29 / 07 / 2024

Samsuna stad mı yapılıyor

Samsuna stad mı yapılıyor

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile TOKİ tarafından yüklenici firmaya yaptırılan 19 Mayıs Stadyumu'nun yüzde 65'i bitirildi. Yüklenici firma sahibi Ali Acar konu ile ilgili açıklama yaptı.

Galatasaray'da şimdi sıra Aslantepe'de: Nef Stadı ile Vadi İstanbul arasındaki 65 dönüm araziye çok amaçlı salon geliyor

Galatasaray'da şimdi sıra Aslantepe'ye geldi. Nef Stadı ile Vadi İstanbul arasındaki 65 dönüm araziye çok amaçlı salon geliyor. İşte ayrıntılar...

Alsancak Stadı 26 Kasım'da açılıyor!

Deprem riski nedeniyle yıkılan ve yeniden inşa edilen Alsancak Stadı 26 Kasım'da açılıyor.

Alsancak Stadı 6 Kasım'da açılıyor!

İzmirli futbolseverlerin merakla beklediği Alsancak Stadı 6 Kasım 2021 tarihinde açılacak...

Cebeci İnönü Stadı'nın yıkımı başladı! Millet Bahçesi yapılacak!

Yerine millet bahçesi inşa edilecek olan Cebeci İnönü Stadı'nın yıkım çalışmaları için Çankaya Belediyesi tarafından yıkım ruhsatı verildi

İzmir Alsancak Stadı'nın yapımı mecliste!

İzmir Alsancak Stadı'nın yapımı meclis gündemine taşındı. CHP'li Sertel, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Mehmet Sepil: Biz sadece stadı açıyoruz, tesisi açmıyoruz!

Göztepe Kulüp Başkanı Mehmet Sepil, "Gürsel Aksel Sağlıklı Spor ve Yaşam Merkezi'nin ne olduğunu herkes 8-10 ay sonra görecek. Biz sadece stadı açıyoruz, tesisi açmıyoruz" dedi...

Göztepe'nin yeni stadında heyecanlı bekleyiş!

Süper Lig ekibi Göztepe'nin teknik direktörü İlhan Palut, iyi mücadele eden bir Göztepe hedeflediklerini ve bu yolda çalışmalarına devam ettiklerini söyledi. Palut, ''Yeni stadımız için taraftarlarımızın ve camiamızın yaşadığı heyecanına ben de dahilim'' dedi.

Atatürk Olimpiyat Stadı Milli takımın olacak!

UEFA Yönetim Kurulu Üyesi ve TFF 1. Başkan Vekili Servet Yardımcı Atatürk Olimpiyat Stadı ile ilgili olarak, "Stadın üstünü kapatarak burayı milli takım stadı yapmayı düşünüyoruz." diye konuştu.

Göztepe Gürsel Aksel Stadı'nda geri sayım!

İzmir'in 94 yıllık hayali olan Göztepe Gürsel Aksel Stadı'nda geri sayım başladı. 218 milyon 900 bin TL’ye mal olan stat Süper Lig’in ikinci yarısında 24-26 Ocak haftasında oynanacak devrenin ilk iç saha maçında açılacak.

Göztepe Stadı tamamlanıyor!

Göztepe Stadı yapım çalışmalarında sona geliniyor. Stadın mimarı Tuğrul Büyükköken, statla ilgili "Stadımızın 15-17 Ocak itibariyle müsabaka oynanmasına hazır hale gelmesi için çalışıyoruz" dedi...

Göztepe yeni stadına kavuşuyor!

Süper Lig ekiplerinden Göztepe'nin kulüp başkanı Mehmet Sepil yaptığı açıklamada, "İkinci yarının ilk maçını stadımızda oynayacağız"

Silivri'ye 10 bin kişilik şehir stadı müjdesi!

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz yaptığı açıklamada, "Göz bebeğimiz Silivrispor’umuza, kentimize, Silivri’mize yakışan 10 bin kişilik şehir stadı istiyoruz bunu yapacağız" dedi.

Gümüşhane Stadı'nın inşaatına 2020'de başlanacak!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Gümüşhane Dernek Federasyonu (GÜDEF) tarafından düzenlenen organizasyonda Gümüşhane Stadı'nın inşaatına 2020'de başlanacağını duyurdu.

Samsuna stad mı yapılıyor Haberi

Samsuna stad mı yapılıyor

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile TOKİ tarafından yüklenici firmaya yaptırılan 19 Mayıs Stadyumu'nun yüzde 65'i tamamlandı.


Gençlik ve Spor İl Müdürü Güven Özyurt ve yüklenici firma sahibi Ali Acar, stadyum şantiyesinde düzenledikleri basın toplantısında inşaat çalışmaları hakkında bilgi verdi.


Acar, inşa edilen stadyumun UEFA EURO 2020 standartlarına göre yapıldığını söyledi.


Stadyumda yerden çim ısıtma, tribünden ısıtma, alışveriş merkezi, localar, 7 restoran, amatör kulüplere tahsis edilecek antrenman sahaları ve ofisler bulunacağını belirten Acar, seyirci tribünlerin arasında bulunan aksların Türkiye'deki hiçbir stadyumda bulunmadığını vurguladı.


Stadyumun köşe akslarının dönerek gittiğini, hiçbir stadyumda bu özelliğin olmadığına dikkati çeken Acar, "Benzer stadyum ihalelerine girdik. Samsun stadyumu ile diğer stadyum projelerini karşılaştırdığımız zaman, bu stadın hem proje hem de imalatı Türkiye'de ilk 3 arasına girer" dedi.


Kaba inşaatın yüzde 100'ünü...