08 / 05 / 2024

Sancak Hırdavat Hafriyat Nakliye İnşaat nerede

Sancak Hırdavat Hafriyat Nakliye İnşaat nerede

Sancak Hırdavat Hafriyat Nakliye İnşaat Mühendislik Metal Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Fırat Barçedoğmuş tarafından 50 bin TL sermaye ile 21 Ekim'de Tuzla, İçmeler Mahallesi'nde kuruldu.

Sale İnşaat Hırdavat Hafriyat Limited Şirketi kuruldu!

Sale İnşaat Hırdavat Hafriyat Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 600 bin TL sermaye bedeli ile Serhat Küçüktepe tarafından kuruldu.

Darkred İnşaat Hafriyat Metal Plastik Orman Ürünleri Ve Hırdavat Limited Şirketi kuruldu!

Darkred İnşaat Hafriyat Metal Plastik Orman Ürünleri Ve Hırdavat Limited Şirketi Çatalca'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Adil Bariş tarafından kuruldu.

Çelikler Beton Hafriyat Madencilik Hırdavat Ve Yapı Malzemeleri Limited Şirketi kuruldu!

Çelikler Beton Hafriyat Madencilik Hırdavat Ve Yapı Malzemeleri Limited Şirketi bugün Şişli'de 870 bin TL sermaye bedeli ile Rahman Uğur Çelik tarafından kuruldu.

Gültek Grup İnşaat Hafriyat Hırdavat Makina Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Gültek Grup İnşaat Hafriyat Hırdavat Makina Sanayi Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Halil İbrahim Gültekin ortaklığında kuruldu.

Bay İş Makineleri Oto Yedek Parça Hırdavat Peyzaj Orman Ürünleri Hafriyat Metal İnşaat Ltd.Şti. kuruldu!

Bay İş Makineleri Oto Yedek Parça Hırdavat Peyzaj Orman Ürünleri Hafriyat Metal İnşaat Ltd.Şti. bugün Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Baysan tarafından kuruldu.

Fırst 34 İnşaat Metal Hırdavat Oto Yedek Parça Nakliyat Hafriyat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fırst 34 İnşaat Metal Hırdavat Oto Yedek Parça Nakliyat Hafriyat Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Palaz tarafından kuruldu.

Sfa Hırdavat İnşaat Hafriyat Elektrik Orman Ürünleri Taşımacılık Limited Şirketi kuruldu! 

Sfa Hırdavat İnşaat Hafriyat Elektrik Orman Ürünleri Taşımacılık Limited Şirketi Büyükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Gülseren Kekeç tarafından kuruldu.

Uyar Hırdavat İnşaat Hafriyat Metal Elektrik Ve Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uyar Hırdavat İnşaat Hafriyat Metal Elektrik Ve Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Murat Uyar tarafından kuruldu.

Bitex Port Gayrimenkul Bilgisayar İnşaat Hafriyat Hırdavat Limited Şirketi kuruldu!

Bitex Port Gayrimenkul Bilgisayar İnşaat Hafriyat Hırdavat Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Keçi tarafından kuruldu.

Tugay Hırdavat İnşaat Hafriyat Metal Elektrik Taşımacılık Sanayi Limited Şirketi Kuruldu!

Tugay Hırdavat İnşaat Hafriyat Metal Elektrik Taşımacılık Sanayi Limited Şirketi Büyükçekmece'de Murat Öztürk tarafından kuruldu!

Lyon 2022 İnşaat Hırdavat Tekstil Nakliyat Hafriyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lyon 2022 İnşaat Hırdavat Tekstil Nakliyat Hafriyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Oğuzhan Güler tarafından kuruldu.

Falezler İnşaat Hırdavat Hafriyat Metal Elektrik Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Falezler İnşaat Hırdavat Hafriyat Metal Elektrik Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile İsmail Albayrak tarafından kuruldu.

Son Gün Plastik Hırdavat İnşaat Hafriyat Ve Reklam Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Son Gün Plastik Hırdavat İnşaat Hafriyat Ve Reklam Sanayi Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Şeyhmus Turhan tarafından kuruldu.

Sancak Hırdavat Hafriyat Nakliye İnşaat nerede Haberi

Sancak Hırdavat Hafriyat Nakliye İnşaat nerede

Sancak Hırdavat Hafriyat Nakliye İnşaat Mühendislik Metal Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Fırat Barçedoğmuş tarafından 50 bin TL sermaye ile 21 Ekim'de Tuzla, İçmeler Mahallesi'nde kuruldu. 


Sancak Hırdavat Hafriyat Nakliye İnşaat Mühendislik Metal Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Yurt içinde ve yurt dışında her türlü hafriyat işlerini yapmak. Her türlü yat, kotra, marina, deniz otobüsü, şilep, tanker, yolcu vapuru, uçak, otobüs, kamyon, kamyonet, otomobil, minibüs, midibüs, treyler, çekici, motosiklet, tır gibi deniz, kara, hava araçları ile şehir içi, yurt içi, yurt dışı eşya ve yolcu taşımacılığı yapmak, işletmek, işlettirmek, kiralamak, kiraya vermek. Kara, deniz, hava araçları ile ilgili servisler vermek, bunların kumanyalarını, sularını, akaryakıtlarını, yedek parçalarını, aksesuar ve lastiklerininin tamir bakımını yapmak, donanım ihityaçlarını temin etmek....