10 / 05 / 2024

Samsun Stadyumu tamamlandı

Samsun Stadyumu tamamlandı

Samsun'da 334 bin metrekarelik bir alanda yapımı süren 33 bin seyirci kapasiteli Samsun Stadyumu bugün itibariyle fiziki gerçekleşme oranı yüzde 60 seviyelerinde olan stadyumun proje maliyeti 138 milyon lira.

Bakan Koca açıkladı: Samsun Şehir Hastanesi'nin inşaatı tüm hızıyla devam ediyor!

Samsun Şehir Hastanesi inşaatı hızla ilerliyor! Tamamlandığında uluslararası standartlarda tedavi imkanları sunacak olan hastane, yüksek yatak kapasitesi, yoğun bakım birimleri ve tam teşekküllü ameliyathaneleriyle bölgenin en önemli sağlık merkezlerinden biri olacak.

Samsun Saathane Projesi'nde 8 katlı binanın yıkımı tamamlandı!

Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Saathane Projesi kapsamında yıkım çalışmaları tam gaz ediyor. Proje kapsamında 8 katlı bir yapının yıkımı daha gerçekleşti. 

Samsun İlkadım'da kentsel dönüşüm çalışmalarının yüzde 50'si tamamlandı!

Samsun İlkadım'a bağlı Kıran Mahallesi'nde hayata geçirilen Kentsel Dönüşüm 2.Etap Projesi’nde inşaat çalışmalarının yüzde 50'si tamamlandı.

Samsun Canik'te kentsel dönüşüm çalışmalarının yüzde 45'i tamamlandı!

Samsun'un Canik ilçesinde hayata geçirilen kentsel dönüşüm projesinde çalışmalar hızlandı. Proje dahilinde çalışmaların yüzde 45'i tamamlandı.

Samsun Subaşı Meydan Projesi'nin yüzde 25'i tamamlandı!

Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Subaşı Meydan Projesi'nin inşaat çalışmalarının yüzde 25'i tamamlandı.

Samsun Canik kentsel dönüşüm projesinde son durum ne? 

Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından Canik'te hayata geçirilen kentsel dönüşüm çalışmaları tam gaz devam ediyor. Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, inşaat çalışmalarının yüzde 22'sinin tamamlandığını dile getirdi. 

Avni Aker Millet Bahçesi'nin ilk etabı tamamlandı!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ömer Bulut yaptığı açıklamada, Trabzon'daki Hüseyin Avni Aker Stadyumu'nun yerine yapılan millet bahçesinin ilk etabının tamamlandığını müjdeledi.

Samsun Vezirköprü itfaiye binasının inşaatı tamamlandı!

Samsun Vezirköprü'de inşa edilen itfaiye binanın yapımı tamamlandı. İtfaiye binasının yakın zamanda hizmete girmesi bekleniyor. 

Şırnak Silopi Şehir Stadyumu inşaatı tamamlandı!

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Şırnak Silopi ilçesinde yapılan Silopi Şehir Stadyumu inşaatı tamamlandı. İnşa edilen yeni stadyumun değeri 3 Milyon 800 bin TL.

Yeni Adana Stadyumu inşaatı tamamlanıyor!

2014'te yapımına başlanan UEFA standartlarındaki 33 bin kişilik Yeni Adana Stadyumu'nda koltuk montajı ve hibrit çim serimi tamamlandı.

Samsun-Sivas Demir Yolu Hattı modernizasyonu tamamlandı!

Samsun-Sivas Demir Yolu Hattı modernizasyonu tamamlanıyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan, törene katılmak üzere Samsun'a gitti.

Samsun Şehir Hastanesi için geri sayım başladı!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, yaptığı açıklamada şehir hastanesi ihale sürecinin tamamlandığını belirterek, hazırlıkların ardından kısa sürede temelinin atılacağını söyledi.

Hatay Stadyumu'nun inşaatında sona gelindi!

Hatay Valisi Rahmi Doğan yaptığı açıklamada Hatay Stadyumu'nun kaba inşaatının tamamlandığını söyledi.

Samsun Stadyumu tamamlandı Haberi

Samsun Stadyumu tamamlandı

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından yapımı sürdürülen UEFA kriterlerindeki stadyumlar Türkiye'nin dört bir köşesinde bir bir yükseliyor. Samsun'da 334 bin metrekarelik bir alanda yapımı süren 33 bin seyirci kapasiteli Samsun Stadyumu bugün itibariyle fiziki gerçekleşme oranı yüzde 60 seviyelerinde olan stadyumun proje maliyeti 138 milyon lira.


 KILIÇ KONUŞTU 


Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından yapımı süren stadyumlardaki çalışmalar büyük bir hızla ilerliyor. Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, yaptığı yazılı açıklamada, İzmir'den Edirne'ye. Trabzon'dan Diyarbakır'a kadar birbirinden farklı bölgelerde stadyum çalışmalarının tüm hızıyla sürdüğünü belirterek, yeni stadyumların Türkiye'nin sportif geleceğine önemli katkılar sağlayacağını kaydetti. Yeni yapılan stadyumların, sadece daha güzel sahalarda maç oynanması anlamına gelmediğine dikkati çeken Bakan Kılıç, "Türkiye'de, 1994-2002 tarihleri aralığında sadece tek bir stat inşa edildi" dedi. 


YAPIMI DEVAM...