04 / 05 / 2024

samsun terme yeni devlet hastanesi ne zaman açılacak

samsun terme yeni devlet hastanesi ne zaman açılacak

Samsun Valisi Hüseyin Aksoy, ‘ Sağlık Kenti Samsun ’ adı altında ile yapılacak sağlık yatırımlarına büyük önem verildiğini belirterek, 3 ilçeye yeni devlet hastanesi yapılacağını söyledi...

Büyükşehir Belediyesi o ilçede imarlı arsa satacak! 

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Samsun Terme'de yer alan imarlı arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsa 11 bin 433 metrekare alana sahip.

Belediye ticaret ve turizm alanı imarlı arsa satacak! İhalesi 4 Mayıs'ta!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Samsun Terme'de yer alan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu satış ihalesi 4 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak.

Sinpaş Yapı Tasarruf Sandığı'ndan Bursa ve Samsun’a iki yeni şube!

Sinpaş’ın tasarrufa dayalı faizsiz finans desteği modeli ile her gelir grubuna uygun tasarruf imkanı sağlayan şirketi “Sinpaş Yapı Tasarruf Sandığı” Bursa ve Samsun’daki yeni şubeleriyle büyümeyi sürdürüyor.

Samsun'a 3 yeni millet bahçesi daha geliyor!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Samsun'da 3 yeni millet bahçesi inşa edecek.

Samsun Bafra'ya 2 yeni millet bahçesi müjdesi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Samsun Bafra'da 2 yeni millet bahçesi inşa edecek.

Samsun'a yeni OSB müjdesi!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, 2 bin 600 dönümlük yeni OSB alanıyla ilgili gelecek hafta tescil işlemi yapılacağını açıkladı. 

Samsun Yeni Sanayi Sitesi'nde hak sahiplerine uygun koşullarda dükkan alma fırsatı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığına bağlı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının (TOKİ), Samsun Toybelen Mahallesi'nde yapılacak yeni sanayi sitesinde dükkan sahibi olmak isteyen esnafa fiyat ve peşinat indirimi ile vadede uzatma yaptığı bildirildi.

Samsun Gülsan Sanayi Sitesi yeni modern yerine taşınıyor!

Samsun'da bulunan Gülsan Sanayi Sitesi, yakın zaman içerisinde kent merkezinde bulunan yeni yerine taşınacak.

Samsun Gülsan Sanayi Sitesi yeni millet bahçesi alanına katılacak!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Gülsan Sanayi Sitesi'nin 2022'de yeni yapılacak modern sanayi sitesine taşınmasına ilişkin konuştu. Demir, mevcut alanın Millet Bahçesi ve Doğu Park içine katılacağını belirtti.

FLO Samsun’a yeni mağaza açtı!

Mağaza açılışlarına hız kesmeden edevam eden FLO, Samsun’daki yeni mağazasının açılışını gerçekleştirdi.

Samsun'a yeni yaşam merkezi inşa edilecek!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Büyükşehir Belediye Meclisi Kasım ayı kapanış toplantısında Tekkeköy'de yaşam merkezi inşa edileceğinin müjdesini verdi. 

Samsun'da 2 bin 500 konutluk yeni bir rezerv alanı oluşturuluyor!

Samsun Büyükşehir Belediyesi, kentsel dönüşüm çalışmaları dahilinde kent içerisinde 2 bin 500 konutluk yeni rezerv alanı oluşturuyor. 

Samsun Terme Çayı'na yeni köprü inşa ediliyor!

Samsun Terme Belediyesi tarafından Terme Çayı üzerine 7 milyon TL'ye mal olması planlanan yeni köprünün inşaatına başlandı.

samsun terme yeni devlet hastanesi ne zaman açılacak Haberi

samsun terme yeni devlet hastanesi ne zaman açılacak


Samsun Valisi Hüseyin Aksoy, ‘Sağlık Kenti Samsun’ adı altında ile yapılacak sağlık yatırımlarına büyük önem verildiğini belirterek, 3 ilçeye yeni devlet hastanesi yapılacağını söyledi.


Vezirköprü, Havza ve Terme ilçelerinde yapılacak olan devlet hastaneleri hakkında açıklamada bulunan Vali Aksoy, “57 bin 100 metre kare alan üzerine yapılacak olan 5 bin 457 metre kare oturma alanlı ve 24 bin 857 metre kare kapalı alanı bulunan 64 milyon 800 bin 880 lira proje bedelli 150 Yataklı Vezirköprü Devlet Hastanesi ve 20 ünitelik Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi inşaatının ihalesi TOKİ tarafından tamamlandı, 27 Ocak 2014 tarihinde sözleşme imzalanarak yüklenici firmaya yer teslimi yapıldı.” dedi.


Havza Devlet Hastanesi'nin ihalesinin ise TOKİ tarafından tamamlandığını ve bir ay önce sözleşmesinin imzalanarak yüklenici firmaya yer teslimi yapıldığını hatırlatan...