29 / 04 / 2024

Sancak Yurt Yapı ve İnşaat iletişim

Sancak Yurt Yapı ve İnşaat iletişim

Sancak Yurt Yapı ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Ahmet Demir, Fatih Burt tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 21 Nisan'da Çekmeköy, Çamlık Mahallesi, Aslan Sokak'ta kuruldu.

İzmir'deki rezerv alanda şimdi de ‘dükkan’ krizi yaşandı, vatandaşlar isyan etti!

30 Ekim'de yaşanan depremden sonra, Bayraklı’da inşa edilen rezerv alanda bu kez de ‘dükkan’ krizi yaşanıyor. 250 konutun KYK’ya satıldığı bloklarda TOKİ tarafından devri yapılan ancak yurt yapılan binaların altında kalması sebebiyle mülk sahiplerinin kullanmasına izin verilmedi.

Yurt Seven Kardeşler İnşaat Temizlik Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Yurt Seven Kardeşler İnşaat Temizlik Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Yurt Seven Kardeşler İnşaat Temizlik Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Eyüpsultan'da yapıldı.

TOKİ'nin yurt yapımına öncelik vermesi önerisi TBMM'de!

CHP Balıkesir Milletvekili Fikret Şahin, TOKİ'nin öğrenci yurtlarına öncelik vermesiyle ilgili kanun teklifini TBMM'ye sundu.

Fikret Şahin'den 'TOKİ yurt yapımına öncelik versin' önerisi!

Üniversitelerin açılmasına günler kala Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğü’nün (KYGM) yetersiz yurt sayısı, yüksek konut kiraları ve özel yurtların fahiş fiyatlarıyla karşılaşan kalan öğrenciler, barınma problemi yaşıyor.

Hakan Akdoğan'dan boş kalan ofisler yurt yapılsın önerisi!

Öğrencilerin yaşadıkları barınma sorunuyla ilgili önemli açıklamalar yapan Tüm Girişimci Emlak Müşavirleri Derneği (TÜGEM) Başkanı Hakan Akdoğan, "Boş kalan ofisler yurt yapılsın" dedi.

Ant Yapı yurt dışında 3 milyar dolarlık proje üretti!

Yurt dışında sayısız proje üreten Ant Yapı, yatırımlarına devam ediyor. 3 milyar dolarlık proje üreten Ant Yapı, konut proje inşaatlarını hızlandırdı.

Sancak Teknik Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Sancak Teknik Yapı Denetim Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Sancak ve Metin Çelik ortaklığında kuruldu.

Isparta Senirkent'e yapılması planlanan yurt binası mecliste!

Isparta'nın Senirkent ilçesinde yapılması planlanan yurt binası meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Cesur, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Ağaçyurt Mimari Yapı İnşaat Taahhüt Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ağaçyurt Mimari Yapı İnşaat Taahhüt Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile İlhan Gökçe tarafından kuruldu.

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi'nin yurt inşaatı durdu mu?

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi ile yeni devlet hastanesi arasındaki arazide  inşaatına başlanan yurt yapımının durduğu iddia edildi.

Ataşehir Sitespor sahasının yurt yapılması kararı iptal edildi!

Ataşehir Sitespor sahası önce iki seçim arası İBB'nin kayyım yönetimince Gençlik Spor Bakanlığı'na devredildi. Sonra KHK ile öğrenci yurdu yapılması karar verilmişti. O karar iptal edildi..

ODTÜ'deki yurt yapımına mahkeme ‘dur’ dedi!

Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) Mezunlar Derneği'nin, ODTÜ'de inşa edilmek istenen Kredi Yurtlar Kurumu (KYK) yurdunun yapımının iptali için açtığı davada Ankara 11. İdare Mahkemesi 13 Aralık 2019'da yürütmeyi durdurma kararı verdi.

Ant Yapı, yurt dışındaki başarılarıyla bir kez daha gururlandırdı!

Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi Listesi’nde Türkiye’yi temsil eden ilk 10 şirket arasında 6. sırada yer alan Ant Yapı, 2019 Yılı Yurtdışı Müteahhitlik Hizmetleri Başarı Ödülleri Töreni'nde yurt dışındaki başarıları nedeniyle ödül aldı...

Sancak Yurt Yapı ve İnşaat iletişim Haberi

Sancak Yurt Yapı ve İnşaat iletişim
Sancak Yurt Yapı ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Ahmet Demir, Fatih Burt tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 21 Nisan'da kuruldu. 


Sancak Yurt Yapı ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İNŞAAT a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından...