06 / 05 / 2024

Samsun T Tipi Kapalı ve Açık Ceza İnfaz Kurumları 2016 son durumu

Samsun T Tipi Kapalı ve Açık Ceza İnfaz Kurumları 2016 son durumu

Samsun’un İlkadım ilçesi Çatkaya Mahallesi'nde yapımı devam eden yeni Adalet Bakanlığı Samsun T Tipi Kapalı ve Açık Ceza İnfaz Kurumları inşaatının yüzde 90'ının tamamlandığı ve yakın zaman içinde teslim edileceği öğrenildi.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığın'dan müjde! Bakanlık Samsun'a 10 tramvay alacağını duyurdu

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığının alacağı on tramvayla yolcu kapasitelerinin yüzde otuz beş fazlalaşacağını belirttti. İşte ayrıntılar...

Fındık fiyatları düştü mü, bugün ne kadar? 12 Ekim 2023 Giresun, Samsun, Ordu, Trabzon fındık fiyat listesi...

Fındık üreticileri ve tüketiciler güncel fındık fiyatlarını merak ediyor. Vatandaşlar, "Fındık fiyatı bugün ne kadar?" sorusuna yanıt arıyor. İşte 12 Ekim 2023 Giresun, Samsun, Ordu, Trabzon fındık fiyat listesi...

A101’de araç tipi el süpürgesi 150 TL’ye, ayran sürahisi 40 TL’ye, yüz temizleme köpüğü 30 liraya düştü!

A101’e hafta sonuna özel çılgın indirimler geldi. A101'de 3 Haziran’da araç tipi el süpürgesi 150 TL’ye, ayran sürahisi 40 TL’ye, yüz temizleme köpüğü 30 liraya düştü. İşte A101 Market 3 Haziran Cumartesi fiyat listesi...

Samsun Büyükşehir Belediyesi akaryakıt istasyonu satıyor!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Samsun İlkadım Kıran'da yer alan akaryakıt ve LPG istasyonunu satışa çıkardı. İşte bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan o ihale ilanı...

Samsun'da arazi kavgası! Eski eşini tüfekle öldürdü!

Samsun'da A.P. (51) isimli bir kadın, arazi anlaşmazlığı yaşadığı eski eşi Ali D.'yi (49) tüfekle vurup öldürdü.

Samsun Gülsan Sanayi Sitesi'nin taşınması için meclis araştırması önergesi verildi!

Samsun Gülsan Sanayi Sitesi'nin taşınması sebebiyle ortaya çıkabilecek mağduriyetlerin araştırılarak alınması gereken tedbirlerin belirlenmesi amacıyla meclis araştırması açılmasına ilişkin önerge verildi.

Samsun İlkadım'da 13.9 milyon TL'ye icradan satılık akaryakıt istasyonu!

T.C. Samsun İcra Dairesi, Samsun ili, İlkadım ilçesi, 19 Mayıs Mahallesi, Irmak Caddesi, 7742 ada 4 parselde yer alan akaryakıt istasyonunu 13 milyon 909 bin 915 TL'ye satıyor...

Avrasya GYO Samsun akaryakıt istasyonu yıl sonu değerleme raporu!

Avrasya GYO, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Samsun ili İlkadım ilçesi 6490 ada 18 parsel üzerinde bulunan akaryakıt istasyonun yıl sonu değerleme raporunu yayınladı. 

Avrasya GYO Samsun İlkadım 2 Akaryakıt İstasyonu 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Avrasya GYO Samsun İli, Samsun ili İlkadım ilçesi 2 Adet Akaryakıt İstasyonu Yılsonu Değerleme raporunu yayınladı .

Samsun-Sivas demir yolunun tüm alt ve üstyapısı yenilendi!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Samsun-Sivas demir yolu hattındaki modernizasyon çalışmalarının tamamlanmasıyla ilgili, 'Hattımızda kurulan sinyalizasyon sistemi ile birlikte kapasitemiz iki katına çıktı, yenilenen hattımız çok daha konforlu, emniyetli ve güvenli hale geldi." dedi.

Samsun'da 4 milyon 70 bin TL'ye inşa edilen Gazi Halk Kütüphanesi ilgi odağı!

Samsun'da 14 ayda yeniden inşa edilen ve 4 milyon 70 bin TL'ye mal olan Gazi Halk Kütüphanesi, modern ve ferah yapısı ile ilgi odağı oldu. 

Samsun-Kalın Demiryolu Hattı için kamulaştırma kararı!

Samsun-Kalın Demiryolu Hattı Moderizasyon Projesi için Amasya İli, Merkez İlçe, Büyükızılca Köyü sınırları içerisinde yer alan ve ekli kroki ile listede bulundukları yer ve ada/parsel numaraları gösterilen taşınmazların kamulaştırılmasına karar verildi.

Samsun'da zirveyi gören emlak satışları durakladı!

Samsun Tüm Emlakçılar Meslek Odası (SATEM) Başkanı Mevlüt Oral, konut kredi faizlerinin düşüşüyle zirveyi gören emlak satışlarının kredi faiz oranlarının yükselmesinden sonra duraksamaya girdiğini söyledi.

Samsun T Tipi Kapalı ve Açık Ceza İnfaz Kurumları 2016 son durumu Haberi

Samsun T Tipi Kapalı ve Açık Ceza İnfaz Kurumları 2016 son durumu

Canik Belediyesi ve TOKİ işbirliğiyle, Karadeniz'in en büyük kentsel dönüşüm projesi kapsamında yapılan yeni cezaevi inşaatı hızla devam ediyor. Toplam 167 bin 244 metrekarelik alanda 17 bin metrekaresi kapalı, 2 bin metrekaresi açık olmak üzere planlanan cezaevinin 36 milyon liraya mal olacağı öğrenildi. 800 kişi kapasiteli T Tipi cezaevi, yüksek güvenlikli olacağı ve projesinde jandarma binası ve teknik diğer binaların da yer alacağı belirtildi. 


Mahkumlar için 750 metrekarelik atölye binasının da projelendirildiği açık ve kapalı cezaevinin 5 bin 500 metrekare de misafirhanesi bulunacak. Mahkumlar, kendilerini ziyaret amacıyla cezaevine gelecek yakınlarıyla 650 metrekarelik ziyaretçi binasında görüşebilecek. 


Bitiş aşamasına gelen cezaevinde çalışmaların hızla devam ettiği öğrenildi. Eski cezaevinin yıkılarak yerine kentsel dönüşüm projesi kapmasında yeni konutlarını yapılacağı ifade...