19 / 05 / 2024

Samsung İstanbul Nişantaşı adres

Samsung İstanbul Nişantaşı adres

Samsung Türkiye'nin en büyük mobil mağazası Samsung Mobil Nişantaşı, 11 Nisan Cuma günü saat 11:11'de kapılarını açacak. Samsung'un Apple Store İstanbul'a cevabı olarak nitelendirilen mağaza Galaxy S5 ve S Carpet etkinlikleriyle açılıyor...

Emlakta Nostalji: Nişantaşı'nda 3 katlı apartman 13 bin 500 liraya satılmış!

İstanbul'un en gözde semtleri arasında yer alan Nişantaşı'nda 1941 yılında 3 katlı apartman 13 bin 500 liraya satılmış...

Lotus Nişantaşı kapılarını açıyor!

Workinton, İstanbul Avrupa Yakası’nda bulunan 8. ofisini Şişli’nin merkezinde açıyor. Workinton Lotus Nişantaşı'nın 52 adet ofisi, 200 kişiye kadar kapasiteli toplantı ve etkinlik alanını ve 3 bin metrekarelik geniş bir alanı bulunacak.

Nişantaşı'na sağlıklı evler geliyor!

İstanbul Çekmeköy'de hayata geçirdiği konut projesiyle adından söz ettiren DAP Yapı şimdi de Nişantaşı'nda yeni bir projeye imza atıyor. 60 bin metrekare koru alanına komşu proje Amerikan Hastanesi'nin karşısında yer alacak. 

Emlak Konut GYO Nişantaşı Koru değerleme raporu!

Emlak Konut GYO tarafından İstanbul Şişli Teşvikiye Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi işi kapsamında "Nişantaşı Koru" projesi ile ilgili olarak hazırlatılan gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı. 

Forin Gayrimenkul Geliştirme Danışmanlık Ve İnşaat Ltd.Şti. İstanbul Nişantaşı Şubesi açıldı!

Forin Gayrimenkul Geliştirme Danışmanlık Ve İnşaat Ltd.Şti. İstanbul Nişantaşı Şubesi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Doğan Tahsin Biber tarafından açıldı.

Nişantaşı’nın ünlü alışveriş caddesi koronavirüs sonrasına hazırlanıyor!

Yerli ve yabancı lüks markaların gözdesi olan İstanbul Nişantaşı Abdi İpekçi Caddesi’nde yenileme ve dönüşüm çalışmaları başladı. Yapılacak meydan düzenlemesiyle alanın kültür-sanat etkinlikleri için yeni bir adres olması planlanıyor.

Nişantaşı’nda 400 milyon liraya satılık 5 yıldızlı otel!

İstanbul’un gözde semtlerinden olan Nişantaşı’nda 5 yıldızlı bir otel için internete satılık ilanı verildi. 400 milyon lira istenen otelin ünlü bir aileye ait olduğu söyleniyor.

Halk GYO Nişantaşı Binası 2018 yıl sonu değerleme raporu!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı portföyünde yer alan İstanbul merkezli "Nişantaşı Binası" 2018 yıl sonu değerleme raporu yayınladı...

Marmara Üniversitesi Nişantaşı arazisi DAP'ın oldu!

Emlak Konut GYO'nun İstanbul Şişli Teşvikiye Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesi kapsamında satışa çıkardığı Marmara Üniversitesi'nin Nişantaşı arazisi Dap Yapı'nın oldu...

Marmara Üniversitesi Nişantaşı arazisi yarın sahibini bulacak!

Emlak Konut GYO'nun İstanbul Şişli Teşvikiye Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesi kapsamında satışa çıkardığı Marmara Üniversitesi'nin Nişantaşı arazisi yarın sahibini bulacak...

Halk GYO Nişantaşı Binası 2016 değerleme raporunu yayınladı!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamada Halk GYO İstanbul Nişantaşı Binası 2016 değerleme raporunu yayınladı.

Nişantaşı ve 212 AVM'deki Galata Muhallebicisi kapandı mı?

Nişantaşı ve 212 AVM'de bulunan İstanbul'daki Saray Muhallebicisi zincirine rakip olarak gösterilen Galata Muhallebicisi'nin kapanmış olabileceği konuşuluyor.

Halk GYO, Nişantaşı Bina değerleme raporunu açıkladı!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., şirket portföyünde yer alan İstanbul merkezli "Nişantaşı Bina"nın 2015 yıl sonu değerleme raporunu Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. İşte rapor...

Samsung İstanbul Nişantaşı adres Haberi

Samsung İstanbul Nişantaşı adres


Samsung Türkiye, 5 Nisan Cumartesi günü Zorlu AVM'de açılan Apple Store İstanbul mağazasına Samsung Mobile Nişantaşı ile cevap veriyor. Samsung Mobile Nişantaşı, Samsung Galaxy S5 modelinin Türkiye'de ilk satışı ile açılıyor.


Samsung Mobile Nişantaşı, "Türkiye'nin en büyük Samsung Mobile Mağazası" olma özelliğiyle 11 Nisan 2014 Cuma günü saat 11.11’de açılıyor.


Nişantaşı Samsung Mobile mağazası açılışında S Carpet etkinlikleri kapsamında Galaxy S5, Gear 2 ve Gear Fit’i deneme fırsatı sunulacak.

 

500 metrekarenin üzerinde akıllı alana sahip Türkiye’nin en büyük “Samsung Mobile mağazası”nda yer alan servis merkezinde ürünlerle ilgili en hızlı bire bir teknik servis ve bakım hizmeti de veriliyor. Telefon ve tablet için aksesuarlar da Nişantaşı mağazasında var. 

 

“Samsung Mobile Nişantaşı” Samsung’ un Türkiye genelindeki en büyük "mağaza içi eğitim alanı"nı barındırıyor. 


Mağaza içindeki bu...