04 / 05 / 2024

samsun yeni stadyum ne zaman açılacak

samsun yeni stadyum ne zaman açılacak

Samsun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Güven Özyurt, "Tekkeköy ilçesinde yapımı süren Yeni Samsun Stadyumu çalışmalarının büyük bir hızla sürdüğünü belirtti. Özyurt, inşaatın 4 ay önde gittiğini söyledi...

Sinpaş Yapı Tasarruf Sandığı'ndan Bursa ve Samsun’a iki yeni şube!

Sinpaş’ın tasarrufa dayalı faizsiz finans desteği modeli ile her gelir grubuna uygun tasarruf imkanı sağlayan şirketi “Sinpaş Yapı Tasarruf Sandığı” Bursa ve Samsun’daki yeni şubeleriyle büyümeyi sürdürüyor.

Samsun'a 3 yeni millet bahçesi daha geliyor!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Samsun'da 3 yeni millet bahçesi inşa edecek.

Samsun Bafra'ya 2 yeni millet bahçesi müjdesi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Samsun Bafra'da 2 yeni millet bahçesi inşa edecek.

Samsun'a yeni OSB müjdesi!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, 2 bin 600 dönümlük yeni OSB alanıyla ilgili gelecek hafta tescil işlemi yapılacağını açıkladı. 

Niğde 5 Şubat Stadı'nın yerine yapılacak yeni stadyum meclis gündeminde!

Niğde'de bulunan 5 Şubat Stadı'nın yerine yapılacağı duyurulan yeni stadyum projesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Gürer, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Samsun Yeni Sanayi Sitesi'nde hak sahiplerine uygun koşullarda dükkan alma fırsatı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığına bağlı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının (TOKİ), Samsun Toybelen Mahallesi'nde yapılacak yeni sanayi sitesinde dükkan sahibi olmak isteyen esnafa fiyat ve peşinat indirimi ile vadede uzatma yaptığı bildirildi.

19 Mayıs Stadyumu'nun yerine yeni stadyum yapılacak mı?

Ankara'daki 19 Mayıs Stadyumu'nun yıkımının ardından yeni bir stadyum yapımına başlanmaması meclis gündemine taşındı. CHP'li Yeşil, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Samsun Gülsan Sanayi Sitesi yeni modern yerine taşınıyor!

Samsun'da bulunan Gülsan Sanayi Sitesi, yakın zaman içerisinde kent merkezinde bulunan yeni yerine taşınacak.

Samsun Gülsan Sanayi Sitesi yeni millet bahçesi alanına katılacak!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Gülsan Sanayi Sitesi'nin 2022'de yeni yapılacak modern sanayi sitesine taşınmasına ilişkin konuştu. Demir, mevcut alanın Millet Bahçesi ve Doğu Park içine katılacağını belirtti.

FLO Samsun’a yeni mağaza açtı!

Mağaza açılışlarına hız kesmeden edevam eden FLO, Samsun’daki yeni mağazasının açılışını gerçekleştirdi.

Samsun'da 2 bin 500 konutluk yeni bir rezerv alanı oluşturuluyor!

Samsun Büyükşehir Belediyesi, kentsel dönüşüm çalışmaları dahilinde kent içerisinde 2 bin 500 konutluk yeni rezerv alanı oluşturuyor. 

Denizli Mimarlar Odası'ndan millet bahçesi açıklaması!

Denizli Mimarlar Odası Başkanı Mehmet Serdar Alayont, şehirdeki yeni stadyum ve mevcut stadyumun millet bahçesine dönüştürülmesi projelerinin yeşil alanlarda azalma yaratacağı sebebiyle iptal edilmesini talep etti.

Denizli’nin yeni stadı emlak fiyatlarını artırdı!

Denizli’de yapılması planlanan yeni stadyum şimdiden bölgede heyecan yarattı. Kayalar Mahallesi’ndeki stat projesinin duyulmasından sonra bölgede özellikle gayrimenkul sektöründe hareketlilik yaşanırken, başta Sinpaş Aqua City olmak üzere konut ve arsa fiyatlarının iki katına çıktığı ortaya çıktı.

samsun yeni stadyum ne zaman açılacak Haberi

samsun yeni stadyum ne zaman açılacak


Samsun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Güven Özyurt, "Tekkeköy ilçesinde yapımı süren Yeni Samsun Stadyumu çalışmalarının büyük bir hızla sürdüğünü belirtti. Özyurt, inşaatın 4 ay önde gittiğini ve en geç 2015 sezonunda açılacak olan stadyumu 2014 sonuna yetiştirme gayretleri olduğunu belirtti. 


Özyurt, il genelinde 2013 yılında yapılan yatırımlar ve verilen desteklerle ilgi bilgilendirme toplantısı düzenledi. Toplantıda konuşan İl Müdürü Güven Özyurt, Samsun'un spor alanında çok hız bir değişim ve dönüşüm içerisine girdiğini yapılan yatırımların meyvesi olarak ise bu yıl içerisinde iki büyük şampiyonaya ev sahipliği yapacağını söyledi. Tekkeköy ilçesinde yapımı süren Yeni Samsun Stadyumu çalışmalarının büyük bir hızla sürdüğünü belirten Özyurt, şuanda müteahhit firmanın yaptığı işte 4 ay önde gittiğini ve en geç 2015 sezonunda açılacak olan stadyumun 2014...