22 / 05 / 2024

Samsung teknopark açılış

Samsung teknopark açılış

Samsung Türkiye ve Semper-Tech işbirliğiyle İstanbul Teknopark’ta açılan Ar-Ge merkezi ‘SLabs’te, sağlık, eğitim ve 4G teknolojilerinde inovasyon geliştirmek için düğmeye basıldı..

Samsung Galaxy S23 Ultra'nın kutu açılış videosu tanıtılmasına günler kala sızdı! 24 Ocak 2023 fiyat listesi...

Checkout Tech isimli bir YouTube kanalı geçtiğimiz saatlerde Samsung Galaxy S23 Ultra'nın kutu açılış videosunu paylaştı.Peki, Samsung Galaxy S23 Ultra'nın fiyatı ne kadar olacak? 24 Ocak 2023 fiyat listesi...

GYODER PropTech HUB YTÜ Startup House Girişimcilik Merkezi açılıyor! 

Proptech pazarını desteklemek, sınır ötesi iş birlikleri ile büyütmek için GYODER ve YTÜ Yıldız Teknopark iş birliği ile kurulan “GYODER Proptech HUB YTÜ Startup House Girişimcilik Merkezi” Maslak’ta resmen açılıyor. 

MediaMarkt Samsung Galaxy A serisi telefonları satışa çıkardı! 27 Eylül 2022 fiyat listesi...

MediaMarkt Samsung Galaxy A serisi telefonları satışa çıkardı! Hemen siz de faydalnanın! Peki, MediaMarkt'da Samsung Galaxy A telefonlar kaç TL? İşte 27 Eylül 2022 fiyat listesi...

Samsung Galaxy A serisi telefonlar Teknosa'da! Sınırlı stok, kaçırmayın! İşte 11 Eylül 2022 fiyat listesi...

Türkiye'de en çok tercih edilen tekno marketler arasında yer alan Teknosa, Samsung'un en beğenilen telefonlarını satışa çıkardı! Peki, Teknosa Samsung Galaxy A telefonlar kaç TL? İşte 11 Eylül 2022 fiyat listesi...

Vatan Bilgisayar'dan Samsung Galaxy A serisinde çılgın fırsat! İşte 9 Eylül 2022 fiyat listesi...

Vatan Bilgisayar'da Samsung Galaxy A serisi telefonlarda inanılmaz fırsatlar başladı. Elinizi çabuk tutun, hemen siz de alın! Peki, Vatan Bilgisayar'da Samsung Galaxy A serisi telefon fiyatları ne kadar? İşte 9 Eylül 2022 fiyat listesi...

Teknopark İstanbul’un yeni ofisleri açılıyor!

Sabiha Gökçen Havalimanı’na komşu Teknopark İstanbul’un 65 bin metrekare alan içerisinde bulunan yeni ofisleri açılış için gün sayıyor.

Samsung Galaxy A 72'ye Teknosa'dan 650 TL'lik indirim! İşte 10 Nisan 2022 fiyat listesi...

Android severlerin gözde akıllı telefonları arasında yer alan Samsung Galaxy A72, fiyatları merak ediliyor ve araştırılıyor.Gözde telefon modellerinde sık sık indirim yapan Teknosa, şimdi de Samsung Galaxy A 72'ye indirim yaptı.

Teknopark İstanbul’un ikinci etabı 2020'nin sonunda açılıyor!

Türk savunma sanayisinin inovasyon merkezi Teknopark İstanbul’un yapımı tamamlanan 2. etap binalarının açılışı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, tarafından 2020'nin sonunda gerçekleşecek.

Samsun Teknopark'a üçüncülük ödülü!

TEKNOPARK, açıklanan Teknoloji Geliştirme Bölgeleri (TGB) Performans Endeksi sonuçlarına göre “Erken Aşama Teknoloji Geliştirme Bölgeleri” kategorisinde üçüncülük ödülünü aldı.

Uyumsoft, Tokat Teknopark AŞ’de ofis açtı!

Yazılım ve danışmanlıkta ülkemizin lider firması Uyumsoft Bilgi Sistemleri ve Teknolojileri AŞ, Temmuz 2015 itibariyle Gaziosmanpaşa Üniversitesi - Tokat Teknopark AŞ’de ofis açtı.

Samsung Mobile Nişantaşı 11 Nisan 11:11'de açılıyor!

Samsung Türkiye'nin en büyük mobil mağazası Samsung Mobil Nişantaşı, 11 Nisan Cuma günü saat 11:11'de kapılarını açacak. Samsung'un Apple Store İstanbul'a cevabı olarak nitelendirilen mağaza Galaxy S5 ve S Carpet etkinlikleriyle açılıyor...

Yıldız Teknik Üniversitesi Teknopark’ı Kuluçka Merkezi açılışı yapıldı!

Geleceğin Bill Gates, Steve Jobs’larını yetiştirmeyi hedefleyen Yıldız Teknik Üniversitesi ( YTÜ ) Teknopark’ ı olan ‘ Kuluçka Merkezi ’ nin açılışı, 21 Şubat 2014 tarihinde düzenlenen bir tören ile gerçekleşti.

Yıldız Teknik Üniversitesi Teknopark’ı ‘Kuluçka Merkezi’ açılışı yapıldı!

İleri teknoloji odaklı ar-ge ve inovasyon fikrini, işe dönüştürmesi için teşvik edilen YTÜ Teknopark AŞ’nin 36 kuluçka firmasında, 80’e yakın geleceğe yön verecek bilim insanları destekleniyor...

Samsung teknopark açılış Haberi

Samsung teknopark açılış

Samsung Türkiye ve Semper-Tech işbirliğiyle İstanbul Teknopark’ta açılan Ar-Ge merkezi ‘SLabs’te, sağlık, eğitim ve 4G teknolojilerinde inovasyon geliştirmek için düğmeye basıldı. Çalışmalar doğrultusunda, yılda ortalama 4-5 projenin tamamlanması hedefleniyor.


Merkezin açılışına katılan Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcı Prof. Dr. Davut Kavranoğlu, Türkiye’de katmadeğeri yüksek ekonomiye geçme aşamasında Ar-Ge yatırımlarının çok önemli olduğunu belirterek, bu tarz laboratuvarları Türk hükümeti olarak desteklediklerini kaydetti.


‘Çip üretmemiz gerekiyor’

Güney Kore’nin geçmişte zorluklar yaşadığını ve bu zorluklardan sıyrılarak dünyanın gıpta ettiği bir ülke haline geldiğini de anlatan Kavranoğlu, “Bir mucize gerçekleştirdiler. Çok değerli projeler yapıyorlar. Samsung ülkeden çıkan değerli bir marka. Türkiye’de de böyle bir laboratuvar kurdular. Bunu başlangıç olarak kabul ediyoruz. Bu bir ilk adım. Ülkemizde daha büyük Ar-ge projelerine imza atacaklarına inanıyoruz” dedi.

Kavranoğlu, Türkiye’nin...