18 / 05 / 2024

samsun terme yalı mahallesi

samsun terme yalı mahallesi

Samsun’un Terme ilçesi Yalı Mahallesi'nde yer alan çöplük alanına çöp dökülmesi durduruldu. Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, "Artık bu bölgede çevre kirliliğine son verdik." dedi...

Büyükşehir Belediyesi o ilçede imarlı arsa satacak! 

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Samsun Terme'de yer alan imarlı arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsa 11 bin 433 metrekare alana sahip.

Belediye ticaret ve turizm alanı imarlı arsa satacak! İhalesi 4 Mayıs'ta!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Samsun Terme'de yer alan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu satış ihalesi 4 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak.

Samsun Atakum'daki millet kıraathanesi projesine yargıdan 'dur' kararı!

Samsun'un Atakum ilçesi sahilindeki İller Bankası'na ait olan fakat yıllardır ilçe belediyesi sosyal tesisleri olarak kullanılan Yalı Kafe, seçimleri CHP kazanmadan önce satışa sunuldu, ardından Büyükşehir Belediyesi'ne Millet Kıraathanesi yapılmak üzere verildi. Yargı, projeye dur dedi.

Samsun Terme Çayı'na yeni köprü inşa ediliyor!

Samsun Terme Belediyesi tarafından Terme Çayı üzerine 7 milyon TL'ye mal olması planlanan yeni köprünün inşaatına başlandı.

Terme'de 20 yıllık siteleşme ve kat sorunu çözüldü!

Samsun Terme'de modern şehircilik için gereken adımlar hayata geçiriliyor. İlçede, yaklaşık 20 yıldır çözülmesi planlanan siteleşme ve kat sorunu çözüldü.

Samsun'daki Yalı Kafe Millet Kıraathanesi olacak!

Samsun'da İller Bankasına ait olan fakat senelerdir ilçe belediyesi sosyal tesisleri olarak kullanılan Yalı Kafe, satışa çıkarıldı. Kısa bir süre sonra Yalı Kafe AKP'li Büyükşehir Belediyesi'ne Millet Kıraathanesi yapılmak üzere verildi.

Samsun Terme'ye otel ve kongre merkezi müjdesi!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Terme'ye yeni müjdeler vererek, Belediye Hizmeti Binası, Kaymakamlık Kampüsü, Otel ve Kongre Merkezi inşa edeceklerini söyledi.

Terme'ye 25 bin metrekarelik yeni yaşam alanı!

Samsun Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, İlçe merkezine 25 bin metrekarelik yeni yaşam alanı kazandıracaklarının sözünü verdi.

Samsun Büyükşehir'den 29.6 milyon TL'ye satılık 4 arsa!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı, İlkadım, Tekkeköy ve Terme ilçelerindeki 4 arsayı satışa çıkardı. Gayrimenkullerin satış bedeli 29 milyon 634 bin 580 TL olarak belirlendi. 

Samsun Terme'de yeni otopark inşaatı başladı!

Samsun Terme Belediyesi tarafından kent merkezindeki araç trafiğine çözüm getirmek için hayata geçirilecek otopark projesinin inşaatı başladı.

ÖİB Samsun Terme'deki gayrimenkulün satışını onayladı! 

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Terme Taşpınar'daki 33 bin 943,63 metrekare yüzölçümlü gayrimenkulün satışını onayladı..

Terme'ye 15 milyon liralık alt yapı yatırımı!

Samsun Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) Genel Müdürü Kamil Demircioğlu, Terme ilçesinin alt yapısına neşter vurduklarını ve 3,5 yıl içinde 15 milyon liralık yatırım yaptıklarını söyledi.

Reysaş GYO 4 ildeki deposunun kira sözleşmesini 1 ay uzattı!

Reysaş GYO Düzce Merkez, Giresun Tirebolu, Ordu Ünye ve Samsun Terme'de bulunan depolarının kira sözleşmesini 1 ay uzattı.

samsun terme yalı mahallesi Haberi

samsun terme yalı mahallesi


Samsun’un Terme ilçesi Yalı Mahallesi'nde yer alan çöplük alanına çöp dökülmesi durduruldu. Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, "Artık bu bölgede çevre kirliliğine son verdik." dedi.


Çöplerin 4 gündür büyükşehire bağlı katı atık toplama tesisine gönderildiğini belirtin Kul, deniz kenarında sahille buluşan bu çöp alanının artık kullanılmayacağını belirtti. Çöplük alanına gelerek zabıta ekiplerinden bilgi alan Başkan Kul, "Göreve gelmeden önce bu alanın ıslahı için verdiğimiz sözü hemen yerine getirmek için çalışmalara başladık. İlk etapta bu alana çöp dökümünü durdurduk. Mevcut çöpler için de nasıl bir çalışma yapılacaksa teknik olarak inceleme yaptıracağız ve uzman kişilerin projeleriyle bu alanı ıslah edip tekrar doğaya kazandıracağız. Çöplüğün etrafını çevirip hayvanların da bu alanda beslenmelerini önlemeye çalışacağız.” diye konuştu.


Aktif...