24 / 07 / 2024

samsun yol üstü otopark

samsun yol üstü otopark

Büyükşehir Belediyesi, Avukat Kemal Vehbi Gül'ün açtığı dava sonucu iptal edilen parkomat sistemini belediye meclisinde görüşerek, imar planına 'yol üstü otopark' olarak işledi.

Aykar Yol Altyapı Üst Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Aykar Yol Altyapı Üst Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kartal'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Ali Ayyıldız tarafından kuruldu.

Tam Yol Altyapı Ve Üst Yapı Ürünleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tam Yol Altyapı Ve Üst Yapı Ürünleri Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Güven Aksakal tarafından kuruldu.

Tbs Altyapı Üst Yapı İşleri Yol Yapım Asfalt İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tbs Altyapı Üst Yapı İşleri Yol Yapım Asfalt İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Davut Ataş tarafından kuruldu.

Ysl Aras Altyapı Üst Yapı Yol İnşaat Nakliyat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ysl Aras Altyapı Üst Yapı Yol İnşaat Nakliyat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli’de 1 milyon TL TL sermaye bedeli ile Hediye Akbıyık ve Yüksel Akbıyık tarafından kuruldu.

Samsun Havza-Bolu Gerede yolu ihaleye çıkıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan yaptığı açıklamda Samsun'un Havza ilçesi ile Bolu Gerede arasındaki yol çalışmalarını tamamlayacaklarını dile getirdi.

Samsun Milli Emlak Dairesi'nde şok gözaltı!

Samsun Milli Emlak Daire Başkanlığı’nda, biri üst düzey yönetici olan 6 kişi ‘Rüşvet’, ‘İhaleye Fesat Karıştırma’ ve ‘Görevi Kötüye Kullanma’ suçlarından gözaltına alındı.

Jüpiter Group Bodrum'da arazi aldı!

Jüpiter Group,  Bodrum Yalıkavak'ta planlanan yeni proje için bir arazi satın almış. Yalıkavak Dirmil Mahallesi'nde yol üstünde bulunan araziye "Jüpiter Group proje alanıdır" tabelası asılacak....

Bolu'da tartışmalara neden olan inşaat mühürlendi!

Bolu Kültür Mahallesi'de yol üstünde bulunan ve şehirde bazı tartışmalara neden olan inşaat çalışması hakkında Bolu Belediyesi tarafından mühürleme kararı alındı. 

Yeşil yol projesinde son durum!

Turistlerin doğa içerisinde ulaşım sağlaması hedeflenen Yeşil Yol Projesi kapsamında Samsun'dan Artvin'e kadar bin kilometre yolda iyileştirilme yapıldı.Çalışmanın tamamlanmasıyla bir çok şehre ziyaret gerçekleşecek...

Samsun ile Ordu'yu bu cadde ayırıyor!

Samsun'un Ambartepe ve ilerisindeki Elimdağ mahalleleri ile Ordu'nun Şenbolluk Mahallesi'ni, evler arasından geçen dar yol ayırıyor. 

Samsun'daki tarihi yapılar turizme kazandırılıyor!

Samsun Ladik'te Ambarköy, Vezirköprü'de Adatepe Çamaşırlığı. Samsun Büyükşehir Belediyesi, Doğu Karadeniz'i bir baştan bir başa turizme açacak olan Yeşil Yol Projesi üzerinde yer alan tarihi değerlere el atıyor.

Ankara'da AVM'lere yoğun talep var!

AVM’lerin sayısının 40’lara ulaştığı Ankara’da, vatandaşlar AVM’lerde yaptıkları alışverişleri, yol üstü mağazalara oranla daha güvenilir buluyor.

Yeşil Yol projesinde sona gelindi!

Ordu, Giresun, Trabzon, Rize, Gümüşhane, Samsun, Artvin, Bayburt ve Tokat'ın yaylalarını birbirine bağlayacak olan ve 700 milyon lira yatırım bedeline sahip olan Yeşil Yol projesinde sona gelindi..

samsun yol üstü otopark Haberi

samsun yol üstü otopark

Samsun Büyükşehir Belediyesi Nisan ayı komisyon toplantısı, Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Turan Çakır'ın yönetiminde gerçekleştirildi. Komisyon toplantısında ilk olarak Avukat Kemal Vehbi Gül'ün açtığı dava sonucu iptal edilen parkomat yönetmeliğinin iptal edilmesini öngören teklif ile parkomat sisteminin imar planlarına yol üstü otopark olarak işlenmesini öngören 1/5000 ölçekli nazım imar planı teklifi görüşüldü. 


Teklif ile ilgili konuşan Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Turan Çakır, Bölge İdare Mahkemesi'nin verdiği iptal kararını 1 ay içerisinde uygulamak zorunda olduklarını belirterek "Mahkeme bazı eksiklikleri gördü ve yönetmeliği iptal etti. Bu iptal kararı parkomatın iptal edilmesi, kaldırılması yada bu uygulamanın yok sayılması anlamına gelmiyor. Parkomat İstanbul, Ankara ve büyükşehirlerde uygulanıyor. Biz bununla ilgili bir daha ki ay, yeni yönetmeliği hazırlayacağız. Bu uygulamayı ilçelere taşıyarak uygulamayı genişletmemiz gerekir....