29 / 04 / 2024

Sanayi Bakanı Fikri Işık

Sanayi Bakanı Fikri Işık

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından projelendirilen Türkiye'nin en büyük, Avrupa'nın da ilk 5 merkezinden biri Bursa Bilim ve Teknoloji Merkezi, Sanayi Bakanı Fikri Işık tarafından 27 milyon lira yatırımla açıldı.

Gölcük Yeni Sanayi Sitesi'nin temeli 3 Nisan'da atılacak!

Gölcük'te hayata geçirilen yeni sanayi sitesi basına tanıtıldı. Sitenin temeli Milli Savunma Bakanı Fikri Işık tarafından 3 Nisan'da atılacak.

Fikri Işık Anadolu'daki OSB projelerini anlattı!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, son dönemde Anadolu'da kurulan Organize Sanayi Bölgesi (OSB) projelerini anlattı. Bakan Işık, OSB sayısını arttırmayı amaçladıklarını belirtti.

Fikri Işık: İnşaat Türkiye'de en hızlı büyüyen sektörlerden birisi!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Türk inşaat sektörünün iklimlendirme için yeni iş fırsatları getirdiğini belirterek "Türkiye’de, en hızlı büyüyen, en hızlı gelişen sektörlerden birisi inşaat sektörüdür." açıklamasında bulundu.

Şanlıurfa'ya iki yeni sanayi sitesi kurulacak!

Bir dizi temaslarda bulunmak üzere Şanlıurfa'ya gelerek Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesini ziyaret eden Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Bilim Merkezi ve 2 yeni Sanayi Sitesinin müjdesini verdi.

Fikri Işık: Yatırımlarda önemli reformlar gerçekleşecek!

İzmir Kemalpaşa Organize Sanayi Bölgesi'nde (KOSBİ) faaliyete başlayan 9 yeni fabrikanın toplu açılış törenine katılan Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık yatırılarda yeni ve önemli reformlar gerçekleşeceğini belirtti.

Gebze Fatih Devlet Hastanesi inşaatı sürüyor!

Sanayi Bakanı Fikri Işık Gebze Cephanelik alanında yapımı devam eden Yeni adliye binası ve sonra da Fatih Devlet Hastanesi’ni gezerek çalışmalarla ilgili son durum hakkında bilgi aldı.

Fikri Işık, Akpınar TOKİ sakinleriyle buluştu!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Kocaeli’nin Derince ilçesi Kuruçeşme’deki Akpınar TOKİ konutları sakinleri ile bir araya geldi.

Fikri Işık, Akpınar TOKİ konutları sakinleriyle buluştu!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Kocaeli’nin Derince ilçesi Kuruçeşme’deki Akpınar TOKİ konutları sakinleri ile bir araya geldi.

Fikri Işık: İnşaat sektörü, 360 adet sektörü besliyor!

Denetimciler, müteahhitler ve inşaat mühendislerinin sorunlarını dinlemek bir araya gelen Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, 1 Kasım seçimlerine vurgu yaptı.

Şehir içi raylı ulaşıma 13 milyar avro destek geliyor!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, "Şehir içi raylı ulaşım araçları için 2023 yılına kadar yapılacak toplam yatırım tutarını, yaklaşık 13 milyar avro olarak hesaplıyoruz” dedi.

Kocaeli Dilovası'nda 915 konutun temeli atıldı!

Kocaeli'nin Dilovası ilçesinde inşa edilecek 915 konutun temeli, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, TOKİ Başkanı M. Ergün Turan ve Kocaeli Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nun katıldığı törenle atıldı.

Gebze'de askeri kışla arazisi TOKİ'ye devredildi!

Gebze'deki 640 dönümlük askeri kışla arazisinin tamamının TOKİ'ye devredildiği ortaya çıktı. Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, bölgede 350 dönümlük kışla park yapılacağını açıklamıştı.

Trabzon'da Yatırım Adası ve Endüstri Bölgesi toplantısı yapıldı!

İNCELEME ve ziyaretler için dün havayolu ile Trabzon'a gelen Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Arsin Organize Sanayi Bölgesi'nde düzenlenen "Yatırım Adası ve Endüstri Bölgesi' projesinin toplantısına katıldı.

Sanayi Bakanı Fikri Işık Haberi

Sanayi Bakanı Fikri Işık

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından projelendirilen Bursa Bilim ve Teknoloji Merkezi, Sanayi Bakanı Fikri Işık tarafından açıldı. Yaklaşık 27 milyon lira yatırımla hayata geçirilen, Türkiye'nin en büyük, Avrupa'nın da ilk 5 merkezinden biri olmayı hedefleyen merkez, geleceğin bilim insanlarını yetiştirecek. 9 bin metrekare kapalı, 20 bin metrekare toplam alana sahip olan Bursa Bilim ve Teknoloji Merkezi'nde 14 farklı noktada 270'e yakın deney alanı bulunuyor. Merkezde; Yenilenebilir Enerji, Suyun Serüveni, Dev Makina, Enerji Makinası, Jiroskop, Vorteks/Girdap Tüneli gibi özel galeriler bulunuyor. Ayrıca eğitim salonları, kimya, fizik, robot ve birçok konuda atölye alanları, bilim şovları, bilim kampları ve söyleşileri, simülasyon cihazları, video duvarı, kafeterya, planetaryum, 3 boyutlu sinema salonu gibi alanlar da merkezde olacak.


BİLİMİN SULTANLARI BURSA'DA

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin katkıları ve Bursa Kültür...