28 / 04 / 2024

Unkapanı Kültür Merkezi'nin yerine dev Kültür Ve Yaşam Merkezi geliyor!

Unkapanı Kültür Merkezi'nin yerine dev Kültür Ve Yaşam Merkezi geliyor!

Unkapanı Kültür Merkezi’nin yıkılma kararının alınmasının ardından İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok "Unkapanı Kültür Merkezi’nin yerine bir yıl içerisinde büyük çok amaçlı kültür ve yaşam merkezi yapacağız” dedi.



İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, “Ramazan Bayramı’ndan sonra yıkılacak eski Unkapanı Kültür Merkezi’nin yerine bir yıl içerisinde büyük çok amaçlı kültür ve yaşam merkezi yapacağız” dedi.


Unkapanı’nda büyük değişim

Unkapanı Mahallesi’nde büyük değişim yaşanacağını söyleyen Başkan Tok, “1986 yılında pazar yeri olarak kullanılan 15 yıldır kültür merkezi olarak faaliyette olan Unkapanı Kültür Merkezi’ni Ramazan Bayramı akabinde yıkarak yerine çok amaçlı muhteşem bir kültür ve yaşam merkezi inşa edeceğiz. Çok fonksiyonlu olarak hizmet verecek kültür ve yaşam merkezimizde ticaret merkezi ve dükkanlar, kültür merkezi, hanımlar için kurs salonları, içersindeki birçok sosyal aktivitenin yapılabileceği hanımlar kültür ve yaşam merkezi, düğün salonu ve otopark gibi birbirinden farklı noktalarla modern bir yaşam merkezi olacak” diye konuştu.



Milliyet 



Geri Dön