08 / 05 / 2024

samtab

samtab

Samsun Büyükşehir Belediyesi’nin ilçelerde turizmi canlandırmak ve geliştirmek amacıyla gerçekleştirdiği Samsun ve Çevresi Turizm Alt Yapı Birliği (SAMTAB) eylem planı toplantıları sonuç verdi.

Samsun'daki çivisiz ahşap cami restore edilecek!

Samsun Büyükşehir Belediyesi'nin ilçelerdeki turizm potansiyelini canlandırmak ve geliştirmek amacıyla Samsun Turizm Alt Yapı Birliği (SAMTAB) işbirliği ile başlattığı turizm eylem planı çalışmaları devam ediyor.

Yusuf Ziya Yılmaz: Samsun turizmi atağa hazırlanıyor!

Samsun Büyükşehir Belediyesi’nin ilçelerde turizmi canlandırmak ve geliştirmek amacıyla gerçekleştirdiği Samsun ve Çevresi Turizm Alt Yapı Birliği (SAMTAB) eylem planı toplantıları sonuç verdi.

Ziya Yılmaz: Havza ve Ladik için ortak turizm planı yapıldı!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz'ın başkanlığında düzenlenen toplantıda Havza ve Ladik ilçeleri için ortak turizm eylem planı hazırlanması kararı alındı. SAMTAB Havza Turizm Eylem Planı Toplantısı yapıldı.

Samsun sahillerinde kaçak yapılaşmanın önüne geçilecek!

Samsun ve Çevresi Turizm Altyapı Birliği (SAMTAB)'ın toplantısı sonrası inceleme gezisi yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Gölyazı sahillerinde kaçak yapılaşma tespit etti...

Yusuf Ziya Yılmaz: Salıpazarı'nda turizm doğal hayat otantizmiyle gelişecek!

Samsun ve Çevresi Turizm Alanı Altyapı Hizmet Birliği' (SAMTAB)'ın ilçelerde turizmi canlandırmak ve geliştirmek amacıyla Samsun Büyükşehir Belediyesi öncülüğünde başlattığı çalışma kapsamında ikinci toplantı, Salıpazarı ilçesinde yapıldı...

samtab Haberi

samtab

Samsun Valiliği’nin de destekleri ile 2015-2017 yıllarını kapsayan iki yıllık süreçte yapılacak çalışmalara ilişkin eylem planları hazırlığı tamamlandı. Projelerin büyük kısmı ihale aşamasına gelirken Büyükşehir Belediyesi, projelerin 2017 İşitme Engeliler Olimpiyatı’na kadar tamamlanmasını hedefliyor.

Karadeniz Bölgesi’nin en büyük metropol şehri Samsun, her alanda olduğu gibi turizmde de iddiasını ortaya koymaya hazırlanıyor. Turizm konusunda kentin sahip olduğu potansiyelleri gün ışığına çıkarmakta kararlı olan Samsun Büyükşehir Belediyesi, il merkezindeki turizme yönelik alt yapı yatırımlarını, 14 ilçeye de yayarak hayata geçirmeyi planlıyor.

Bir süre önce 14 ilçede Samsun ve Çevresi Turizm Alt Yapı Birliği (SAMTAB) eylem planı toplantılarına katılan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, alınan kararların ivedilikle projelendirilerek ihale edilmesini istemişti. Yöre halklarının ortak kanaatleriyle belirlenen turizm yatırımları, Samsun Valisi İbrahim Şahin’in...