06 / 05 / 2024

sanat halı yatırım

sanat halı yatırım

Sanat Halı Kazakistan'da yatırıma hazırlanıyor. Firma, Kazakistan'da halı fabrikası kuracak...

Ne altın ne dolar! Bu yatırım araçlarının bir yılda getirisi yüzde 29 oldu! Duyunca kulaklarınıza inanamayacaksınız!

​​​​​​​Altın ve dolara karşı yeni yatırım araçları ön plana çıktı. Sanat eserleri, saatler hatta mobilyalar bile yatırım aracı olurken, getirisi ise bir yılda yüzde 30’a dayandı.

Altına mı yatırım yapılmalı yoksa dolara mı? Piyasa Kahini açıkladı! Bunu okumadan hiçbir şey almayın

Altındaki dalgalı seyirler her geçen gün daha da karmaşık bir hal alırken, altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, isabetli öngörülerine devam etti. Memiş, 16 Eylül’e dikkat çekerek, neye yatırım yapmamız gerektiğini söyledi. İşte detaylar…

Hayat Geliştirme Yatırım İnşaat Taahhüt Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hayat Geliştirme Yatırım İnşaat Taahhüt Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli’de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mohamed Abdel Halım  tarafından kuruldu.

Aylık kira kazancı dikkat çekiyor! Yatırımın yeni adı!

İstanbul'da yatırım amaçlı alınan ev, arsa gibi gayrimenkullerin ardından bir yatırım aracı daha öne çıktı. Yıllar önce kura ile elde edilen pazar tezgahları babadan oğula devredilirken sahiplerinin arasında sanatçılar, iş adamları, müteahhitler de olduğu ortaya çıktı.

Pamukkale'de spora yatırım yapılıyor!

Pamukkale Belediyesi spor yatırımına devam ediyor. Belediye, 8 okulun bahçesine halı saha inşa etti.

Kayseri Kalesi'ne 40 milyon liralık yatırım yapıldı!

Tarihi 2 bin yıl öncesine dayanan ve ovaya kurulmuş nadir kalelerden Kayseri Kalesi'nin kültür ve sanat merkezi haline getirilmesi için dış cephe restorasyonu da dahil 40 milyon liralık yatırım gerçekleştirildi.

Antalya’da kültür ve sanat yatırımına ihtiyaç var!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Çetin Osman Budak,“Antalya’nın üstü altından değerli. Türkiye’nin dünyaya açılan penceresi Antalya’da daha çok kültür ve sanat yatırımına ihtiyaç var” dedi.

Kıbrıs 16dört16 yatırım fırsatı ile sanatı bir araya getiriyor!

Kıbrıs emlak sektörü yeni bir konseptle tanışacak. Girne'de yükselen Milos Park Homes projesi, bu kez yatırım fırsatı ile sanatı bir araya getiriyor. İşte 16dört16 kod adlı projenin detayları..

İşte otel yatırımı yapan ünlüler!

İş, sanat ve spor dünyasından ünlü isimler, kazandıkları parayı farklı alanlarda değerlendirmeyi seviyor. Hollywood'da otel yatırımı yapan en az 21 ünlü olduğunu biliyor muydunuz?

Diyarbakır'da parklara 32 milyon TL yatırım yaptı!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, bir yılda Anıtpark, Sanat Sokağı yenileme çalışmaları ile Sümerpark Güneş Enerji Santrali’ni tamamladı. Park bahçe ve yeşil alan çalışmalarına geçen yıl 32 milyon lira yatırım yapıldı.

Boyteks'ten yeni inşaat yatırımlarına 20 milyon euroluk yatırım!

Yatak kumaşı, döşemelik kumaş ve halı üretiminde faaliyet gösteren Boyteks Tekstil, kapasite artışı, modernizasyon ve yeni inşaat yatırımları için 20 milyon euroluk yatırım yapıyor.

Luksor Park Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Luksor Park Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi, Abdullah Talha Solmaz Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 bin TL sermaye ile 21 Eylül'de Fatih, Akşemsettin Mahallesi, Halıcılar Caddesi'nde kuruldu.

Ünlüler gayrimenkule yatırım yapıyor!

Türkiye'nin en çok kazanan sanatçıların mal varlıkları incelendiğinde, önemli bir bölümünün gayrimenkul yatırımlarına yöneldiği gözleniyor. İşte Sibel Can, Tarkan, Orhan Gencebay, Bülent Ersoy'un yatırım tercihleri...

sanat halı yatırım Haberi

sanat halı yatırım
Kartal Tekstil markası olarak faaliyet gösteren Sanat Halı, Kazakistan'da 200 kişiye istihdam sağlayacak halı fabrikası kurmaya hazırlanıyor. Sanat Halı Yönetim Kurulu Başkanı Fahrettin Kaplan, 14 milyon TL ek yatırımla inşa edilecek fabrika ile birlikte 2013 sektöründe büyümeyi hedeflediklerinin altını...