28 / 04 / 2024

Samsun Terme dükkan yıkımı

Samsun Terme dükkan yıkımı

Terme'nin Çay Mahallesi ırmak sırtında yer alan ve 'Balık Pazarı' ve 'Pirinç Dükkanları' olarak adlandırılan 40 dükkan belediye ekipleri tarafından yıkıldı.

Çarşamba Belediyesi 24 ay taksitle 27 ev ve dükkan satacak! Ev ya da iş yeri almak isteyenlere büyük fırsat!

Samsun İli Çarşamba Belediye Başkanlığı, Samsun Çarşamba'da yer alan 27 ev ve dükkan için satış ihalesi düzenliyor. Merakla beklenen ihale 24 Mayıs 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Samsun Yeni Sanayi Sitesi'nde hak sahiplerine uygun koşullarda dükkan alma fırsatı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığına bağlı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının (TOKİ), Samsun Toybelen Mahallesi'nde yapılacak yeni sanayi sitesinde dükkan sahibi olmak isteyen esnafa fiyat ve peşinat indirimi ile vadede uzatma yaptığı bildirildi.

TOKİ Samsun 1.526 dükkan ihalesi yarın!

Samsun İli, İlkadım İlçesi, Toybelen Küçük Sanayi Sitesi 1526 Adet Dükkan ile 82 Adet Ticari Birim İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ'den Samsun İlkadım'a 1.526 dükkan müjdesi!

Samsun İli, İlkadım İlçesi, Toybelen Küçük Sanayi Sitesi 1526 Adet Dükkan ile 82 Adet Ticari Birim İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi 5 Ekim 2020 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Samsun Terme'ye Fen İşleri Şantiyesi kuruldu!

Samsun Terme Belediyesi tarafından belediye işlerinin daha verimli ve etkin gerçekleşmesi amacıyla yeni Fen İşleri şantiyesi kurularak müdürlük yeni ve modern tesislerine taşındı.

Samsun Terme'de dere yatağındaki 40 dükkan yıkıldı!

Terme'nin Çay Mahallesi ırmak sırtında yer alan ve 'Balık Pazarı' ve 'Pirinç Dükkanları' olarak adlandırılan 40 dükkan belediye ekipleri tarafından yıkıldı.

İlkadım'da icradan 1.9 milyon TL'ye satılık 5 daire ve dükkan!

Samsun 3. İcra Dairesi; İlkadım'da yer alan 5 daire ve dükkanı 14 Kasım 2014'de satışa çıkarıyor. Toplam bedeli 1 milyon 974 bin 332 TL olarak belirlendi.

Samsun'da icradan 2 milyon 402 bin 465 TL'ye satılık dükkan!

Samsun İli, Tekkeköy İlçesi'nde toplamda 6.025 konut alanına sahip olan ve PVC doğrama imalathanesi olarak kullanılan dükkan, Samsun 3.İcra Dairesi tarafından 15 Eylül 2014 tarihinde ihaleye çıkıyor...

Samsun Tekkeköy'de 3.7 milyon TL'ye üç katlı dükkan! İcradan!

Tekkeköy İcra Müdürlüğü, Samsun ili Tekkeköy ilçesi Asarağaç mahallesinde bulunan 3 katlı dükkanı 3 milyon 758 bin 392 TL'den satışa çıkardı. Satış, 08 Mayıs 2012 Salı günü 14:00-14:10 saatleri arasında yapılacak

Samsun Büyükşehir Belediyesi"nden satılık 19 dükkan ve büro!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı mülkiyetleri belediye adına Kılıçdede Mahallesi"ndeki 1.011 metrekare arsa üzerine zemin+8 olarak inşa edilen bloktaki 19 büro ve dükkanı satışa çıkardığını açıkladı

Birmes Sanayi Sitesi'nde icradan 150 bin TL'ye dükkan!

Tuzla İcra Müdürlüğü; İstanbul, Tuzla, Orhanlı Köyü, Aydınlıyolu Mevkii, 9 cilt, 842 sayfa, 8384 ada, 7 parseldeki dükkanı satıyor. B9 Blok, zemin katta yer alan 17 numaralı dükkanın ½ hissesi satılacak

Vebemobile AVM'de satılık 2 dükkan! 600 bin TL'ye!

 Küçükçekmece 3. İcra Dairesi; İstanbul ili, Başakşehir ilçesinde yer alan Vebemobile Yaşam Alışveriş Merkezi içerisinde yer alan 2 dükkanı satışa çıkıyor. Dükkanların ihaleleri 18 Nisan'da yapılacak  

Vakıflar, Balıkesir'de restore karşılığı dükkan kiralayacak

Balıkesir Vakıflar, 4 Mart 2011 tarihinde gerçekleştireceği ihale ile 46 metrekarelik dükkanı restorasyon karşılığında kiraya verecek

Samsun Terme dükkan yıkımı Haberi

Samsun Terme dükkan yıkımı

SAMSUN'un Terme İlçesi'nde uzun yıllardır dere yatağı ve sel taşkın alanında yer alan metruk binalar belediye tarafından yıkıldı.


Terme'nin Çay Mahallesi ırmak sırtında yer alan ve 'Balık Pazarı' ve 'Pirinç Dükkanları' olarak adlandırılan 40 dükkan belediye ekipleri tarafından yıkıldı. Yıkım işlemi sırasında belediye zabıta ekipleri güvenlik önlemleri alırken, Temizlik İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler de su sıkarak çevre kirliliğinin önüne geçti. Belediye Başkanı Şenol Kul, "Amacımız yıkım değil, yeniden yapım" dedi. Halkın mutluluğu ve yaşam kalitesini yükseltmek ve sosyal donatı alanlarıyla birlikte modern alanlar inşa etmek gayreti içerisinde olduklarını vurgulayan Belediye Başkanı Şenol Kul, "Terme'de başlattığımız dönüşüm hız kesmeden sürüyor. Dönüşüm sürecinde elde ettiğimiz başarıda en büyük pay sahibi hemşerilerimizindir. Halkımızla el ele vererek, adım adım ilçemizin çehresini değiştiriyoruz" diye konuştu.