24 / 05 / 2024

Sanayi kenti Kayseri

Sanayi kenti Kayseri

Kayseri 1'inci OSB'den sonra sanayi yatırımlarının yoğunlaştığı bir cazibe merkezi olma yolunda ilerleyen Mimarsinan OSB'de, bu yıl sonunda 81 yeni firmanın faaliyete geçmesiyle istihdamın iki katına ulaşarak 4 bine çıkması hedefleniyor...

Kayseri'de imarlı 9 arsa satılıyor!

Kayseri İli İncesu Belediye Başkanlığı, Kayseri İncesu'da yer alan konut, ticaret, sanayi ve imalathane alanı imarlı dokuz arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 20 Aralık 2023 tarihinde yapılacak.

O ilde 2 adet sanayi imarlı arsa satılacak!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Melikgazi ilçesinde bulunan 2 adet sanayi imarlı arsanın satışa çıktığını duyurdu.

Kayseri Melikgazi'de sanayi imarlı 3 arsa satılacak!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Kayseri Melikgazi'de yer alan 3 adet arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsalar küçük sanayi alanı imarlı olarak belirtildi.

O şehirde yaşayanlara çok önemli uyarı! Binaların yarısından fazlası riskli!

Türkiye’nin İstanbul’dan sonra en büyük sanayi kenti olan ve nüfus açısından da önemli bir yer teşkil eden Kocaeli’de ‘riskli konut’ uyarısı yapıldı!

Kayseri'de sanayi alanı imarlı arsa satılıyor! Fiyatı dudak uçuklattı! 

Kayseri ili Talas Belediye Başkanlığı, Kayseri ili, Talas ilçesi, Başakpınar Mahallesi'nde yer alan arsa satılıyor. İşte ayrıntılar...

Belediyeden satılık sanayi alanı arsası! Yatırımcılar dikkat!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Kayseri Yeşilyurt Mahallesi'nde yer alan küçük sanayi alanı arsasını satışa çıkardı. Söz konusu ihale 14 Haziran 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Nilüfer Belediyesi'nden OSB'lerin emlak vergisine ilişkin açıklama!

Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem, "Nilüfer'in 'sanayi kenti' kimliğini mevcut haliyle korumak, ama 'tarım kenti' kimliğini büyütmek istiyoruz" dedi. Erdem, OSB'lerin emlak vergilerinden muafiyetiyle ilgili kararlar sebebiyle kaynak kaybı yaşadıklarını belirtti.

Kayseri Hacılar'da 11.9 milyon TL'ye icradan satılık sanayi tesisi!

T.C. Kayseri Gayrimenkul Satış İcra Dairesi, Kayseri ili, Hacılar ilçesi, Karpuzsekisi Mahallesi, 4633 ada 3 parselde yer alan sanayi tesisini 11 milyon 932 bin 780 TL'ye satıyor...

Emlak Katılım Osmanbey ve Kayseri Organize Sanayi Şubelerini açtı!

İstanbul’da Osmanbey ve Kayseri’de ikinci şubesini hizmete açan Emlak Katılım, İstanbul genelinde 27, Türkiye genelinde ise 58 şubeye ulaştı. 

Kayseri METALSAN İşyeri Yapı Kooperatifi'nden arsa satışıyla üyelerine destek!

Kayseri'de tasfiye süreci başlatan METALSAN Küçük Sanayi Sitesi İşyeri Yapı Kooperatifi, sattığı arsadan elde ettiği 465 bin TL'yi, salgın sebebiyle zor günler geçiren 372 üye esnafa dağıttı.

DİKA'dan Dara Antik Kenti'nin restorasyonu için 4 milyon liralık destek!

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nın "Cazibe Merkezlerini Destekleme Programı" çerçevesinde, Mardin Müze Müdürlüğü tarafından uygulanan "Dara Antik Kenti Örenyeri Çevre Düzenlemesi ve Restorasyon Projesi" için 4 milyon TL destek sağlanacak.

Kayseri Sanayi Sitesi'nden 174 iş yeri 123.1 milyon TL'ye satılıyor!

Kayseri Otomotiv Servisleri Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı, Kayseri Otomotiv Servisleri Küçük Sanayi Sitesi'ndeki 174 adet iş yerini 123 milyon 160 bin TL'ye satıyor.

Çanakkale Ezine Küçük Sanayi Sitesi'nde 192 iş yeri yapılacak!

Kayseri Otomotiv Servisleri Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı, Kayseri Otomotiv Servisleri Küçük Sanayi Sitesi'ne ait 174 adet iş yeri için yapım işi ihale ediyor. Yapım ihalesi 8 Eylül 2020 tarihinde yapılacak.

Sanayi kenti Kayseri Haberi

Sanayi kenti Kayseri

Sanayi kenti Kayseri'de yatırım hareketliliği artarak sürüyor. Halen 91 firmanın faaliyet gösterdiği 6 milyon metrekare alan üzerine kurulu Mimarsinan OSB'de bu yıl sonunda 81 yeni firmanın daha faaliyete geçmesi planlanıyor. Bölgedeki mevcut firmalarda toplamda 2 bin civarında istihdam sağlanırken yeni yatırımlarla istihdamın

4 bin kişiyi bulması bekleniyor. İnşaatları çalışmalarının sürdüren bölgedeki büyük firmalardan Ceha Ofis Mobilyaları, ofis mobilyası, İlgenler Makine, asansör, Penguen Boya İzolasyon, yapı malzemeleri, Kardelen Ahşap mutfak mobilyası, Ödül Enerji güneş paneli, Feza Yapı ve Emin Çelik'in ise konstrüksiyon üreteceği öğrenildi.

Mimarsinan OSB Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Büyüksimitci, bölgelerindeki toplam 376 parselden 33'ünün boş kaldığını belirterek, "1998 yılında Kayseri Sanayi Odası (KAYSO) iştiraki olarak kurulan OSB'mizde 91 firma faaliyet gösteriyor. 81 firma ise inşaat halinde. Bunların çoğunun bu yıl...