06 / 05 / 2024

Samsun Terme Sanayi Sitesi

Samsun Terme Sanayi Sitesi

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz yaptığı açıklamada Terme'nin ekonomisine, üretimine ve istihdamına katkı sağlayacak her türlü çalışmanın arkasında dağ gibi dururuz" dedi.

İki şehirde sanayi ve ticaret imarlı 2 arsa satılacak!

Bursa ve Samsun'da yer alan iki adet arsa satışa çıkarıldı. Satışa çıkarılan arsalar sanayi ve ticaret imarlı olarak belirtildi. İşte o ihale ilanları...

Samsun Bafra'ya orta ölçekli sanayi sitesi müjdesi!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Bafra Belediyesi tarafından Aktekke Mahallesi sınırları içerisinde inşaat çalışmalarına başlanmış Orta Ölçekli Sanayi Sitesi inşaatında çalışmalar tüm hızıyla sürüyor.

Büyükşehir Belediyesi o ilçede imarlı arsa satacak! 

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Samsun Terme'de yer alan imarlı arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsa 11 bin 433 metrekare alana sahip.

Belediye ticaret ve turizm alanı imarlı arsa satacak! İhalesi 4 Mayıs'ta!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Samsun Terme'de yer alan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu satış ihalesi 4 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak.

Terme Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Terme Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Davut Baş ve Ümit Baş ortaklığında kuruldu.

Samsun Tekkeköy'de 14 milyon TL'ye icradan satılık fabrika binası!

T.C. Samsun İcra Dairesi, Samsun ili, Tekkeköy ilçesi, Tekkeköy Mahallesi, Organize Sanayi mevkiinde yer alan fabrika binasını 13 milyon 993 bin 400 TL'ye satıyor...

Samsun OSB yatırımcıların radarına girdi!

Karadeniz'de sanayi alanında önemli konuma sahip olan Samsun OSB, son zamanlarda yatırımcıların ilgisiyle karşılaşıyor. Talebin çok olduğu bölgede ikinci etap için çalışmalar başladı.

Samsun Yeni Sanayi Sitesi'nde hak sahiplerine uygun koşullarda dükkan alma fırsatı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığına bağlı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının (TOKİ), Samsun Toybelen Mahallesi'nde yapılacak yeni sanayi sitesinde dükkan sahibi olmak isteyen esnafa fiyat ve peşinat indirimi ile vadede uzatma yaptığı bildirildi.

Samsun Gülsan Sanayi Sitesi'nde dönüşüm başladı!

Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Gülsan Sanayi Sitesi dönüşüm projesinde çalışmalar başladı. Projeye yönelik açıklama yapan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, çalışmaların Nisan 2022'de biteceğini dile getirdi. 

Samsun Gülsan Sanayi Sitesi'nin taşınması için meclis araştırması önergesi verildi!

Samsun Gülsan Sanayi Sitesi'nin taşınması sebebiyle ortaya çıkabilecek mağduriyetlerin araştırılarak alınması gereken tedbirlerin belirlenmesi amacıyla meclis araştırması açılmasına ilişkin önerge verildi.

Samsun Gülsan Sanayi Sitesi yeni modern yerine taşınıyor!

Samsun'da bulunan Gülsan Sanayi Sitesi, yakın zaman içerisinde kent merkezinde bulunan yeni yerine taşınacak.

Samsun Toybelen Sanayi Sitesi için başvurular başladı!

Samsun'da inşa edilecek ve tüm illere örnek teşkil edecek olan Toybelen Sanayi Sitesi için müracaatlar başladı. Çalışmalara yönelik açıklama yapan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Türkiye'de ilk defa sanayi kentsel dönüşüm projesi yapıldığını dile getirdi.

Samsun Gülsan Sanayi Sitesi yeni millet bahçesi alanına katılacak!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Gülsan Sanayi Sitesi'nin 2022'de yeni yapılacak modern sanayi sitesine taşınmasına ilişkin konuştu. Demir, mevcut alanın Millet Bahçesi ve Doğu Park içine katılacağını belirtti.

Samsun Terme Sanayi Sitesi Haberi

Samsun Terme Sanayi Sitesi


Terme Sanayi Sitesi'nin mevcut kapasitesinin ilçeye yetmemesi üzerine yeni yer arayışına giren Terme'li sanayicilerin durumu Samsun Büyükşehir Belediyesi'nde görüşüldü. Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz'ı ziyaret eden Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, Terme Belediye Başkan Yardımcısı Kamuran Toker, Terme TSO Başkanı Ahmet Ekmekçi, Terme TSO Yönetim Kurulu üyesi Mustafa Kefeli, Ak Parti Terme İlçe Başkanı Ali Kılıç ve Şehir plancısı Hüseyin Kahraman'dan oluşan heyet sanayi sitesinin durumunu Başkan Yılmaz ile görüştüler.

TERME'NİN ÇEHRESİNİ DEĞİŞTİRDİNİZ

Mevcut sanayi sitesinin yetersiz olduğunu belirten Terme TSO Başkanı Ahmet Ekmekçi, "Sanayici esnaflarımız için büyük önem taşıyan sanayi alanı artık talepleri karşılamıyor. Mevcut alan yetmiyor. Önümüzde iki seçenek var. Birincisi ek sanayi sitesi ya da yeni bir sanayi sitesi yapmak. Başkanım sizden bu konuda bir çözüm bekliyoruz....