28 / 04 / 2024

Sanayi siteleri şehir dışına taşıma

Sanayi siteleri şehir dışına taşıma

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, sanayi sitelerinin şehir dışına taşınmasıyla ilgili görüşlerini paylaştı. Özlü, sanayi sitelerinin şehir dışına taşınması konusunun sanayicileri kaygılandırdığını söyledi.

Konya Büyükşehir 24 taksitle ticaret, sanayi ve mesken sahası imarlı 4 arsa satacak! 

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Konya Karatay, Meram ve Selçuklu'da yer alan dört adet arsayı 24 taksitle satışa çıkardı. Söz konusu arsalar ticaret, sanayi ve mesken sahası imarlı olarak belirtildi.

Gaziantep Büyükşehir 208.3 milyon TL'ye sanayi alanı imarlı arsa satıyor! İhalesi 26 Nisan'da!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Gaziantep ili, Şahitkamil ilçesi, K.Karadinek Mahallesi'nde yer alan küçük sanayi alanı imarlı arsayı satıyor. Peki Gaziantep'te yer alan arsanın büyüklüğü ve geçici teminat bedeli ne kadar? 

Gaziantep Büyükşehir sanayi imarlı iki arsa satacak!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Gaziantep Şehitkamil'de yer alan sanayi alanı imarlı iki arsayı satışa çıkardı.

Anadolu Akıllı Şehir Teknolojileri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Anadolu Akıllı Şehir Teknolojileri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Burak Çifci tarafından kuruldu.

Gaziantep Büyükşehir sanayi alanı imarlı arsa satacak! 

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Gaziantep Şehitkamil'de yer alan sanayi alanı imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor. 

Şehir Mimari Tasarım İnşaat Turizm Otomotiv Gayrimenkul Ve Lojistik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şehir Mimari Tasarım İnşaat Turizm Otomotiv Gayrimenkul Ve Lojistik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de Mehmet Çokyiğit ve Nazan Çakırgöz ortaklığında kuruldu.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'nden büyük fırsat! Küçük Sanayi Sitesi'nde 90 dükkan satıyor!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Gaziantep Küçük Sanayi Sitesi'nde yer alan 90 adet dükkanı satışa çıkardı. Gayrimenkullerin toplam satış bedeli 38 milyon 433 bin 289 TL olarak belirlendi.

Aksaray'da inşaatı biten 1620 dükkan hak sahiplerine teslim ediliyor!

TOKİ tarafında şehir içinde kalmış eski sanayi sitelerini şehir dışına taşımak için inşa edilen 1620 dükkan hak sahiplerine teslim ediliyor. 

Başakkent İnşaat Turizm Organizasyon Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Bahçeşehir Şubesi açıldı!

Başakkent İnşaat Turizm Organizasyon Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Bahçeşehir Şubesi bugün Başakşehir'de 32 milyon 800 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Melik tarafından kuruldu. açıldı.

Başakkent İnşaat Turizm Organizasyon Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Bahçeşehir Şubesi açıldı!

Başakkent İnşaat Turizm Organizasyon Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Bahçeşehir Şubesi bugün Başakşehir'de 32 milyon 800 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Melik tarafından kuruldu. açıldı.

Bsn Harita Mühendislik Şehir Planlama Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bsn Harita Mühendislik Şehir Planlama Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Limited Şirketi Üsküdar’da 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Uslu tarafından kuruldu.

Konya'da iklim dostu sanayi dönüşümü gerçekleşiyor!

Konya'da inşa edilen sanayi sitesinde inceleme gerçekleştiren Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, iklim dostu sanayi siteleri hakkında açıklamada bulundu. 

Sfk İnşaat Sanayi Anonim Şirketi Esenşehir Şubesi açıldı!

Sfk İnşaat Sanayi Anonim Şirketi Esenşehir Şubesi  Ümraniye’de 100 bin TL sermaye ile Serhat Ferhat Kapıcı tarafından açıldı.

Sanayi siteleri şehir dışına taşıma Haberi

Sanayi siteleri şehir dışına taşıma

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü’nün gündeme getirdiği sanayi sitelerinin şehir dışına taşınması konusu sanayicileri kaygılandırdı. En büyük sorunun mevcut istihdamı koruma konusunda olacağını savunan sanayiciler, eskiyen teknoloji nedeniyle taşımaktansa, kapanmayı tercih edebilecek şirketlerin olduğuna dikkat çekiyorlar. Ayrıca sanayiciler, şehirlerde gelir kaynağının nasıl yaratılacağının da planlanması gerektiğini vurguluyorlar.


Türkiye’deki sanayinin eski olduğunu ifade eden Kibar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kibar, sanayi bölgelerini taşımanın çok zor bir iş olduğunu anlattı. Bazı firmaların eskimiş teknoloji nedeniyle makineyi yerinden kaldırmaya kalktığında, o makineyi hurdaya vermesi gerekeceğini söyleyen Kibar, taşımanın yanında yeni teknoloji yatırımlarına da ihtiyaç olduğunu savundu. Kendi üretimlerini Tuzla’dan İzmit’e taşıdıklarını hatırlatan Kibar, “Tuzla’daki çalışanlarımız oraya gelmek istemedi. Mecburen İzmit’ten yeni istihdam yaptık.


Şehir içindeki bir insanı şehir dışına nasıl taşıyacaksınız....