27 / 05 / 2024

San Jose Piskoposu Patrick J. McGrath

San Jose Piskoposu Patrick J. McGrath

San Jose Piskoposu Patrick J. McGrath kilisenin emeklilik yıllarında yaşaması için satın aldığı 2,3 milyon dolar değerindeki evi kullanmayacağını açıkladı...

Google San Jose’de kampüs inşa edecek!

ABD merkezli Alphabet şirketine bağlı Google, 7 ay önce mega kampüs projesini duyurmuştu. Belediye meclisi projeyi onayladı. Google’ın Downtown West kampüsünde yer verilecek alanlar açıklandı.

Mükemmel Sarımsakçı'dan ABD'de 230 milyon dolarlık yeni gökdelen projesi!

Mükemmel Sarımsakçı’nın kurucusu ve CEO'su olduğu Alterra Worldwide, Amerika’nın San Jose şehrindeki tarihi Woolworth binasının yerine yapılacak yeni projesi için yapı ruhsatını aldı.

ABD'de Katolik piskopos milyon dolarlık konutu redetti!

San Jose Piskoposu Patrick J. McGrath kilisenin emeklilik yıllarında yaşaması için satın aldığı 2,3 milyon dolar değerindeki evi kullanmayacağını açıkladı...

Perfect Mühendislik İnşaat Taahhüt Yapı Malzemeleri Danışmanlık Ve İklimlendirme San.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Perfect Mühendislik İnşaat Taahhüt Yapı Malzemeleri Danışmanlık Ve İklimlendirme San.Tic.Ltd.Şti. Sancaktepe'de 50 bin TL sermaye ile bugün Furkan Kuşçu imzasıyla kuruldu.

Karakalem Plan Proje Tasarım Mimarlık Mühendislik Yapı Endüstrisi San. Ve. Tic. Ltd. Şti kuruldu!

Karakalem Plan Proje Tasarım Mimarlık Mühendislik Yapı Endüstrisi San. Ve. Tic. Ltd. Şti 50 bin TL sermaye ile bugün Gülşah Tekden Üstündağ imzasıyla kuruldu.

Asbesan Asbest Araştırma Analiz Denetim Belgelendirme Danışmanlık Ve Lab.Hiz.San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Asbesan Asbest Araştırma Analiz Denetim Belgelendirme Danışmanlık Ve Lab.Hiz.San.Ve Tic.Ltd.Şti. 10 bin TL sermaye ile bugün Durmuş Üstdağ ve Nezih Mustafa Yutmaz imzasıyla kuruldu.

Jose Mourinho sonunda aradığı evi buldu!

Manchester United'ın dünyaca ünlü tekrik direktörü Jose Mourinho sonunda aradığı evi buldu.Tecrübeli teknik adam geçen günlerde yaptığı konuşmada hala otelde kaldığını ve henüz bir ev bulamadığını açıklamıştı.

Sincan'da FETÖ sanıklarının yargılanacağı duruşma salonu inşa ediliyor!

TBMM Adalet Komisyonunda görüşülen tasarıdaki, "FETÖ operasyonları kapsamında tutuklanan sanıkların, Sincan'da yapımı devam eden duruşma salonunda yargılanabilmesine yasal altyapı imkanı sağlayan" madde kabul edildi.

Studyo Met Proje Yöentim Kentsel Dönüşüm Planlama Danış. ve Müşavirl. Müh. İnş. San. Tic. Limited Şirketi kuruldu!

Studyo Met Proje Yöentim Kentsel Dönüşüm Planlama Danış. ve Müşavirl. Müh. İnş. San. Tic. Limited Şirketi 40 bin TL sermaye ile bugün Eda Çaçtaş imzasıyla kuruldu.

Rıdvan Akdoğan İnşaat Mabilya Plastik Otomotiv Emlakçılık Nalburiye OR. ÜR. SAN. ve TİC. LTD. ŞTİ. kuruldu!

Rıdvan Akdoğan İnşaat Mabilya Plastik Otomotiv Emlakçılık Nalburiye OR. ÜR. SAN. ve TİC. LTD. ŞTİ. 100 bin TL sermaye ile bugün Rıdvan Akdoğan imzasıyla kuruldu.

Med Engelli Güvenliği Yapı İnşaat Tıbbı Cihazlar Bilgisayar Matbaa Teks. San. ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Med Engelli Güvenliği Yapı İnşaat Tıbbı Cihazlar Bilgisayar Matbaa Teks. San. ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Erdal Durmuş tarafından kuruldu.

Çevikler Dekorasyon İnşaat Taahhüt Tarım ve Hayvancılık Gıda Taşımacılık San. ve Tic. LTD. ŞTİ kuruldu!

Çevikler Dekorasyon İnşaat Taahhüt Tarım ve Hayvancılık Gıda Taşımacılık San. ve Tic. LTD. ŞTİ 50 bin TL sermaye ile bugün Bahçelievler'de Celal Çevik tarafından kuruldu.

Gülenyüz Plastik Hammadde Ambalaj Ürünleri Ve Kimyevi Maddeler İthalat İhracat San.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Gülenyüz Plastik Hammadde Ambalaj Ürünleri Ve Kimyevi Maddeler İthalat İhracat San.Tic.Ltd.Şti. bugün Duygu Doğan tarafından 10 bin TL sermaye bedeli ile Beyoğlu'nda kuruldu.

San Jose Piskoposu Patrick J. McGrath Haberi

San Jose Piskoposu Patrick J. McGrath

San Jose Mercury News gazetesinde yer alan habere göre, San Jose Piskoposu Patrick J. McGrath, Kilise'nin, dünyanın en büyük teknoloji şirketlerinin merkezlerinin bulunduğu şehirde emeklilik yıllarında yaşaması için satın aldığı 2,3 milyon dolar değerindeki evi kullanmayacağını açıkladı.

Rahip McGrath, kararını verirken bölgedeki konut sıkıntısı, giderek artan konut fiyatları ve kiraların çalışan aileler üzerindeki etkisini göz önüne aldığını ifade etti.

McGrath, emekliliğini kilise bölgesindeki kasabalardan birindeki papaz lojmanında geçirmeye karar verdiğini açıkladı. Kilisenin McGrath için alınan konutu satışa çıkaracağı söylendi. 

San Jose şehri, eBay, Adobe, PayPal, Samsung, Acer, and Western Digital gibi global teknoloji ve internet şirketlerinin merkezlerine ev sahipliği yapıyor. Bölgede artan istihdamı karşılayacak yeni konut arzı olmadığından konut fiyatları ve kiralar giderek...