27 / 04 / 2024

Samsunda 32 mahalleye çocuk oyun parkı

Samsunda 32 mahalleye çocuk oyun parkı

Bafra Belediyesi, Samsun Büyükşehir Belediyesi ile birlikte yaptığı çalışmalar sonucunda ilçede yeni oluşturulan 32 mahalleye çocuk oyun parkı yapılıyor.

Samsun'da 32 mahalleye çocuk oyun parkı yapılıyor!

Bafra Belediyesi, Samsun Büyükşehir Belediyesi ile birlikte yaptığı çalışmalar sonucunda ilçede yeni oluşturulan 32 mahalleye çocuk oyun parkı yapılıyor.

Yabancıların gayrimenkul alımı yüzde 41,6 artarak 4,32 milyar dolara ulaştı!

Yapı-Endüstri Merkezi Türkiye'nin hazırladığı Türk Yapı Sektörü Raporu'na göre, yabancılara satılan gayrimenkulün 2014'te yüzde 41,6 gibi yüksek bir oranda artarak 4,32 milyar dolara ulaştığı kaydedildi.

TOKİ Karaman'da 428 konut ve 32 derslikli okul ihalesi bugün!

TOKİ Karaman Organize Sanayi Bölgesi çalışanları toplu konut projesi 428 adet konut ve 32 derslikli ilköğretim okulu ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yapım işi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

1992 yılında Yeşilbayır'da 32.250.000 liraya arsa!

Reşat Altın'ın 560 bin 227 liraya satıldığı 1992 yılında, Arnavutköy Yeşilbayır'da bulunan müstakil tapulu arsalar 57 adet altın parasına, 32 milyon 250 bin liraya satılacakmış.

Bayraklı'da her mahalleye bir kütüphane!

Her mahalleye bir kütüphane yapmak için çalışan Bayraklı Belediyesi'nin açtığı 11 kütüphaneyi şimdiye kadar 58 bin 486 kişinin ziyaret ettiği bildirildi. 12. kütüphane de yolda...

32 yatırımcı Beyoğlu Investors Group'ta toplandı!

İstanbul Beyoğlu'nda kentsel dönüşüm projelerinde yer alan 32 yatırımcı Beyoğlu Investors Group-Beyoğlu Yatırımcılar Grubu (BIG) platformunda bir araya geldi. BIG, ilk etapta Fransa'da düzenlenecek olan MIPIM'de ilçeyi uluslararası yatırımcılara tanıtacak

Kapaklı Belediyesi 5 yeni mahalleye yol yapacak!

Tekirdağ’a bağlı Kapaklı Belediye Meclisi Şubat Ayı Toplantısı’nda, yeni bağlanan mahallelerden Karağaç başta olmak üzere 5 yeni mahalleye beton yol yapımı için 12 milyon TL’lik kredi alınması kararlaştırıldı.

Her mahalleye yarım saat mesafede metro hattı yapılacak!

İstanbul'un 2019'da 430 km'lik metro hattına ulaşacağını belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Topbaş, "Her mahalleye yarım saat mesafede hat yapacağız" dedi..

TOKİ 32 arsayı satışa çıkardı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 32 arsayı satışa çıkardı. Açık artırma usulü ile satışa sunulan arsaların ihalesi bugün Ankara Bilkent TOKİ Salonu'nunda gerçekleşti. Peki kaç teklif geldi?

TOKİ 32 adet arsayı bugün satışa çıkarıyor!

TOKİ 17 ilde bulunan 32 adet arsayı bugün açık artırmayla satışa çıkarıyor. Satışa çıkan arsaların fiyatları 34 bin 928 TL'den başlıyor. İhale saat 14:00'te gerçekleşecek.

32 bin ziyaretçi Ankara’ya gelecek!

Başkent bu sene 3 dev organizasyona ev sahipliği yapacak. Dünyanın birçok ülkesinden yaklaşık 32 bin kişi Ankara’ya gelecek. "Ankara, fuar ve kongre turizminde kendini ispatlayacak"

TOKİ 32 arsayı satışa çıkarıyor!

Aralarında ticaret, turizm, özel öğretim, akaryakıt istasyonu, spor tesisleri gibi alanların bulunduğu taşınmazlar, 22 Ocak'ta açık arttırmayla satışa sunulacak .Büyükşehirlerin de aralarında bulunduğu 17 şehirdeki 32 arsayı açık artırmayla satacak.

TOKi, 17 şehirdeki 32 arsayı satışa çıkarıyor!

TOKİ, İstanbul,Ankara, İzmir, Eskişehir, Adana, Erzurum ve Kayseri gibi büyükşehirlerin de aralarında bulunduğu 17 şehirdeki 32 arsayı satışa çıkaracak.

Samsunda 32 mahalleye çocuk oyun parkı Haberi

Samsunda 32 mahalleye çocuk oyun parkı

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, yapımı devam eden parktaki çalışmaları inceledi. Şahin, öncelikle İsmetpaşa Mahallesi muhtarı Fatih Yıldız'a emek ve gayretleri için teşekkür etti.


Büyükşehir Belediyesi ile güzel bir çalışma yürüttüklerini anlatan Şahin, "Bu çalışma ile şu ana kadar 32 çocuk oyun parkı kurduk. İsmetpaşa mahallemizde de özellikle engelli çocuklarımızın da oynayacağı ve fitnes alanının da olduğu güzel bir park kuruluyor. Çocuklar bizim yarınlarımız, onların oyun oynamaları, mutlu olmaları, eğlenmeleri ve sevinmeleri her şeye bedel. Bundan çok mutlu oluyorum" dedi.


İlçede 2009 yılından itibaren sayısız çocuk oyun parkı kurduklarını, var olan yerlerdekileri yenilediklerini anlatan Şahin, "Zamanımızda çocuk oyun parklarımızın zeminlerini kauçuk zemin yaptık. Bunu devam ettireceğiz. Parkımızın ilçemize hayırlı olmasını diliyorum" diye...