24 / 07 / 2024

Sanat Yer Kaplamaları adres

Sanat Yer Kaplamaları adres

Sanat Yer Kaplamaları Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Cemil Tonka ve Oktay Tonka tarafından kuruldu.

İbrahim Tatlıses tüm malvarlığını açıkladı! Usta sanatçının serveti görenleri şaşırttı

Usta Sanatçı İbrahim Tatlıses, geçtiğimiz günlerde serveti dudak uçuklatan ünlüler listesinde yer almıştı. Bu listede yer almaktan rahatsız olan usta sanatçı listenin yanlış olduğunu belirterek tüm mal varlığını tek tek açıkladı. 

Theartpen Sanat Teknoloji Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Theartpen Sanat Teknoloji Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de Koray Büber tarafından kuruldu.

Seda Sayan Sarıyer'den 4 milyon dolara villa satın aldı!

Emlak zengini sanatçılardan Seda Sayan Sarıyer Büyükdere'den 4 milyon dolara villa satın aldı. Gayrettepe'den Boğaz'a taşınacak olan Sayan şimdilerde yeni evini tamir ettiriyor.

Nisa Yer Kaplamaları İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nisa Yer Kaplamaları İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Bünyamin Meral tarafından kuruldu.

Sanat Yer Kaplamaları Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Sanat Yer Kaplamaları Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Cemil Tonka ve Oktay Tonka tarafından kuruldu.

New York Modern Sanat Müzesi 450 milyon dolarlık tadilatın ardından açıldı!

ABD’nin önde gelen sanat müzeleri arasında yer alan New York Modern Sanat Müzesi (MoMA), yaklaşık 4 ay süren tadilat çalışmalarının ardından kapılarını açtı.

Çerçeve Mutfak Sanat Gıda Turizm Organizasyon Danışmalık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çerçeve Mutfak Sanat Gıda Turizm Organizasyon Danışmalık Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Atasoy tarafından kuruldu. 

Tabanlıoğlu Mimarlık “ÖTE/DE/Kİ MİMARLIK” sergisiyle Akbank Sanat'ta!

Tabanlıoğlu Mimarlık, Türkiye’de sanatın birçok farklı alanında uluslararası projelere yer veren AKBANK SANAT’la önemli bir projeye imza attı.

Beylikdüzü Atatürk Kültür ve Sanat Merkezi açılıyor!

İstanbul’un modern, kullanışlı ve iddialı kültür sanat merkezleri arasında yer alan Beylikdüzü Atatürk Kültür ve Sanat Merkezi’nin açılış etkinlikleri 22-24 Kasım tarihleri arasında yapılacak.

Emlak Konut, Halkalı altyapı ihalesi için İlk Yapı'ya yer teslimi yaptı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, İstanbul Küçükçekmece Halkalı Genel Altyapı, Sanat Yapıları ve Yol İnşaatları İşi ihalesini kazanan İlk Yapı'ya yer teslimi yapıldı...

Pendik Yunus Emre Kültür ve Sanat Merkezi yenileniyor!

Pendik'te yer alan Yunus Emre Kültür ve Sanat Merkezi yeni sezona yenilenmiş olacak girecek.

Rabat Yer Ve Zemin Kaplamaları İnşaat Organizasyon Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rabat Yer Ve Zemin Kaplamaları İnşaat Organizasyon Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Yıldırım Doğan tarafından kuruldu.

Yenişehir Belediyesi Bilim Sanat Merkezi tamamlandı!

Yenişehir Belediyesi’nin önemli projeleri arasında yer alan Bilim Sanat Merkezi inşaatı tamamlandı. Çevre düzenlemesine geçilen merkez önümüzdeki günlerde eğitim öğretim’e hazır hale getirilecek.

Sanat Yer Kaplamaları adres Haberi

Sanat Yer Kaplamaları adres

Sanat Yer Kaplamaları Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Cemil Tonka ve Oktay Tonka tarafından kuruldu.

Sanat Yer Kaplamaları Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi konusu:
Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır a-) İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri, tüneller, limanlar, fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, barajlar, lojmanlar,idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, beton, asfalt, karayolu, liman binaları, iş hanları, ticari yapılar, atölyeler, imalathaneler ile her türlü toplu konut, kooperatif meskenleri, kara ve demir yolları, hava meydanları, istasyonlar, otogarlar, otoparklar, garajlar, çarşı mağaza, pazar işyeri, otel, motel, villa, pansiyon, hastane, cami, dispanser, sağlık merkezleri, ilk yardım tesisleri ve...