01 / 05 / 2024

Samsun Stadı inşaatında son durumda

Samsun Stadı inşaatında son durumda

Gençlik ve Spor Bakanı Kılıç: "Samsun'a yakışır bir stat kazandırıyoruz.Stadyum hizmete girdiğinde restoranları, alışveriş merkezi ve localarıyla bir yaşam merkezi haline gelecek" dedi.

Samsun Şehir Hastanesi'nin inşaatında son durum ne?

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, Samsun Şehir Hastanesi'nin inşaatında incelemeler yaptı. İncelemeleri sırasında yetkililerden bilgiler de alan Çiğdem Karaaslan, hastanenin 900 yatak kapasitesi bulunacağını ifade etti ve hastanenin 2023'te açılacağını belirtti.

Karşıyaka Stadı inşaatında ortaklık! 

İzmir'in köklü kulüplerinden Karşıyaka'nın taraftarı yıllardır statlarının inşa edileceği günü bekliyor. Peki Karşıyaka stat inşaatında son durum ne? İşte son gelişmeler...

Yeni Ordu Stadı'nın inşaatında sona geliniyor!

Ordu'da, UEFA standartlarında inşa edilen Yeni Ordu Stadı'nın inşaatında sona geliniyor. Projenin kısa sürede hizmete açılması hedefleniyor.

Samsun'da inşaat iskelesi çöktü: 3 yaralı!

Samsun'da inşaatın ikinci kat zeminine beton dökme işlemi sırasında işçilerin üzerinde bulunduğu demir iskele çöktü.

Çorum'un 15 bin kişi kapasiteli yeni stadında inşaat başladı!

Çorum Belediyesi tarafından yaptırılan yeni stad inşaatında çalışmalar sürüyor. Yapımcı firma Çakır İnşaat resmi sözleşmeyi imzalamasının ardından yapım işine başladı.

Panorama 1919 Müzesi inşaatında son durum!

Samsun Valisi İbrahim Şahin ile Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, milli mücadele ruhunu derinden hissettirecek ve yaşatacak Panorama 1919 Müzesi inşaatında incelemelerde bulundu.

Tekkeköy hafif raylı sistem inşaatında son durum!

Samsun Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Yurt, Tekkeköy hafif raylı sistem inşaatında üst yapı işlerinin yüzde 80’inin tamamlandığını, inşaatın 10 Ekim’de biteceğini söyledi.

Karşıyaka Stadı inşaatında şok gelişme!

Mahkemenin geçen ay verdiği ihaleyi iptali kararına rağmen Karşıyaka’da yapımı devam eden 15 bin kişilik yeni stadın inşaatı, firmaya yeni hak edişlerin yapılmayacağı bildirilince durduruldu.

Samsun Göl Çok Programlı Anadolu Lisesi inşaatında sona gelindi!

Samsun’un Vezirköprü ilçesine bağlı Göl Mahallesi’nde 2014 yılında yapımına başlanan Göl Çok Programlı Anadolu Lisesi inşaatında son aşamaya gelindiği ve çevre düzenlemelerine başlandığı bildirildi.

Vodafone Arena'nın kaba inşaatında sona gelindi!

Beşiktaş'ın yapımı devam eden yeni stadı Vodafone Arena'nın kaba inşaatında sona gelindi. Vodafone Arena'da koltukların montesi ve zemin düzenleme çalışmalarının hız kazandığı belirtildi.

Çarşamba Devlet Hastanesi inşaatında son durum!

Samsun’un Çarşamba ilçesinde temeli 2011 yılında atılan ancak ihaleyi alan yüklenici firmadan kaynaklanan sıkıntılar sonrası uzun bir süre kaderine terk edilen 250 yataklı yeni Çarşamba Devlet Hastanesi inşaatında çalışmalar yeniden başladı.

Isparta Şehir Hastanesi inşaatında deprem izolatörü kullanılacak!

Isparta Şehir Hastanesi inşaatında deprem izolatörü kullanılacağı bilgisi veren Akın, "iki temel üstüne Almanya'dan ithal edilerek uygulanacak sismik yalıtımla, hastane 11 şiddetindeki depreme kadar dayanıklı olacak" dedi.

Ankara Sincan'da fabrika inşaatında çökme meydana geldi!

Olay, akşam saatlerinde Sincan'da meydana geldi. Sincan Organize Sanayi Bölgesi Ahi Evran Mahallesi Ural Caddesi'nde bulunan fabrika inşaatında kurulan iskele, bilinmeyen bir nedenle çöktü.

Samsun Stadı inşaatında son durumda Haberi

Samsun Stadı inşaatında son durumda

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Samsun'da yaptırılan 19 Mayıs Stadyumu'nun yüzde 77'si tamamlandı.


Bakanlıktan yapılan açıklamaya göre 140 bin metrekare alan üzerine kurulan stadyumun inşaatı hızla devam ederken, temeli 2013 yılının ağustos ayında atılan stadın yüzde 77'si bitti.


Tekkeköy ilçesindeki stat, 145 milyon liraya mal olacak ve 33 bin 919 seyirci kapasitesi bulunacak. Samsunspor, gelecek sezon maçlarını bu statta oynayacak.  


Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, konuyla ilgili açıklamasında, farklı illerde yer alan ve 8'i proje aşamasında olan 29 stattan 5 tanesinin bittiğini, diğerlerinin inşaatının devam ettiğini belirterek, şunları kaydetti:


"Samsun, Eskişehir, Gaziantep ve Sivas statları bu yıl bitiyor. Bu statların toplam maliyetleri 3 milyar liranın üzerinde. Statlar, sadece futbol amaçlı olarak kullanılan, iki haftada bir maç yapılacak yerler değil de,...