04 / 05 / 2024

samsun towers projesi teslim tarihi

samsun towers projesi teslim tarihi

5 kule halinde yükselen Samsun Towers projesi, İstanbul Avrupa yakası Esenyurt bölgesinde yaşama geçiriliyor. Blokların 33 katlı olarak tasarlandığı projede yer alan dairelerin tamamı satıldı...

Luxera Towers projesi 20 soruda tüm detaylarıyla!

Luxera Gayrimenkul imzalı olacak yeni projesi Luxera Towers için harekete geçti. Peki Luxera Towers projesi nerede yükselecek? İşte Luxera Towers projesi 15 soruda tüm detaylarıyla. İşte ayrıntılar...

Samsun Saathane Projesi'nde 8 katlı binanın yıkımı tamamlandı!

Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Saathane Projesi kapsamında yıkım çalışmaları tam gaz ediyor. Proje kapsamında 8 katlı bir yapının yıkımı daha gerçekleşti. 

Samsun Towers mağdurlarına müjde! ‘Hayali satışa’ hapis talebi!

Esenyurt’ta 2014 yılında teslim edileceği açıklanan ancak hala teslim edilmeyen 1.600 daireli Samsun Towers isimli konut projesinin sahipleriyle ilgili görülen ‘dolandırıcılık’ davasında savcı mütalaasını açıkladı.

Düzce-Bolu-Karabük-Samsun YHT projesi ne zaman açılacak?

Karadeniz bölgesi için planlanan bir raylı sistem projesi olup olmadığı ve Düzce-Bolu-Karabük-Samsun yüksek hızlı tren hattı açılması meclis gündemine taşındı. MHP'li Yılmaz, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

TOKİ Samsun Nalbantlı projesi satışa çıktı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Samsun Vezirköprü Nalbantlı projesi satışa sunuldu. Projede toplam 155 adet konut bulunuyor.

Kırıkkale-Samsun Demiryolu projesi için halkın görüşü alınacak!

Kırıkkale-Çorum-Merzifon-Samsun Demiryolu Projesi kapsamında Halkın Katılımı Toplantısı yapılacak...

Çiftçi Towers projesi için top Tahir Doğaç'ta!

İmar planlarında ticaret yönetici merkez + turizm alanı olmasına rağmen her biri milyonlarca dolar değerinde 308 lüks rezidans ve 4 katlı alışveriş merkezinin inşa edildiği Çiftçi Towers projesi için top Beşiktaş Belediye Başkanı Tahir Doğaç'ta.

Samsun Towers projesinin sahiplerine dolandırıcılık davası!

Orhan Gencebay’ın reklâm yüzü olduğu bin 600 daireli Samsun Towers projesini üstlenen firmanın ortaklarına dolandırıcılık davası açıldı.

Samsun Towers mağdurları Esenyurt'ta eylem yaptı!

Ersa İnşaat imzası taşıyan Samsun Towers'ın mağdurları bugün Esenyurt'ta eylem yaptı. Orhan Gencebay'ın oynadığı reklamlarla dikkat çeken Samsun Towers projesinde 1.600 konut bulunuyor.

Esenyurt Samsun Towers'ın inşaatı yeniden başladı!

Samsun Towers'ın inşaatı uzun bir aradan sonra yeniden başladı. 200'e yakın Samsun Towers mağduru dün Esenyurt Şehitler Parkı'nda bir toplantı gerçekleştirdi. İşte Samsun Towers projesinde son durum...

Palmadoro May İnşaat - Ekşioğlu Velvet Towers Projesi iletişim!

Toplam 1.250 adet daireden meydana gelen proje Palmadoro May İnşaat - Ekşioğlu imzasıyla hayata geçirilecek. Palmadoro May İnşaat - Ekşioğlu Velvet Towers Projesi iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0 216 551 02 12 olarak belirlendi.

Ekşioğlu - Palmadoro May İnşaat Velvet Towers Projesi!

Ekşioğlu - Palmadoro May İnşaat Velvet Towers Projesi 24 bin metrekare arsa üzerinde inşa edilecek. Toplamda 1.250 adet daireden oluşan projede çeşitli sosyal donatı alanları da bulunuyor.

AB Grup Bayrak Towers Projesi!

İstanbul Avrupa Yakası Küçükçekmece'de inşa edilecek olan proje AB Grup tarafından hayata geçirilecek. AB Grup Bayrak Towers Projesi toplam 74 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükselecek.

samsun towers projesi teslim tarihi Haberi

samsun towers projesi teslim tarihi

Stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut alternatiflerinden meydana gelen Samsun Towers projesi, İstanbul Avrupa yakası Esenyurt bölgesinde yaşama geçiriliyor.


5 kuleden oluşan Samsun Towers'ta toplam 1.550 adet daire bulunuyor. Ersa İnşaat imzasıyla yükselen projede yer alan konutların tamamı satıldı.



Blokların 33 katlı olarak tasarlandığı Esenyurt Samsun Towers'ta; yürüyüş ve koşu alanları, güneşlenme terasları, kapalı otopark,mini futbol sahası, tenis kortu gibi sosyal olanaklara yer veriliyor.


Dairelerin 43 metrekare ile 103 metrekare arasında değişen alanlara sahip olduğu Samsun Towers Esenyurt projesinde yer alan dairelerin 2014 yılı içerisinde teslim edilmesi planlanıyor.


Samsun Towers adres; Talatpasa mh. Fatih Sultan Mehmet cd.1048 sk no: 25 Esenyurt/ ISTANBUL 


Telefon: 0 212 596 00 66

Web Adresi: www.samsuntowers.com

Merve...