02 / 05 / 2024

Samsun yumurta tavuk halk toplantısı

Samsun yumurta tavuk halk toplantısı

Haşinoğlu Yumurta İmalat Ticaret ve Sanayi A.Ş. tarafından Samsun'da Yumurta Tavukçuluğu ile ilgili proje için 31 Mart 2015 günü saat 14:00'de halkın katılım toplantısı düzenlenecek.

Yumurta fiyatları artmaya devam edecek mi? İşte son durum!

Kuş gribi nedeniyle yaklaşık 6,5 milyon yumurta tavuk itlaf edildi. Ocak ayında 1,75 TL civarında olan yumurtanın fiyatı 3 TL’ye yükseldi. Yumurta fiyatlarına zam gelip gelmeyeceği ise merak konusu oldu.

A101'de tavuk ve yumurta indirimi! Fiyatlar dip yaptı, yetişen alacak! İşte 25 Eylül 2022 fiyat listesi

A101'in "Büyük olduğu için ucuz, ucuz olduğu için büyük" kampanyasının ürünleri açıklandı. Kampanya kapsamında tavuk ve yumurta fiyatları dip yaptı. Peki A101'de yumurta ve tavuk fiyatları ne kadar?

Migros'tan çılgın Perşembe indirimi! Süt, yumurta, tavuk eti! İşte 23 Haziran 2022 indirimli fiyat listesi

Migros'ta seçili temel gıda ürünleri Sanal Market'te Taze Perşembe kampanyasıyla satışa sunuldu. Peki Migros'ta indirim yapılan ürünlerin fiyatı ne oldu? İşte 23 Haziran 2022 fiyat listesi...

Migros'ta tavuk eti, yumurta ve ayçiçek yağında büyük indirim! İşte 14 Haziran 2022 fiyat listesi

Migros markette seçili tavuk eti ürünleri, ayçiçek yağı ve yumurtada dev indirim. Peki Migros'ta indirime giren ürünlerin fiyatı ne kadar? İşte 14 Haziran 2022 fiyat listesi...

A101 Haftanın Yıldızları'nda dev indirim! Sakın kaçırmayın! Et, tavuk, yağ ve yumurta... 4 Haziran 2022 fiyat listesi!

A101 hafta sonu indirimi A101 haftanın yıldızları kataloğunda yayımlandı! A101; et, tavuk yağ, yumurta, bakliyat gibi pek çok ürüne indirim yaptı! Peki, A101'de indirimli ürünler hangileri, fiyatları kaç TL oldu? İşte 4 Haziran 2022 Haftanın Yıldızları fiyat listesi...

Yumurta üretiminin düşmesi fiyatlara nasıl yansıyacak? İşte A101, Migros, Carrefoursa 16 Nisan 2022 fiyat listesi...

Tavuk yumurtası üretimi sadece yüzde 0,2 arttı. Peki bu artış market raflarıbdaki yumurta fiyatlarına nasıl yansıyacak? Güncel yumurta fiyatları ne kadar? İşte A101, Migros, Carrefoursa yumurta fiyat listesi...

Samsun Kavak'ta 3.5 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

Samsun İli Asarcık İlçesi Musaağa Mahallesi'nde yer alan iki adet tavuk çiftliği, lojman ve idari bina 3 milyon 555 bin 233,44 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı.

Şanlıurfa Yumurta Tavukçuluğu Tesisi'nin ÇED toplantısı 11 Ağustos'ta!

Şanlıurfa İli, Karaköprü İlçesi, Yukarı Göbekli Mevkii'nde yapılması planlanan Tavuk Yetiştirme ve Yumurtacılık Tesisi Kapasite Artış projesinin ÇED toplantısı 11 Ağustos'ta gerçekleşecek.

Çankırı Yumurta Tavukçuluğu Tesisi'nin ÇED toplantısı 9 Ağustos'ta!

Uğur Karaaslan tarafından Çankırı İli, Yapraklı İlçesi, Balıbıdık Köyü'nde Yumurta Tavukçuluğu Tesisi Kapasite Artışı projesinin yapılması planlanmaktadır. Projenin ÇED toplantısı ise 9 Ağustos'ta yapılacak.

Balıkesir Yarka Yetiştiriciliği Tesisi projesinin ÇED toplantısı 25 Şubat'ta!

Balıkesir İli Burhaniye İlçesi'nde yer alan Yarka Yetiştiriciliği Tesisi ve Yumurta Tavukçuluğu Kapasite Artışı Projesi'nin gerçekleşmesine ilişkin ÇED toplantısı 25 Şubat günü 14:00'da gerçekleşecek.

İzmir Tavuk Yetiştirme Tesisi ve Gübre Kurutma Tesisi projesinin toplantısı 24 Aralık'ta!

İzmir İli, Kemalpaşa İlçesi'nde yer alan Yumurta Tavukçuluğu Yetiştirme Tesisi ve Gübre Kurutma Tesisi projesinin yapılmasına ilşkin ÇED toplantısı 24 Aralık 2015 günü saat 14:00'da yapılacak.

Karabük Yumurta Tavukçuluğu ve Yumurta Üretim Tesisi projesinin toplantısı 29 Aralık'ta!

Karabük İli Safranbolu İlçesi'nde bulunan Yumurta Tavukçuluğu ve Yumurta Üretim Tesisi projesinin yapılmasına ilişkin ÇED toplantısı 29 Aralık 2015 günü saat 14:00'da yapılacak.

İzmir Yumurta Tavukçuluğu Yetiştirme Tesisi Kapasite Artırımı projesinin toplantısı 8 Aralık'ta!

İzmir Menemen'de bulunan Yumurta Tavukçuluğu Yetiştirme Tesisi Kapasite Artırımı Ve Gübre İşleme Tesisi İlavesi projesinin ÇED toplantısı 8 Aralık 2015 günü saat 14:00'da yapılacak.

Samsun yumurta tavuk halk toplantısı Haberi

Samsun yumurta tavuk halk toplantısı

Samsun İli, Terme ilçesi, Bahçelievler Mahallesi, Gölyazı Caddesi, No:136 adresinde Haşinoğlu Yumurta İmalat Ticaret ve Sanayi A.Ş tarafından yapımı planlanan Yumurta Tavukçuluğu ile fermante edilmiş tavuk gübresi üretimi kapasite artışı projesi ile ilgili olarak; 25 Kasım 2014 tarih ve 29186 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe giren ÇED Yönetmeliği'nin 9. maddesinin 2. fıkrası gereğince, aşağıda belirtilen tarih ve saatte faaliyerle ilgili halkı bilgilendirmek, görüş ve önerilerini almak için halkın katılım toplantısı yapılacaktır.


Toplantı Yeri: Bahçelievler Camii Toplantı Odası

Toplantı Tarihi: 31.03.2015 

Toplantı saati: 14:00

Proje sahibi: Haşinoğlu Yumurta İmalat Ticaret ve Sanayi...