29 / 04 / 2024

Samsung medikal kompleks

Samsung medikal kompleks

Türkiye’nin sağlık sektöründe kaydettiği gelişmeler, sağlık kampüsleri projeleri ve sağlık serbest bölgeleri konularında atacağı adımlar yabancı firmaların da iştahını kabarttı. Samsung, Türkiye'de medikal kompleksler kurmak için arayışını sürdürüyor.

Tamaj İnşaat Gayrimenkul Medikal İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tamaj İnşaat Gayrimenkul Medikal İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 120 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Sammanı tarafından kuruldu.

Kaman Mühendislik İnşaat Taşımacılık Medikal Temizlik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

xKaman Mühendislik İnşaat Taşımacılık Medikal Temizlik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 50 bin TL sermaye bedeli ile İlhan Özçelik tarafından kuruldu.

Asha İnşaat Taahhüt Ve Medikal Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asha İnşaat Taahhüt Ve Medikal Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Önder Yılmaz tarafından kuruldu. 

Al Asalah Gayrimenkul Turizm Medikal İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Asalah Gayrimenkul Turizm Medikal İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Mohammed Albojaro ve Azhar Ghanım ortaklığında kuruldu.

Korkutlar İnşaat Otomotiv Plastik Medikal Reklam Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Korkutlar İnşaat Otomotiv Plastik Medikal Reklam Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Aydın Güzel tarafından kuruldu. 

Medyak Medikal İnşaat Yapı Malzemeleri Limited Şirketi kuruldu!

Medyak Medikal İnşaat Yapı Malzemeleri Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Rıdvan Deringöz tarafından kuruldu.

Barada İnşaat Turizm Gıda Ziraat Medikal Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Barada İnşaat Turizm Gıda Ziraat Medikal Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Anas Sulus, Sanaa Salaas, Mırıam Alsamman ve Wesam Sulaus ortaklığında kuruldu.

Günkarlar Tekstil Gıda İnşaat Medikal Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Günkarlar Tekstil Gıda İnşaat Medikal Otomotiv Limited Şirketi bugün Kartal'da 500 bin TL sermaye bedeli ile İdris Küçük tarafından kuruldu. 

Rapid Development İnşaat Turizm Gıda Ziraat Medikal Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Rapid Development İnşaat Turizm Gıda Ziraat Medikal Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 280 bin TL sermaye bedeli ile Samı Alrefaaı, Anas Al Refaae, Ahmad Mahdı Alrefaaı, Sultan Al Refaaı ve  Sameh Alrefaaı ortaklığında kuruldu. 

Draft İnşaat Proje Medikal Malzemeler Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Draft İnşaat Proje Medikal Malzemeler Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeliyle Kartal'da Devrim Demirpolat tarafından kuruldu.

Nota Medikal Ayakkabıcılık Tekstil İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Nota Medikal Ayakkabıcılık Tekstil İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Bahçelievler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Ön tarafından kuruldu.

Dağkazanlı Turizm İnşaat Danışmanlık Medikal İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dağkazanlı Turizm İnşaat Danışmanlık Medikal İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 400  bin TL sermaye bedeli ile Hassan Darkazanlı tarafından kuruldu. 

Steeldekor İnşaat Mobilya Elektrik Elektronik Medikal Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Steeldekor İnşaat Mobilya Elektrik Elektronik Medikal Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Senayi Güneş tarafından kuruldu. 

Samsung medikal kompleks Haberi

Samsung medikal kompleks


Türkiye'nin sağlık sektöründe kaydettiği gelişmeler, sağlık kampüsleri projeleri ve sağlık serbest bölgeleri konularında atacağı adımlar yabancı firmaların da iştahını kabarttı. 

Bu konuda ilk harekete geçen firmalardın biri Kore'nin elektronik devi Samsung oldu.  ABD, Çin, Japonya, Hindistan, Fransa, İtalya ve Almanya'da olduğu gibi kısa süre önce Türkiye'de de sağlık medikal ekipman bölümünü açan Samsung, Türkiye'de sağlık kompleksleri kurmak istiyor. Samsung Medison, 3-4 Nisan arasında İstanbul'da düzenlenen Expomed Eurasia fuarına iki ayrı stantta katıldı. 

Samsung, 2010'da aldığı kararla, medikal teknoloji alanında büyüme stratejisini kabul etti ve 2020'ye kadar dünyanın lider medikal ekipman firması olmayı hedefi eyen bir yol haritasını uygulamaya koydu. 

Bu kapsamda ABD, Kore, Çin, Japonya, Hindistan, Fransa, İtalya ve Almanya'da sağlık ve medikal ekipman bölümlerini kuran Samsung, kısa bir süre önce Türkiye'de...