06 / 05 / 2024

samsun sheraton turizm

samsun sheraton turizm

Tanrıverdi Grubu Başkanı Recep Tanrıverdi’nin Samsun'da yapımına başladığı oteli ABD’li Sheraton işletecek. ABD'li Starwood Hotels CEO'su Willms "Anadolu'da yükselen yeni bir trend keşfettik" dedi. Otele yatlarla turist çekilecek...

Belediye sağlık tesisi ve turizm alanı imarlı arsa satacak!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Samsun İlkadım'da yer alan sağlık tesisi ve turizm alanı imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor. Satışa çıkarılan arsa 1.148 metrekare alana sahip.

Samsun Büyükşehir, ticaret-sağlık tesisi ve turizm alanı imarlı arsa satacak!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Samsun İlkadım'da yer alan imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor. Satışa çıkarılan arsa 1.148 metrekare alana sahip.

Samsun Emlak Yatırım Ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Samsun Emlak Yatırım Ve Turizm Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 112 milyon 525 bin 669,27 TL sermaye bedeli ile Recep Tavrıverdi, İbrahim Tanrıverdi ve Merve Tanrıverdi ortaklığında kuruldu.

Samsun'da 40 milyon liralık müze kaderine terk edildi!

Samsun Büyükşehir Belediyesi ile Kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafından yapılan ancak ekonomik nedenlerden dolayı inşaatı duran Samsun Arkeoloji ve Etnografya Müzesi kaderine terk edildi. 

Katar, Sheraton İstanbul City Center’i  93 milyon euro’ya satın aldı!

JW Marriott Istanbul Bosphorus ile Katar merkezli Al Rayyan Turizm ve Yatırım Şirketi, Marriott International zincirininden olan Sheraton Istanbul City Center’i toplam 93 milyon euro’ya satın aldı...

Knauf Türkiye bölgesel çalıştayı Samsun’da gerçekleştirildi!

Knauf Türkiye’nin, 2019 yılı değerlendirmesiyle ilgili gerçekleştirdiği bölgesel çalıştay, 31 Ocak’ta Sheraton Grand Samsun Hotel’de düzenlendi. Çalıştayda Knauf Türkiye’nin 2020 bölgesel hedef ve stratejileri açıklandı.

Sheraton Grand Samsun satılacak mı?

Tanrıverdi Holding'in 221 odalı otel 122 metre yüksekliği ile Karadeniz Bölgesi'nin en yüksek binası unvanına sahip olan oteli, Sheraton Grand Samsun'un satılacağı iddia ediliyor. Holding alıcı çıkması durumunda Beşiktaş'taki otelini de satabileceğini duyurmuş...

Samsun Arkeoloji ve Etnografya Müzesi’nin inşaatı yükseliyor!

Samsun Büyükşehir Belediyesi’nin Kültür ve Turizm Bakanlığı ile birlikte hayata geçirdiği Arkeoloji ve Etnografya Müzesi’nin inşaatı tüm hızıyla devam ediyor.

Samsun Müzesi 65 milyon TL'ye mal olacak!

Kültür ve Turizm Bakanlığı ile Samsun Büyükşehir Belediyesinin ortaklaşa olarak hayata geçirdiği "Samsun Müzesi"nin proje tutarı 65 milyon TL.

Samsun Tekkeköy Deresi turizm alanına dönüşüyor!

Samsun Tekkeköy'de bulunan derenin ıslah edilmesi için harcanacak yaklaşık 15 milyon liralık projenin ihalesinin ardından çalışmaların başlaması için imzalarda atıldı.Başkan Togar, derenin ıslah edilirken aynı zamanda da turizme kazandırılacağına dikkat çekti.

Four Points by Sheraton, Türkiye'de 5 yeni otel açacak!

Turizm sektöründe geçtiğimiz yıl yapılan 12.2 milyar dolarlık satın alma ile dünyanın en büyük otel zincir haline gelen Marriot International& Starwood Grubu, Türkiye’de Er Yatırım’la birlikte 5 yeni Four Points by Sheraton açmaya hazırlanıyor.

Samsun Asarcık büyükşehir yatırımlarıyla değişiyor!

Samsun Büyükşehir Belediyesi, ilçelerin turizm potansiyellerini gün ışığına çıkarıp ekonomilerinin gelişmesine katkıda bulunmak amacıyla yatırımlarına hızla devam ediyor.

Samsun Vezirköprü'ye dev turizm yatırımı!

Samsun Büyükşehir Belediyesi yapılan yatırımlar ve turizm hamleleri ile Vezirköprü'nün kaderini değiştirdi. Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz’ın da büyük önem verdiği Vezirköprü, son iki yılda birçok turistik yatırıma kavuştu.

samsun sheraton turizm Haberi

samsun sheraton turizm

Le Meridien, W ve Sheraton gibi markaları bünyesinde bulunduran dünyanın önde gelen otel zincirlerinden ABD merkezli Starwood Hotels, Avrupa Başkanı Thomas Willms, İstanbul’un yanı sıra Adana, Bursa ve Samsun’da faaliyete geçeceklerini belirterek “Grup olarak Türkiye’ye inanıyoruz. Ülkenin Anadolu bölümünde yükselen yeni bir trend keşfettik. Kısa bir süre önce açılan Bursa otelimizin yanı sıra, bu yıl hizmete girecek Adana ve Samsun bölgeleri hem iş hem de turizm anlamında gelişen şehirler. Buralarda otelleri hayata geçiriyoruz. Yeni şehirler de gündeme gelecek” diye konuştu. Willms, şehir otellerinin yanı sıra Antalya ve özellikle lüks turizm anlamında daha da kendinden söz ettiren Bodrum’a yönelik resort projelerini de gözlediklerini belirterek, “Bizim Türkiye’de büyüme stratejimiz belli, bunun için doğru partnerlerle buluşmayı bekliyoruz” ifadelerini kullandı. Mayıs başında Beşiktaş’ta...