28 / 04 / 2024

Denizli Bağbaşı'na kültür ve yaşam merkezi geliyor!

Denizli Bağbaşı'na kültür ve yaşam merkezi geliyor!

Denizli Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin "Bağbaşı'nda sadece bizim değil Denizli için de büyük öneme sahip olan Bağbaşı Kültür Sanat ve Yaşam Merkezi projemize imza atacağız." dedi.




Denizli Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, mahalle toplantıları kapsamında 30. toplantısını Bağbaşı Mahallesi'nde yaptı. En iyi ve hızlı hizmeti götürmek için mahalle buluşmaları kapsamında vatandaşlarla bir araya gelip talepleri aldıklarını belirten Gürlesin, "2014 yerel seçimlerinde bize bir emanet verdiniz. Biz bu emanetin karşılığını en iyi şekilde hizmet olarak sunmak için bu toplantıları yapıyoruz. Talep, istek ve sıkıntıların birçoğunu biliyoruz. Ancak zaman içinde 'başka istekler de olur' diye bu toplantılara büyük önem veriyoruz" dedi. Bağbaşı Mahallesi'ne üstyapı ve park alanı noktasında ciddi bir yatırım yaptıklarını vurgulayan Gürlesin, toplam maliyeti 40 milyon lirayı bulması beklenen Bağbaşı Kültür Sanat ve Yaşam Merkezi'nin yapımıyla ilgili tarihi de açıkladı.


"Dev yatırıma imza atıyoruz"


Gürlesin, "Bağbaşı'nda sadece bizim değil Denizli için de büyük öneme sahip olan Bağbaşı Kültür Sanat ve Yaşam Merkezi projemize imza atacağız. Kentin en iddialı yatırımını gerçekleştireceğiz. 26 bin metrekareyi içine alan yaşam merkezi, bölgeye hayat verecek. Burada kreş, çok amaçlı salon, konferans salonu, fuaye ve sergi salonları, buz pisti, tenis kortu, basketbol ve voleybol sahaları ve etüt merkezi yer alacak" dedi


"Temeli yıl sonuna kadar atılacak"


Merkezin tamamlandığında Denizli için büyük önem taşıyan bir yaşam merkezinin eksikliğinin giderileceğini söyleyen Başkan Gürlesin, "Burada halkımızın belediyemize ulaşması açısından tahsilat merkezleri gibi bölümlerimiz de yer alacak. Projesi hazır olan merkezin temelini inşallah yılsonuna kadar atmış olacağız" açıklamasını yaptı.




Yeni Asır




Geri Dön