29 / 04 / 2024

samsun towers temel atıldı

samsun towers temel atıldı

Ersa İnşaat'ın İstanbul Esenyurt'ta inşasına başladığı Samsun Towers konut projesinin temeli atıldı

Samsun Towers mağdurlarına müjde! ‘Hayali satışa’ hapis talebi!

Esenyurt’ta 2014 yılında teslim edileceği açıklanan ancak hala teslim edilmeyen 1.600 daireli Samsun Towers isimli konut projesinin sahipleriyle ilgili görülen ‘dolandırıcılık’ davasında savcı mütalaasını açıkladı.

Samsun'da 153 Kent Yönetim Merkezi’nin temeli atıldı!

Samsun Büyükşehir Belediyesi, vatandaş ve belediye arasındaki iletişim sorununu çözmek için hayata geçirdiği 153 Kent Yönetim Merkezi projesi için temel atma törenini bugün gerçekleştirdi. Yönetim merkezi 19 Mayıs 2021'de hizmete girecek.

Samsun Towers projesinin sahiplerine dolandırıcılık davası!

Orhan Gencebay’ın reklâm yüzü olduğu bin 600 daireli Samsun Towers projesini üstlenen firmanın ortaklarına dolandırıcılık davası açıldı.

Veysel Eroğlu Samsun'da toplu açılışa katıldı!

Orman ve Su İşleri Bakanlığınca, Samsun'da yapımı tamamlanan ve yapımına yeni başlanılan toplam 28 tesisin temel atma ve açılış törenine katıldı.

Samsun 19 Mayıs Barajı'nın temel atma töreni 4 Aralık'ta!

19 Mayıs Barajı şantiye şefi Emre Sönmez ve isale hattı şantiye şefi Sermet Sönmez ile Baraj ve isale hatları konusunda fikir alış-verişinde bulunan Başkan Topaloğlu ve Bölge Müdürü Ahmet Kanık, 4 Aralık Pazar günü isale hattı temel atma töreninin gerçekleştirileceğini söyledi.

Samsun Towers mağdurları Esenyurt'ta eylem yaptı!

Ersa İnşaat imzası taşıyan Samsun Towers'ın mağdurları bugün Esenyurt'ta eylem yaptı. Orhan Gencebay'ın oynadığı reklamlarla dikkat çeken Samsun Towers projesinde 1.600 konut bulunuyor.

Esenyurt Samsun Towers'ın inşaatı yeniden başladı!

Samsun Towers'ın inşaatı uzun bir aradan sonra yeniden başladı. 200'e yakın Samsun Towers mağduru dün Esenyurt Şehitler Parkı'nda bir toplantı gerçekleştirdi. İşte Samsun Towers projesinde son durum...

Samsun İlkadım'da Gençlik Merkezi’nin temeli ne zaman atılacak?

Samsun’un İlkadım ilçesinde yapılacak olan Türkiye’nin en büyük Gençlik Merkezi’nin temel atma töreni 19 Ekim Pazartesi günü saat 11.00’de Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç’ın katılımı ile gerçekleşecek.

Samsun Derebahçe Sosyal Tesisi'nin temeli 18 Ağustos'ta atılacak!

6 bin metrekarelik bir alana büyük bir külliye inşa edecek olan Samsun İlkadım Belediyesi Derebahçe Sosyal Tesisi'nin temel atma töreni 18 Ağustos 2015 saat 18.00'de yapılacak.

Samsun'da inşaat kazısı sırasında tarihi mezar bulundu!

Samsun'un İlkadım ilçesi Kalkanca Mahallesi'nde müteahhit Ahmet Kırımlı, Meryem Ukan'a ait arsada 8 katlı inşaat için temel çalışması yaptıkları sırada tek oda şeklinde altın girişi bulunan tarihi mezar ortaya çıktı.

Samsun'da bir inşaatın temelinde tarihi kalıntılar bulundu!

Samsun'da bir inşaatın temel kazısı sırasında, yapılış dönemi henüz belirlenemeyen çocuk mezarı ile tarihi eşya bulundu. Yetkililer, mezarın hangi döneme ait olduğunun, yapılacak incelemenin ardından belirleneceğini kaydetti.

Samsun Saathane Meydanı altyapı çalışmaları başladı!

Samsun 'un tarihi yapılarından birisi arasında yer alan tarihi Süleymaniye Medresesi 'nin temel kalıntılarından SASKİ kanalizasyon boru hattı geçirdi.

Twin Towers Samsun telefon!

Twin Towers Samsun telefon numarasına haberimiz içerisinden ulaşabilirsiniz. Twin Towers Samsun 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon, 5 oda 1 salon dubleks ve penthouselardan oluşuyor.

samsun towers temel atıldı Haberi

samsun towers temel atıldı

Temel atma törenine projenin reklam yüzü sanatçı Orhan Gencebay da katıldı. Ersa İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Helim Kurt, "Projemizi herkesin ulaşabileceği fiyatlarla satıyoruz." dedi. 33 katlı 5 bloktan oluşacak Samsun Towers'ta 1.550 daire ve bir AVM yer alacak. Samsun Towers'ta daire teslimleri 2014 yılında...