18 / 05 / 2024

sanatçılar parkı nazım hikmet heykeli

sanatçılar parkı nazım hikmet heykeli

Edebiyatımızın büyük ismi şair Nâzım Hikmet’ in 112. doğum gününde Beşiktaş Belediyesi ve Nâzım Hikmet Vakfı şairin anısını yaşatacak bir anıt heykelin açılışını yapmaya hazırlanıyor.

Pazar tahtalarını müteahhitler ve emlakçılar alıyor!

İstanbul'da yıllar önce kura çekilerek alınan pazar tezgahları babadan oğula devrediliyor. İstanbul Umum Pazarcılar Esnaf Odası Başkanı Mesut Şengün ise "Tahta sahibi kişiler arasında hostesler, sanatçılar, iş adamları, müteahhitler, emlakçılar var" diye konuştu.

Yunanistanlı sanatçılar kira yardımı talep etti!

Yunanistan'da koronavirüs tedbirleri sebeniyle mesleklerinin olumsuz yönde etkilendiğini dile getiren sanatçılar, vergi indirimi ve kira yardımı talep etti.

Çankaya Nazım Hikmet Kültür ve Sanat Merkezi açıldı!

Çankaya'nın en yeni kültür ve sanat merkezi Nazım Hikmet açıldı. Yeni açılan merkezde 7 ayrı dalda eğitim verilecek. Dersler 24 Haziran'da başlıyor.

Çankaya Nazım Hikmet Kültür ve Sanat Merkezi açıldı!

Ankara Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, Oran Mahallesi’nde yapımı tamamlanan Nazım Hikmet Kültür ve Sanat Merkezi’ni vatandaşların hizmetine açtı.

Pendik Nazım Ungan İlkokulu'nun temeli atıldı!

Pendik Belediyesi, Pendik Eğitim Kültür Yardımlaşma Vakfı ve bağışçı katkılarıyla Pendik Sülüntepe Mahallesi'nde yapımına başlanan Nazım Ungan İlkokulu'nun temeli atıldı.

Bakırköy Belediyesi Sanatçılar Parkı ve Spor Kompleksi açıldı!

Tartışmalı yıkımın yaşandığı Bakırköyspor Vakfı ve Ticari İşletmeler alanında hayata geçirilen Bakırköy Belediyesi Sanatçılar Parkı ve Spor Kompleksi hizmete açıldı

Başakşehir Olimpiyat Parkı nazım imar planı askıda!

İstanbul Başakşehir İlçesi, Olimpiyat Parkı Nazım İmar Planı 1. Etap ilişkin 1/5000 ölçekli nazım imar planı askıya çıkarıldı...

Bayrampaşa Sağmalcılar nazım imar planı değişikliği askıda!

İstanbul Bayrampaşa İlçesi, Sağmalcılar Mahallesi, Kartaltepe Mevkii, 23657 ( Eski: 124, 125 bir kısmı, 13664 bir kısmı ) parsele ilişkin nazım imar planı askıya çıkarıldı...

Gaziantepli sanatçılar için TOKİ'den konut talebi!

Türkiye Müzisyen ve Sanatçılar Federasyonu Başkanı Ahmet Onurlu, müzisyen ve sanatçılar için TOKİ'den konut talebinde bulanacağını belirtti. Onurlu, ''Sanatçılarımız kira öder gibi ev sahibi olacaklar" dedi.

Antalya Otogarı nazım plan revizyonu yargıya taşındı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi Meclisi'nin 14 Ekim 2016 tarihinde 1161 sayılı kararı ile onaylanan Antalya Otogarı nazım plan revizyonu Şehir Plancıları Odası tarafından yargıya taşındı.

İzmir'in nazım imar planı çalışmaları tamamlandı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, 2 yıllık hazırlık dönemi sonrasında kentin geleceğine yön verecek “1/25000 Ölçekli Nazım İmar Planı” çalışmalarını tamamlayarak meslek odaları, sivil toplum kuruluşları ve akademisyenlerle paylaştı.

İzmir'in 1/25 Bin Ölçekli Nazım İmar Planı tamamlandı!

İZMİR Büyükşehir Belediyesi 1/25000 Ölçekli Nazım İmar Planı çalışmalarını tamamlayarak meslek odaları, sivil toplum kuruluşları ve akademisyenlerle paylaştı.

Samandağ'da 33 yeni mahalle için nazım imar planı yapılacak!

Başkan Nehir, hizmet projelerini, Türbe Peyzajı, Yeni Toplu Konut Hamlesi, BŞB ile ortaklaşa 5,5 dönümlük Rekreasyon Alanı, Çevre Yolu, 75.Yıl Parkı altı otopark, üstü yeşil alan, 33 yeni mahalleyi içine alan Nazım İmar Planı, Kapalı Semt Pazarı ve Çevlik-Arsuz Yolu şeklinde sıraladı.

sanatçılar parkı nazım hikmet heykeli Haberi

sanatçılar parkı nazım hikmet heykeli


Edebiyatımızın büyük ismi şair Nâzım Hikmet’in 112. doğum gününde Beşiktaş Belediyesi ve Nâzım Hikmet Vakfı şairin anısını yaşatacak bir anıt heykelin açılışını yapmaya hazırlanıyor. Ünlü heykeltıraş Mehmet Aksoy’un tasarımı olan “İki Kıtaya Nâzım Hikmet Köprüsü” adlı heykel yarın saat 13.00’te Akatlar’daki Sanatçılar Parkı’nda açılacak.


Nâzım Hikmet’in anısına bir eser daha… Şairin 112. doğum günü için “İki Kıtaya Nâzım Hikmet Köprüsü” heykeli açılacak.


Edebiyatımızın büyük ismi şair Nâzım Hikmet’in 112. doğum gününde Beşiktaş Belediyesi ve Nâzım Hikmet Vakfı şairin anısını yaşatacak bir anıt heykelin açılışını yapmaya hazırlanıyor. Ünlü heykeltıraş Mehmet Aksoy’un tasarımı olan “İki Kıtaya Nâzım Hikmet Köprüsü” adlı heykel yarın saat 13.00’te Akatlar’daki Sanatçılar Parkı’nda açılacak. Açılışı, Beşiktaş Belediye Başkanı İsmail Ünal ve Nâzım Hikmet Vakfı Başkanı Rutkay Aziz’le birlikte yazarlar,...