29 / 04 / 2024

Samsun Stadı

Samsun Stadı

Gençlik ve Spor Bakanı Kılıç: "Samsun'a yakışır bir stat kazandırıyoruz.Stadyum hizmete girdiğinde restoranları, alışveriş merkezi ve localarıyla bir yaşam merkezi haline gelecek" dedi.

Yeni Samsun Stadı'nın yüzde 75'i tamamlandı!

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Samsun'da yapılan 33 bin 919 kişilik stadın çatı işi tamamlanmak üzere. İnşaatının yüzde 75'i tamamlanan stat, kadın şantiye şefi öncülüğünde şekilleniyor.

Samsun Millet Bahçesi'nin ihalesi yapıldı!

TOKİ'nin Samsun'da eski 19 Mayıs Stadı'nın yerine 100 bin 865 metrekarelik alanda inşa edeceği Samsun Millet Bahçesi'nin ihalesi yapıldı.

Samsun 19 Mayıs Stadı'nın yüzde 77'si tamamlandı!

145 milyon TL'ye mal olan Samsun 19 Mayıs Stadı'nın yüzde 77'si tamamlandı. 140 bin metrekare alanda yapılan Samsun 19 Mayıs Stadyumu 34 bin kişiyi ağırlayacak.

Samsun 19 Mayıs Stadı'nda son durum!

Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdür Yardımcısı Dursun Türk, TOKİ tarafından inşa edilen Samunsporun yeni stadıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Samsun Stadı ne zaman açılacak?

TOKİ tarafından 4 Ağustos 2013'te temeli atılan yeni Samsun stadını yapımına devam ediyor. Yapımı tamamlanması beklenen stadın gecikme nedeni açıklandı...

Samsun'un yeni stadında sona gelindi!

Gençlik ve Spor Bakanlığınca, Karadeniz Bölgesi’nde inşa edilenler arasında bulunan Samsun’daki statta sona yaklaşıldı.

Samsun 19 Mayıs Stadı'nda sona doğru!

Samsun'da inşası tamamlanmak üzere olan 33 bin 919 kişilik yeni stadyumda çim serme işlemine başlandı. Samsun Valisi Şahin: "2 ay sonra muhtemelen çimlerin tamamı bitmiş olacak ve saha oynanır hale gelecek" dedi.

Samsun 19 Mayıs Stadı'nda sona yaklaşıldı!

Gençlik ve Spor Bakanlığınca Samsun'da TOKİ'ye yaptırılan 33 bin 919 kişilik yeni stada yüksekten bakıldığında çatı, denizdeki dalgaların görüntüsünü verecek.

Samsun 19 Mayıs Stadı'nda sona yaklaşıldı!

TOKİ tarafından 130 milyon liraya yapılan Samsun 19 Mayıs Stadı'nda sona yaklaşıldı. 33 bin 919 kişilik statta dış kaplamasının yüzde 60'ı tamamlandı.

Samsun 19 Mayıs Stadyumu'nun yüzde 77'si tamamlandı!

Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın Samsun’un Tekkeköy İlçesi’nde yaptırdığı 19 Mayıs Stadı’nın inşaatında önemli ilerleme kaydedildi. 145 milyon TL'ye mal olacak 33 bin 919 seyirci kapasiteli stadyum inşaatında sona yaklaşıldı.

Samsun 19 Mayıs Stadı'nda koltuk renkleri oylamayla belirlendi!

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından TOKİ'ye yaptırılan 33 bin 919 kişilik Samsunspor'un yeni stadının koltuk renkleri, taraftarların oylarıyla belirlendi.

Yeni Samsun Stadı'nın yüzde 75'i tamamlandı!

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Samsun'da yapılan 33 bin 919 kişilik stadın çatı işi tamamlanmak üzere. İnşaatının yüzde 75'i tamamlanan stat, kadın şantiye şefi öncülüğünde şekilleniyor.

Samsun 19 Mayıs Stadyumu'nun yüzde 70'i tamam!

Samsun’un 33 bin 919 kişilik yeni stadının yüzde 70.24’ünün tamamlandığı bildirildi. Samsun’un Tekkeköy ilçesine yapılan stadyumun kaba inşaatı tamamlanırken, çatıda kilit geçme sistemi çalışmalarına başlandı.

Samsun 19 Mayıs Stadı'nın yüzde 80'i tamam!

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Samsun’da yapımı devam eden 33 bin 919 kişilik stadın yüzde 80’inin tamamlandığı bildirildi.

Samsun Stadı Haberi

Samsun Stadı

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Samsun'da yaptırılan 19 Mayıs Stadyumu'nun yüzde 77'si tamamlandı.


Bakanlıktan yapılan açıklamaya göre 140 bin metrekare alan üzerine kurulan stadyumun inşaatı hızla devam ederken, temeli 2013 yılının ağustos ayında atılan stadın yüzde 77'si bitti.


Tekkeköy ilçesindeki stat, 145 milyon liraya mal olacak ve 33 bin 919 seyirci kapasitesi bulunacak. Samsunspor, gelecek sezon maçlarını bu statta oynayacak.  


Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, konuyla ilgili açıklamasında, farklı illerde yer alan ve 8'i proje aşamasında olan 29 stattan 5 tanesinin bittiğini, diğerlerinin inşaatının devam ettiğini belirterek, şunları kaydetti:


"Samsun, Eskişehir, Gaziantep ve Sivas statları bu yıl bitiyor. Bu statların toplam maliyetleri 3 milyar liranın üzerinde. Statlar, sadece futbol amaçlı olarak kullanılan, iki haftada bir maç yapılacak yerler değil de,...