07 / 05 / 2024

sancaktepe avm yapım ihalesi

sancaktepe avm yapım ihalesi

İstanbul Sancaktepe'de olası bir afet durumunda sahra hastanesi ve sığınma alanı olarak kullanılacak bölgede AVM yapım ihalesi gerçekleştirildi. İhale hiçbir şirket katılmadığı için iptal edildi...

Onyol Asfalt Yol Yapım Telekomünikasyon Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Onyol Asfalt Yol Yapım Telekomünikasyon Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Onurcan Gönültaş tarafından kuruldu.

Alkar Yapı Mühendislik Ve Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alkar Yapı Mühendislik Ve Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Al tarafından kuruldu.

Enarc Yapı Mühendislik Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Enarc Yapı Mühendislik Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Negiş ve Hayrullak Negiş ortaklığında kuruldu.

Dafsa Yapı Mühendislik Anonim Şirketi kuruldu!

Dafsa Yapı Mühendislik Anonim Şirketi bugün Sancaktepe'de 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Dilay Onar tarafından kuruldu.

Atışlar Yapı Mühendislik Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atışlar Yapı Mühendislik Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Fuat Atış tarafından kuruldu. 

Şahikam Yapı Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şahikam Yapı Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Şahika Özaslan tarafından kuruldu.

İl Özel İdaresi AVM yapım şartıyla arsa satıyor! Yatırımcılar dikkat!

Ağrı İl Özel İdaresi Alışveriş Merkezi(AVM) yapılmak üzere taşınmaz satışı gerçekleştirecek. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen ihale 7 Temmuz 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Nesba Yol Yapım Ve Mühendislik Anonim Şirketi kuruldu!

Nesba Yol Yapım Ve Mühendislik Anonim Şirketi Sancaktepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Neslihan Uğurtürk tarafından kuruldu.

Aşkale Asfalt Yol Yapım İnşaat Taahhüt Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’inin merkez nakli yapıldı!

Aşkale Asfalt Yol Yapım İnşaat Taahhüt Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’inin merkez nakli yapıldı Aşkale Asfalt Yol Yapım İnşaat Taahhüt Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirket’inin merkez nakli Sancaktepe’de yapıldı.

Tümay Yapı Mühendislik Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tümay Yapı Mühendislik Taahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Samet Doğan tarafından kuruldu.

Artık AVM yapılmaz 'uydu ofis'ler geliyor!

Avi Alkaş, "Türkiye’de bu koşullarda artık kolay kolay AVM yapılamaz" diyor. Alkaş, ofis şirketlerinin ‘Benim 5-7 bin metrekare alanım var. Bunun yarısını kullanacağım. Önümüzdeki 6-8 ay siz bunun kalan yarısını işletir misiniz’ şeklinde taleplerinin olduğunu söylüyor...

Sancaktepe'de yapılan salgın hastanesinin bazı bölümleri bitirildi!

Sancaktepe Kaymakamı Adnan Çakıroğlu sosyal medya hesabından Sancaktepe'deinşaatı süren sahra hastanesinde yapımı tamamlanan bazı odaları ve koridorlarına ait görüntüleri yayınladı...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıkladığı hastanelerin yapımına başlandı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, Atatürk Havalimanı ve Sancaktepe'ye yapılacağını açıkladığı hastanelerin yapımına başlandı...

sancaktepe avm yapım ihalesi Haberi

sancaktepe avm yapım ihalesi


Sancaktepe'de Veysel Karani mahallesinde bulunan 50 bin metre karelik alan, afet durumlarında hayati önemde bir bölge. İlçe halkı bu alanın satılmasına karşı daha önce eylem ve basın açıklamaları yapmıştı. Gazetemiz geçtiğimiz Pazar günü konuyu "Depremde AVM'ye mi gidelim?" başlığıyla manşetine taşımıştı. 


Sahra hastanesi alanının ihale saatinde ilçe halkı ihalenin yapıldığı yer olan Sancaktepe Belediye önündeydi. Eylem yapan halka, CHP'li İlçe Belediye Meclis Üyesi Özgen Nama ihaleye hiçbir şirketin katılmadığı ve ihalenin şimdilik iptal edildiği bilgisini verdi. Nama yaptığı konuşmada, "Bizler bir haftadır Sancaktepe'de siyasi partilerle, demokratik kitle örgütleri ile bu duruma duyarlı olan basın kuruluşlarıyla ihaleye kimsenin katılmaması ve iptal olmasına için çaba gösteriyoruz. Bu çabalar sonucunda Sancaktepe halkı kazanmıştır. Bu alanın tekrardan ihale ve satışına izin vermeyeceğiz" dedi.

  


CHP: HALKIN...