30 / 04 / 2024

Şana daire diyatları

Şana daire diyatları

3M İnşaat tarafından inşa edilen Trabzon Şana Evleri 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon, 5 oda 1 salon dubleks tiplerinde tasarlandı. Trabzon Şana Evleri iletişim bilgileri haberimizde mevcut.

EgeYapı Group'tan İzTower'da 1+1 daire hediyesi!

EgeYapı Group bu yıl beşincisi 6- 28 Haziran tarihleri arasında gerçekleştirilecek İstanbul Shopping Fest’in ana sponsorları arasında yer alarak bir talihliye Kartal’da hayata geçirdiği İzTower projesinden 1+1 daire hediye ediyor.

Sinpaş Liva Turkuaz satılık daire!

Proje Boğaziçi Köprüsü' ne ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ne bağlanan ana akstada yer alıyor. Sinpaş Liva Turkuaz satılık daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor.

Trabzon Şana Evleri ne zaman teslim?

11 bin 500 metrekare alan üzerinde 3M İnşaat imzası ile inşa edilen Trabzon Şana Evleri 3+1, 4+1 ve 5+1 dubleks daire tiplerinden oluşuyor. Peki Trabzon Şana Evleri ne zaman teslim?

Şana Evleri Trabzon!

Şana Evleri Trabzon denize 200 metre mesafede 3M Yapı imzası ile inşa ediliyor. 3 bloktan oluşan Şana Evleri Trabzon'da toplam 100 daire bulunuyor. Projede daire teslimlerinin Mayıs ayından sonra yapılması öngörülüyor.

Trabzon Şana Evleri telefon!

Şana Evleri Trabzon'da 11 bin 500 metrekare alan üzerinde inşa ediliyor. Projede daire fiyatları 340 bin TL'den başlıyor.Trabzon Şana Evleri telefon numarasına haberimiz içerisinden ulaşabilirsiniz.

Trabzon Şana Evleri daire fiyatları!

Trabzon Şana Evleri toplam 100 adet daire bulunuyor. Projedeki daireler 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon dubleks daireler şeklinde dizayn edildi. Trabzon Şana Evleri daire fiyatları haberimizde yer alıyor.

Trabzon Şana Evleri' nde fiyatlar 340 bin TL' den başlıyor!

3M Yapı tarafından hayata geçirilen Trabzon Şana Evleri projesinde toplam 100 daire bulunuyor. Projedeki daireler 11 bin 500 metrekare alan üzerinde yükseliyor. Trabzon Şana Evleri' nde fiyatlar 340 bin TL' den başlıyor.

N5 Suites'ten daire alanlar oturmadığı dönemde evini kiraya verebilecek!

BEYLİKDÜZÜ'NDE Özyurtlar İnşaat tarafından hayata geçirilen otel-rezidans projesi N5 Suites'ten daire alanlar kullanmadıkları dönemde evlerini kiraya verebilecek. Şu ana kadar yüzde projenin 50'sinin satışı gerçekleşti...

TOKİ İstanbul Emlak Daire Başkanı Karaoğlu, Bloomberg HT'de!

TOKİ İstanbul Emlak Daire Başkanı Ali Seydi Karaoğlu, Bloomberg HT Ana Haber'de Ali Çağatay'ın konuğu olacak

Sulukule'de 5+1'e anlaşana yarısı büyüklüğünde daire verildi!

Sulukule'de belediyeye 230 metrekare arsa verip 5+1 daire için anlaşma imzalayan Suat Üzümcü'ye yarı büyüklüğünde bir daire çıktı. Üstelik tek mağdur o değil

Antalya Konyaaltı'nda Belgüzar Ana Sitesi'nde 150 bin TL ve 115 bin TL'ye daire! İcradan!

T.C. Antalya 11. İcra Müdürlüğü, Antalya ili Konyaaltı ilçesinde bulunan Belgüzar Ana Sitesi'ndeki iki daireyi 150 bin TL ve 115 bin TL'den satışa çıkardı. Satış, 28 Mayıs 2012 Pazartesi günü yapılacak

Gaggenau, showroom açmak için Sapphire'den daire aldı!

Dünyadaki 10'uncu showroom'u için Türkiye'yi seçen lüks mutfak markası Gaggenau, Sapphire'in 32'nci katında daire satın aldı.  BSH Global İcra Kurulu Üyesi Jean Dufour "İsteyen CEO'lar kendi yemeklerini yapıp aradıkları gizli ortamı bulacak" dedi

Erzurum'da eski karakol binası ana sınıfı oldu!

Erzurumun Palandöken ilçesindeki eski karakol binası, ana sınıfına dönüştürüldü. Aziziye Araştırma Hastanesi'ndeki karakolun bahçesindeki karakol başka yere taşınınca bina ana sınıfı olarak kullanılmaya başlandı

Şana daire diyatları Haberi

Şana daire diyatları

11 bin 500 metrekare alan üzerine yayılan projenin 6 bin 500 metrekaresini yeşil alan oluşturuyor. Proje 3 blok halinde inşa ediliyor.


3M Yapı imzası taşıyan Şana Evleri'nde daire fiyatları 340 bin TL'den başlayarak 350 bin TL'ye kadar yükseliyor. Projede 100 daire bulunuyor.


Şana Evleri Trabzon'da spor salonları, yüzme havuzu, süs havuzları, peyzaj alanı, sauna, basketbol ve voleybol sahası, kapalı otopark ve çocuk oyun alanları yer alıyor.


Denize 200 metre uzaklıkta bulunan ve Mayıs ayından sonra daire teslimlerinin yapılması planlanan Trabzon Şana Evleri iletişim bilgileri ise şöyle:


Trabzon Şana Evleri iletişim:

Adres: Kaşüstü Beldesi, Şana Mevkii Yomra, Trabzon

Tel: 90 462 344 00 61

Web: