilk dört kilometresinin test sürüşünü gerçekleştirdi.

Samsun Gadullu Mahallesi'nde camiler restore edilecek!

Samsun'un Kavak ilçesi Gadullu Mahallesi'nde bulunan ve bir süre önce yanarak kullanılamaz hale gelen köy camisi Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından yeniden restore edilecek.

TOKİ Samsun Canik 127 adet konut ihalesi bugün yapılacak!

TOKİ Samsun İli Canik İlçesi 127 adet konut inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi ve Yeşilova Camisi'nin çevre düzenlemesi işi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Samsun Canik'te 127 adet konut yaptıracak!

TOKİ Samsun Canik Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 127 konut, 1 kapıcı dairesi inşaatı ile Yeşilova Camisi'nin altyapı ve çevre düzenlemesi işi ihalesi 12 Nisan 2016 tarihinde gerçekleşecek.

Samsun'a Doğa Eğitim Merkezi kuruluyor!

Mülkiyeti Orman ve Su İşleri Bakanlığı'nda bulunan 12.9 hektarlık alanı, yapılan protokol ile 5 yıllığına kiralayan Samsun Büyükşehir Belediyesi, Türkiye’de bir ilki gerçekleştirerek bu alanda ‘Doğa Eğitim Merkezi’ oluşturacak

samsun protokol camisi Haberi

samsun protokol camisi

Uzun süren tartışmalara neden olan Atakum Tarım Meslek Lisesi arazisi için Samsun Büyükşehir Belediye Meclisi kararını verdi. Okul arazisi Kent Park olacak.


ESKİ BAKAN KILIÇ'A MAHKEME 'DUR' DEMİŞTİ

Eski Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç'ın gündeme getirdiği ve yapılmasını 'ısrarla' istediği Atakum Tarım Meslek Lisesi arazi üzerine protokol cami projesine son noktayı, Samsun Büyükşehir Belediye Meclisi koydu. Samsun Büyüşehir Belediye Meclisi, Bölge İdare Mahkemesi'nin 'yürütmeyi durdurma kararı'na uyarak okul arazisini 'kent park' olarak ilan etti.


MECLİS YENİDEN GÖRÜŞTÜ

Samsun Büyükşehir Belediye Meclisi'nde bugün gerçekleştirilen komisyon görüşmelerinde daha önce Protokol Camii için planlanan ve mahkeme kararı ile iptal edilen söz konusu okul arazisinin imar planı yeniden görüşüldü.


KOMSİYON KENT PARK KARARI ALDI

Komisyonda Büyükşehir İmar ve Şehircilik Daire Başkanlığı'nın Atakum İlçesi sınırları içinde yer alan Tarım...