07 / 05 / 2024

samsundaki çalışmalar incelendi

samsundaki çalışmalar incelendi

Samsun Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, ilçe merkezindeki parklarda incelemelerde bulundu. Sarıcaoğlu, incelemelerin ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, parklarda incelemelerde bulunarak, eksiklikleri tespit ettiğini söyledi.

Çanakkale'de kentsel yenileme çalışmaları incelendi!

İsmetpaşa Mahallesi’nde devam eden kentsel yenileme kapsamında yapımı devam eden inşaat çalışmaları Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan tarafından incelendi.

Aksaray'da TOKİ çalışmaları incelendi!

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, TOKİ-Akin Yolu’ndaki çalışmaları inceledi.

Tavşanlı Göbel Termal Tesisleri'nde çalışmalar sürüyor!

Göbel Termal Tesisleri'nde inşaat çalışmaları devam eden 6 lüks villa, Kütahya Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler tarafından incelendi.

Mevlana Tüneli'nin inşaat çalışmaları incelendi!

Sivas Valisi Davut Gül ve Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın, Mevlana Tüneli'nin inşaat çalışmalarında incelemelerde bulundu.

Zonguldak Kozlu'da yol çalışmaları incelendi!

Zonguldak Kozlu Belediyesi Belediye Başkanı Ertan Şahin, Kozlu’nun tüm mahallerinde çalışmaların sürdüğünü ve bu çalışmaların zamanında bitmesi için gerekli denetlemeleri yerinde yaptığını belirtti.

Bilecik Pazaryeri'nde otogar çalışmaları incelendi!

Bilecik'in Pazaryeri Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın, belediye meclis üyeleriyle otogar çalışmalarını inceledi. Başkan Yalçın ve belediye meclis üyeleri, bu çalışmalarla ilçenin daha yaşanılabilir bir hale geldiğini belirttiler.

Esenler Havaalanı Mahallesi Konutları'nda çalışmalar incelendi!

Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, Esenler Havaalanı Mahallesi Kentsel Dönüşüm Konutları'ndaki çalışmaları yerinde inceledi.

İskenderun E-91 yolundaki çalışmalar incelendi!

İskenderun Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü alternatif yol yapım çalışmalarını kent genelinde sürdürüyor. Seyfi dingil İskenderun'da yapılan yol çalışmalarını inceleyerek bilgi aldı.

Kırıkkale Yeşil Vadi Projesi ilk etap çalışmaları incelendi!

Harun Tüfekci, Yeşil Vadi Projesi'ne ilişkin, "Ankara ile Kırıkkale arasındaki bu bölümü çok önemsiyoruz, gereken çalışmaları devam ettireceğiz. Burası yeni çevre yolu ve hızlı trenle beraber Ankara'yla birleşme, bütünleşmeye gidiyor." dedi.

Cizre’de hasar tespit çalışmaları tamamlandı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ekipleri, Şırnak’ın Cizre ilçesinde terör örgütüne yönelik yürütülen operasyonların sona ermesinin ardından iki haftada hasar tespit çalışmalarını tamamladı. Cizre’de konut ve işyerinden oluşan 20 bin 161 yapı incelendi.

Manavgat Pazartesi Pazarı Projesi çalışmaları incelendi!

Şükrü Sözen, Pazartesi Pazarı Projesi, Örnek Mahallesi'nde devam eden ırmak kıyısı düzenleme çalışmalarını başkan yardımcıları Sebahat Çevik ve Oytun Eylem Doğmuş'un yanı sıra birim müdürleri ve teknik ekibi ile birlikte inceledi.

Sakarya'da 26 sokakta yapılan çevre düzenleme çalışmaları incelendi!

Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli, Cumhuriyet Mahallesi’nde 26 sokakta yapılacak tretuvar, asfalt ve çevre düzenlemesi çalışmalarını inceledi. Süleyman Dişli çevre düzenlemesi çalışmalarıyla ilgili bilgi aldı.

Afyon Şuhut'ta tarihi hamam restorasyon çalışmaları incelendi!

Recep Bozkurt, belediye tarafından yürütülen bazı çalışmaları yerinde inceledi. Bozkurt, ilk olarak geçtiğimiz yıllarda yoğun girişimler neticesinde restorasyonuna başlanarak, tarihi dokusuna uygun restore edilen hamamda incelemede bulundu.

samsundaki çalışmalar incelendi Haberi

samsundaki çalışmalar incelendi

Samsun Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, ilçe merkezindeki parklarda incelemelerde bulundu.

Sarıcaoğlu, incelemelerin ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, parklarda incelemelerde bulunarak, eksiklikleri tespit ettiğini söyledi. Parklarla ilgili devam eden çalışmalar hakkında da yetkililerden bilgi alan Sarıcaoğlu, çalışmaların kısa sürede bitirilmesi talebinde bulundu. Sarıcaoğlu'na incelemelerde belediye başkan yardımcısı Reşat Ayyıldız ile diğer yetkililer de eşlik...