06 / 05 / 2024

Samsung Mobile Nişantaşı 11 Nisan 11:11'de açılıyor!

Samsung Mobile Nişantaşı 11 Nisan 11:11'de açılıyor!

Samsung Türkiye'nin en büyük mobil mağazası Samsung Mobil Nişantaşı, 11 Nisan Cuma günü saat 11:11'de kapılarını açacak. Samsung'un Apple Store İstanbul'a cevabı olarak nitelendirilen mağaza Galaxy S5 ve S Carpet etkinlikleriyle açılıyor...




Samsung Türkiye, 5 Nisan Cumartesi günü Zorlu AVM'de açılan Apple Store İstanbul mağazasına Samsung Mobile Nişantaşı ile cevap veriyor. Samsung Mobile Nişantaşı, Samsung Galaxy S5 modelinin Türkiye'de ilk satışı ile açılıyor.


Samsung Mobile Nişantaşı, "Türkiye'nin en büyük Samsung Mobile Mağazası" olma özelliğiyle 11 Nisan 2014 Cuma günü saat 11.11’de açılıyor.


Nişantaşı Samsung Mobile mağazası açılışında S Carpet etkinlikleri kapsamında Galaxy S5, Gear 2 ve Gear Fit’i deneme fırsatı sunulacak.

 

500 metrekarenin üzerinde akıllı alana sahip Türkiye’nin en büyük “Samsung Mobile mağazası”nda yer alan servis merkezinde ürünlerle ilgili en hızlı bire bir teknik servis ve bakım hizmeti de veriliyor. Telefon ve tablet için aksesuarlar da Nişantaşı mağazasında var. 

 

“Samsung Mobile Nişantaşı” Samsung’ un Türkiye genelindeki en büyük "mağaza içi eğitim alanı"nı barındırıyor. 


Mağaza içindeki bu özel eğitim alanında 16 kişiye aynı anda ürünlerle ilgili eğitim hizmeti sunuluyor. Samsung’un Türkiye genelindeki en büyük "smart lounge"un bulunduğu mağazada aynı anda 5 kişi yazılım güncelleme, veri aktarımı, uygulama yüklemesi ve efektif kullanım konularında eğitim alabiliyor ve deneyimli uzmanlar, her konuda yardımcı olmak üzere mağazada müşterilerini bekliyor.

 

Nişantaşı “Samsung Mobile mağazası, Galaxy S5’in satışa sunulmasıyla birlikte özel etkinliklere de ev sahipliği yapıyor. 11 Nisan, saat 11:11’de başlayacak S Carpet etkinlikleri kapsamında; uzman personel danışmanlığında ürün deneyimleri, tüm gün süren tüketici eğitimleri ve eğlenceli gösterilerin yanı sıra, ziyaretçiler farklı sürprizler ve hediyeleri de kazanma fırsatı bulacak. 


11 Nisan günü Galaxy S5 satın alan herkese özel sürpriz bir hediyenin yer alacağı S Carpet etkinlikleri aynı zamanda; Kartal, Taksim ve  Ankara  Kızılay Samsung Mobile mağazalarında da yapılacak.



Samsung Mobile Nişantaşı nerede?


SAMSUNG Mobile - Nişantaşı


Adres: Teşvikiye Mh. Teşvikiye Cd. Teştaş Apt . No:27 34365 Şişli/ İstanbul 

Tel: 0212 344 11 73


Samsung Mobile Nişantaşı 11 Nisan 11:11 de açılıyor!


Geri Dön