18 / 05 / 2024

Sanat Mobilya İnegöl Yenice

Sanat Mobilya İnegöl Yenice

Sanat Mobilya ve Mobilya Malzemeleri Orman Ürünleri İnşaat Taşımacılık Gıda Dayanıklı Tüketim Malları Sanayi İç ve Dış Ticaret Ltd. Şti., ÖİB'nin Bursa İnegöl Yenice Köyü'ndeki gayrimenkulü için 1 milyon 755 bin TL teklif verdi...

İnegöl Mobilya Fuarı 21-26 Mart'ta başlıyor!

Her yıl Bursa'nın İnegöl ilçesinde düzenlenen İnegöl Mobilya Fuarı, nisan ayının ilk haftasında açılacaktı. Ramazan dolayısıyla tarihler geri çekildi ve 21-26 Mart'ta düzenlenmesine karar verildi.

Meram Tantavi Kültür ve Sanat Merkezi açılıyor!

Restorasyon çalışmaları geçtiğimiz günlerde tamamlanan Tantavi Kültür ve Sanat Merkezi hizmete açılıyor.

İnegöl Mobilyacılar Odası, 2. Mobilya İhtisas OSB'den arsa istedi!

İnegöl Mobilyacılar ve Marangozlar Odası Başkanı Özcan Ayhan, “2. Mobilya İhtisas Organize Sanayi Bölgesinde Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü tarafından Hizmet Destek Alanı projesi adı altında arsalar üretilip, odamıza kayıtlı olan üyelerimize sanayi sitesi yapmak istiyoruz'' dedi.

Mobilya İhtisas Organize Sanayi Bölgesi’nde fabrika sayısı artacak!

Bursa’nın İnegöl ilçesinde 2009 yılında kurulan Mobilya İhtisas Organize Sanayi Bölgesi’nde fabrika sayısı yıl sonunda 90’a ulaşacak. Yeni fabrikalar ile Mobilya OSB büyüyecek. 

Beylikdüzü Atatürk Kültür ve Sanat Merkezi açılıyor!

İstanbul’un modern, kullanışlı ve iddialı kültür sanat merkezleri arasında yer alan Beylikdüzü Atatürk Kültür ve Sanat Merkezi’nin açılış etkinlikleri 22-24 Kasım tarihleri arasında yapılacak.

White Akar Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Turizm Gıda Mobilya Sağlık Tekstil Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

White Akar Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Turizm Gıda Mobilya Sağlık Tekstil Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile George Tounousıan tarafından kuruldu. 

İncek Loft’ta ilk sanat galerisi  açılıyor!

Akfen İnşaat tarafından hayata geçirilen İncek Loft projesinde ilk sanat galerisi açılıyor. ‘İncek Loft Art Gallery by RC’ bu hafta sonu sanatseverlere buluşacak.

Bursa İnegöl'e modern mobilya fuar alanı!

Bursa'nın İnegöl ilçesine modern mobilya fuar alanı yapılacak. 80 bin metrekare alanda kurulması planlanan fuar alanı 93 bin metrekare inşaat alanına sahip olacak.

Bianca Grup İnşaat Turizm Mobilya Hayvancılık Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Bianca Grup İnşaat Turizm Mobilya Hayvancılık Sanayi Ticaret Anonim Şirketi 60 bin TL sermaye ile bugün Ali Fuat Coşkur tarafından kuruldu.

Mobilya AVM'leri yeni trend oluyor!

AVM pazarında yatırımcıların yeni gözdesi mobilya AVM'leri oldu. İnegöl'de bu yıl dört yeni mobilya AVM'si daha açılması için çalışmalar hızla devam ediyor.

Başakşehir Bilim ve Sanat Merkezi açılıyor!

Bilim ve Sanat Merkezi (BİLSEM) Başakşehir’de açılıyor. İstanbul’da açılan altıncı BİLSEM olan Başakşehir Bilim ve Sanat Merkezi üstün yetenekli çocuklara eğitim verecek

İzmir Dario Moreno Sanat Merkezi 1 Aralık'ta açılıyor!

Konak Belediyesi’nin Karataş Semti’nde restore ederek dünyaca ünlü İzmirli sanatçı Dario Moreno’nun adıyla taçlandırdığı ‘Karataş Dario Moreno Sanat Merkezi’ sanatçının ölüm yıldönümü olan 1 Aralık’ta hizmete açılacak.

Kırcalı yatırımı İnegöl Mobilya Center açıldı!

Mobilya Center, mobilya uzmanlığı ile Türkiye'ye örnek olan İnegöl'ün pazarlama ve satış kanalındaki başarının sembolü olacak.

Sanat Mobilya İnegöl Yenice Haberi

Sanat Mobilya İnegöl Yenice

TEBLİĞ


Özelleştirme İdaresi Başkanlığından:


KARAR

TARİH             :   9/9/2014


KARAR NO    :   2014/ÖİB-K-65


KONU              :   Gayrimenkulün özelleştirilmesi


Özelleştirme İdaresi Başkanlığı’nca;


1. Maliye Hazinesi’ne ait iken İdarece tta Gayrimenkul A.Ş.’ye devrine karar verilen, Bursa ili, İnegöl ilçesi, Yenice köyü, Köyiçi mevkii, 587 ada, 6 no.lu parseldeki 11.038,25 m2 yüzölçümlü sanayi alanı imarlı gayrimenkulün 4046 sayılı Kanun hükümleri çerçevesinde “Satış” yöntemi ve “Pazarlık Usulü” uygulanmak suretiyle özelleştirilmesini teminen İhale İlanı ve İhale Şartnamesinde belirtilen hususlar dikkate alınarak yapılan ihalesi sonucunda İhale Komisyonunca;


“Satışa konu varlığın; özelleştirme ihalesinde 1.755.000 (Birmilyonyediyüzellibeşbin) Türk Lirası bedelle en yüksek teklifi veren Sanat Mobiya ve Mobilya Malzemeleri Orman Ürünleri İnşaat Taşımacılık Gıda Dayanıklı Tüketim Malları Sanayi İç ve Dış Ticaret...