06 / 05 / 2024

samsun spor projeleri

samsun spor projeleri

Karadeniz’in en gelişmiş şehri Samsun’da dinamik gençler ve sporcuların yetiştirilmesi için Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından yapılacak 29 proje daha yakın zamanda Samsunluların hizmetine sunulacak.

Samsun Kıran Mahallesi’nde 1400 konut dönüşüyor!

Göreve geldiği günden itibaren hayata geçirdiği projeleri anlatan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, il genelinde devam eden kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında da açıklamalarda bulundu. 

Samsun kentsel dönüşüm projeleri, şehrin gelişimine önemli katkı sağlayacak!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, altyapı projelerine 456 milyon lira yatırım yaptıklarını belirterek, kentsel dönüşüm projeleri ile ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Karacabey Gençlik Merkezi ve Spor Salonu'nun inşaatı 2022'de tamam!

Bursa Karacabey Belediyesi tarafından geleceğe katkı sunmak amacıyla hayata geçirilen gençlik merkezi ve spor salonu projeleri, Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın desteğiyle, toplamda 11 milyon TL’ye ulaşacak.

Samsun'un kentsel dönüşüm projeleri masaya yatırıldı!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ile 'Video Konferans' yöntemiyle 'Kentsel Dönüşüm' ve 'Gülsan Sanayi Sitesi' başta olmak üzere birçok projeyi ele aldı.

Aykar Konut Samsun'da yeni projeye başlıyor!

Karadeniz Parke ile sektörde adından sıkça söz ettiren Aykar Konut, Samsun'da modern projeleri hayata geçirmek için kolları sıvadı.

Samsun'da 400 milyon liralık 42 yeni spor tesisi inşa edildi!

İşitme Engelliler Olimpiyat Oyunları'na ev sahipliği yapan Samsun'da son 7 yılda toplam 400 milyon liralık yatırımla 42 yeni spor tesisi inşa edildi.

Samsun'da 16 yılda 9 bin 459 konut teslim edildi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yaşar Doğu Spor Salonu'nda düzenlenen AK Parti Samsun Aday Tanıtım Toplantısı'na katıldı. Erdoğan, bölgede hayata geçirilen yatırım ve projelerden bahsetti. 

Samsun Canik'te kentsel dönüşüm atağı!

Samsun için vizyon projeleri geliştirdiklerini söyleyen Samsun Canik Belediye Başkanı Osman Genç, ''Kentsel dönüşüm yatırımlarıyla yılda yüzbinlerce insanımız Canik'e geliyor'' dedi.

TOKİ Samsun ve Ordu projeleri tamamlanıyor!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanı Mehmet Ergün Turan, Samsun ve Ordu şantiyelerinde incelemeler yaptı.

900 yataklı Samsun şehir hastanesi ihale sürecinde!

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan Yaşar Doğu Spor Salonu'nda düzenlenen AK Parti Samsun 6. Olağan İl Kongresi'nde katıldı. 

Samsun Tekkeköy'e yeni okul yolda!

Samsun Tekkeköy Gökçe Karaoğlan Mahallesi’ne yeni bir okul yapılacak. Okul bünyesinde 10 derslik, yemekhane, spor salonu, konferans salonu, laboratuvar, ana sınıfı ve her türlü bilişsel ve fiziksel yapı bulunacak. 

Kocaeli İlimtepe’ye spor kompleksi geliyor!

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Körfez İlimtepe Mahallesi muhtarı Kazım Elmaz ve azalarıyla hayata geçirilecek projeleri konuştu. Toplantıda İlimtepe’ye inşa edilecek olan spor kompleksi de masaya yatırıldı.

Türkiye’nin en büyük gençlik merkezi Samsun İlkadım'a kazandırıldı!

Samsun İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, ilçede yapılan ve yapılacak spor yatırımları ile ilgili açıklamalarda bulundu.

samsun spor projeleri Haberi

samsun spor projeleri

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, “Yeni tesislerde yetişecek Samsunlu gençler daha dinamik, daha çalışkan ve bir adım önde olacak” dedi.

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Samsun’da 2011 yılından bu yana hizmete açtığı 42 tesise, 29 adet daha eklemeye hazırlanıyor. 12’si proje ve ihale aşamasında, 17’sinin ise yapımı devam eden 29 tesisle Samsun, “marka kent” olma yolunda hızla ilerliyor.

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, ülke genelinde yapılan yatırımlarla sadece Samsun’da değil 81 ilde yetişecek olan sporcu ve gençlere her türlü imkanların sonuna kadar açık olduğunu söyledi.


BAŞLANGIÇLARIN ŞEHRİ SAMSUN

Samsun’da, Bakanlığın son altı yılda yaptığı yatırımlarla, kentin büyüme hızının ivme kazandığına işaret eden Bakan Çağatay Kılıç, “Samsun başlangıçların şehridir. Samsun, Türkiye’nin başlangıcının yazıldığı şehirdir. Samsun’da başlattığımız, temelini attığımız her proje ile...