15 / 05 / 2024

Sanat ve şantiye

Sanat ve şantiye

Bay İnşaat’ın 42 Maslak projesi dünyaca ünlü ressam ve minyatür sanatçısı Günseli Kato’nun fırçası ile Harvey Nichols İstanbul Mağazası’nın vitrininde yorumlandı

En çok iş ilanı veren sektörler belli oldu! Yapı sektöründe başı mimarlık, inşaat ve şantiye çekti!

2024 yılının ilk çeyreğinde pek çok sektörde iş ilanlarında artış görüldü. En fazla iş ilanı yayınlanan sektörler tek tek açıklanırken, yapı sektöründe başı mimarlık, inşaat ve şantiye çekti...

Hastürk Sanat Ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hastürk Sanat Ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş'ta Okan Hastürk tarafından kuruldu. 

126 bin TL'ye sıfır ev sahibi olabilirsiniz! 2+1 ve 3+1 prefabrik ev fiyatları ne kadar? 16 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Demonte olarak fabrikada üretilen ve şantiye ortamına gerek duymayan yapılar olan prefabrik evlerin fiyatları, 115 bin TL'den başlıyor. Peki, 2+1 ve 3+1 prefabrik ev fiyatları ne kadar? 16 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Rok Turizm Gayrimenkul Sanat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Rok Turizm Gayrimenkul Sanat Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fatmagül Karadeniz tarafından kuruldu.

Karmod'un kabin ürünleri Libya'da şantiye yapıları için kullanılacak!

Karmod'un kabin ürünleri, Libya'da ofis ve şantiye yapıları olarak kullanılacak. Karmod Dış Ticaret Müdürü Taner Öztürk, CTP sistemli kabin ürünlerinin yüksek izolasyonunun sağladığı iklimlendirme kolaylığı ile sıcak bölgelerde çok tercih edildiğini açıkladı.

Acanthus Sanat Ve Restorasyon Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Acanthus Sanat Ve Restorasyon Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler’de 200 bin TL sermaye bedeli ile Onursal Mahioğlu ve Muzaffer Demirci ortaklığında kuruldu. 

Okan Üniversitesi Kültür Sanat ve Kongre Merkezi açıldı!

İstanbul Okan Üniversitesi Kültür Sanat ve Kongre Merkezi açıldı. Açılışta konuşan Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, kültür ve sanatın önemine dikkat çekti.

Murat Kurum: Büyük bir sanat ve mimari hazinesine sahibiz!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum, "Baktığımızda büyük bir sanat ve mimari hazinesine sahibiz. Bu hazineyi, yeni birikim ve tecrübelerle zenginleştirmek için çok büyük çabalar sarfediyoruz." şeklinde konuştu...

Pamukkale Kültür Sanat Ve Yaşam Merkezi'nin inşaatı sürüyor!

Denizli Pamukkale Belediyesi tarafından Bağbaşı Mahallesi’nde hayata geçirilen ve tamamlandığında bölgenin çehresini değiştirecek vizyon proje olan Pamukkale Kültür Sanat ve Yaşam Merkezi’nin inşaat çalışmaları hızla devam ediyor.

Live Walls Görsel Sanat ve Reklam Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Live Walls Görsel Sanat ve Reklam Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi  bugün Bayrampaşa'da 10 bin TL bedelle Oğuz Yılmaz ve Ruhi Tezgen tarafından kuruldu.

Ankara Altındağ 40 bin gecekondudan arındı!

Hedeflerinin Altındağ'ı, her bakımdan bir önceki yıla göre daha ileriye taşımak olduğunu söyleyen Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki “Kültürü, sanatı ve sosyal yapısı ile Başkent'e yakışır bir Altındağ olma yolunda ilerleyeceğiz” dedi.

Konya Seydişehir Şehir Konağı hizmete giriyor!

Konya Büyükşehir Belediyesi, ilçelerde yapımını sürdürdüğü şehir konaklarına bir yenisini de Seydişehir’de ekledi. 2 milyon 800 bin liraya mal olacak Seydişehir Şehir Konağı, kısa süre sonra tamamlanarak Aile Sanat ve Eğitim Merkezi olarak hizmet verecek.

Denizli Bağbaşı'na kültür ve yaşam merkezi geliyor!

Denizli Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin "Bağbaşı'nda sadece bizim değil Denizli için de büyük öneme sahip olan Bağbaşı Kültür Sanat ve Yaşam Merkezi projemize imza atacağız." dedi.

Sanat ve şantiye Haberi

Sanat ve şantiye

Günseli Kato’nun canlı performansı ile yorumlanan proje, ilk olma özelliğini de taşıyor. Kanyon Alışveriş Merkezi’ndeki Harvey Nichols İstanbul Mağazası’nda 1 ay süresince sergilenecek olan eserin yapım aşaması görüntüleri de vitrinde yer alacak.

Türkiye’nin sanat konseptiyle inşa edilen ilk projesi Bay İnşaat - 42 Maslak’ın kulelerini yorumlayan Günseli Kato, Harvey Nichols İstanbul mağazasının vitrininde kurulan şantiye dekorunda farklı bir çalışmaya imza attı. Beton zemin üzerine 42 Maslak Kuleleri’ni resmeden ve aynı anda basın ile de sohbetini sürdüren sanatçı canlı performansının ardından eserini mağaza ziyaretçilerinin beğenisine sundu.

Sanatı, lüksün vitrinine taşıdı


Uluslararası arenada lüks modanın temsilcisi Harvey Nichols ile işbirliğine giden Bay İnşaat, A++ hedef kitleye sanat ile iç içe yaşamın temsilini sunmak için bu projeyi geliştirdi. Sanat ile inşa edilen Bay İnşaat -...