29 / 04 / 2024

samsun Selyeri Mahallesi

samsun Selyeri Mahallesi

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, kaçak yapılaşmaya asla fırsat vermeyeceklerinin altını çizdi.

Samsun Yeni Sanayi Sitesi'nde hak sahiplerine uygun koşullarda dükkan alma fırsatı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığına bağlı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının (TOKİ), Samsun Toybelen Mahallesi'nde yapılacak yeni sanayi sitesinde dükkan sahibi olmak isteyen esnafa fiyat ve peşinat indirimi ile vadede uzatma yaptığı bildirildi.

Hayırsever iş insanı Cemal Yeşilyurt 16 derslikli okul yaptırıyor!

Hayırsever iş insanı Cemal Yeşilyurt ve ailesi, Samsun Tekkeköy ilçesi Selyeri Mahallesi'nde, 16 derslikli okul inşa ettiriyor.

Samsun Çay Mahallesi TOKİ için teslim dönemi sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Samsun Çay Mahallesi projesi için teslim dönemi bugün itibariyle sona eriyor.

TOKİ Samsun Çay mahallesinde teslimler başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Samsun Çay Mahallesi projesinde yer alan 422 adet konut için teslim dönemi bugün itibariyle başlıyor.

Samsun Selyeri’ndeki çarpık kentleşme ortadan kalkıyor!

Samsun Selyeri mahallesindeki çarpık kentleşme ve çirkin görüntü ortadan kalkıyor.

Samsun'un Reşadiye Mahallesi 50 yıldır imar bekliyor!

Samsun'un en eski yerleşimlerinden olan Reşadiye Mahallesi'nin 50 yıllık imar bekleyişi devam ediyor..

TOKİ'den Samsun Nalbantlı Mahallesi'ne 504 konut!

T.C. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Samsun'da Vezirköprü İlçesi'ne bağlı Nalbantlı Mahallesi 504 konutluk proje yapacak..

THK'dan Samsun'da satılık kargir bina!

Türk Hava Kurumu Genel Başkanlığı, Samsun İli, İlkadım İlçesi, Kale Mahallesi'nde bulunan kargir binayı satışa çıkardı. 30 Mart 2017 Perşembe günü gerçekleşecek ihale kapalı teklif açık arttırma usulüyle gerçekleşecek.

Samsun Selahiye'deki tarihi konaklar yenilenecek!

Samsun Selahiye Mahallesi’ndeki tarihi konaklar restore edilecek. Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz ve belediye yetkilileri bölgedeki tarihi yapıları inceledi.

Samsun Kavak'ta Ali Bakır Parkı'nın temeli atıldı!

Samsun Kavak'ın Yaşaoğlu Mahallesi'nde inşa edilecek Ali Bakır Parkı'nın temeli atıldı. Kavak'a toplamda 8 adet park kazandırıldı.

Samsun Çay Mahallesi'ndeki dönüşüm ne durumda?

Samsun’daki ilk kentsel dönüşüm projesi olan Çay Mahallesi Kentsel Dönüşüm projesi üstlenici firmanın iflas etmesinden sonra atanan kayyum ile inşaatta bir ilerleme olacağını ümit eden hak sahipleri yine hüsrana uğradı.

TOKİ Samsun Çay Mahallesi AGG başvuru tarihleri!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca 422 konutluk Samsun Çay mahallesi Alt Gelir Grubu kapsamında yer alan 5 adet konut satışa çıkıyor.

Samsun Çay Mahallesi TOKİ başvuruları başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca 422 konutluk Samsun Çay Mahallesinde yer alan ve TOKİ stoğunda bulunan 16 adet konut satışa çıkıyor.

samsun Selyeri Mahallesi Haberi

samsun Selyeri Mahallesi

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, kaçak yapılaşmaya asla fırsat vermeyeceklerinin altını çizdi. Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar ve belediye personeliyle Sheraton Hotel’de bir araya geldi. Düzenlenen kahvaltıya Büyükşehir Belediyesi ve Tekkeköy Belediyesi çalışanları da katıldı.


Kahvaltı sonrası konuşan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, “Biz bugünlerde yoğun bir şekilde ilçeleri dolaşıyoruz. İlçelerde turizm potansiyelleri için çalışmalar yapıyoruz. Eski Valimiz Hüseyin Aksoy zamanında yaptırılmış, elimizde bir turizm master planı var. Bu planın içersinden Terme, Asarcık, Tekkeköy ile ilgili bir şeyler var ama biz onunda dışına çıkıp, ilçelerimize yönelik hangi turizm akslarını geliştirebilirizi gidip konuşuyoruz” dedi.


“TEKKEKÖY’E BİR MARKA OLUŞTURALIM”

Tekkeköy ilçesinin bir markası olması gerektiğini belirten Başkan Yılmaz, “Tekkeköy ilçesinde gastronomi, yemek, tatlı,...