13 / 05 / 2024

sancaktepe belediyesi park yapım işi

sancaktepe belediyesi park yapım işi

Sancaktepe Belediye Başkanlığından: Sancaktepe'de 1 milyon 346 bin lira bedelle park yapım işi ihale edilecek...

Sancaktepe Belediyesi'nde imar değişikliği iddiası!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) mülkiyetindeki arsaları, seçimden sonra meclisteki çoğunluğunu kullanarak yeşil alan yapan AKP Grubu, kendi yönetimlerinde bulunan ilçelerdeki park alanlarını ise yapılaşmaya açıyor...

Sancaktepe Belediyesi'nin kaymakamlık binasını sattığı iddiası!

Sancaktepe Belediyesi'nin yeni yönetimi 50 milyon liralık borçlanma kararı aldı. Yönetim şuan kendi mülkiyetindeki eski belediye binasını bedeli karşılığında İçişleri Bakanlığına devretti.  

Sancaktepe Belediyesi’nde yeni dönem ilk meclis toplantısı yapıldı!

31 Mart 2019 yerel seçimlerinden sonra Sancaktepe Belediyesi yeni dönem ilk meclisi Başkan Av.Şeyma Edöğücü yönetiminde yapıldı.

Amasya Belediyesi’nden çocuklara oyun parkı geliyor!

Amasya Belediyesi park ve bahçeler Müdürlüğü tarafından çocuklar için Akbilek ve Şeyhcui Mahallelerinde oyun parkları yapıldı.

Düzce Belediyesi'nden Park Gölet açıklaması!

Düzce Belediyesi Park Gölet işletmesi hakkında basında çıkan haberlere karşı bir açıklama yaptı. İşte Düzce Belediyesi'nden yapılan o açıklama...

Avrupa'dan Sancaktepe Belediyesi'ne 6 ödül!

İstanbul'daki Sancaktepe Belediyesi, gayrimenkul sektörünün en prestijli ödülleri olarak kabul edilen Avrupa Gayrimenkul Ödülleri'nin (EPA) sahibi oldu.

İzmir Menderes'e ay yıldızlı park geliyor!

Menderes Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından yürütülen proje kapsamında ilçe merkezi girişine kazandırılacak modern park için çalışmalar hızla sürüyor.

Sarıyer Poligon ve Yeniköy'e yeni park!

Sarıyer Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü baştan aşağı yenilenen Poligon ve Yeniköy mahallelerindeki parkları törenle hizmete açtı.

Sarıyer'deki iki park baştan aşağı yenilendi!

Sarıyer Belediyesi, Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından Sarıdağ Davet Sokak ve Büyükdere Mühendis Şevket Sokak’ta baştan aşağı yenilenen parkların açılış kurdelesini Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç ve mahalle sakinleri birlikte kesti.

Ankara Pursaklar'a 2 dönümlük engelsiz park yapıldı!

Pursaklar Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü Saray Mahallesi'ndeki 2 dönümlük alanda Engelsiz Park yaptı. Engelli vatandaşların rahatlıkla gezip dinlenebileceği, çocukların oyun alanlarda keyifli vakit geçireceği yeni bir park Saray'da inşa edildi.

Kuşadası Tarık Akan Parkı tamamlandı!

Kuşadası Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından yapılan ve Kuşadası Belediye Meclisi Ekim Ayı toplantısında alınan karar ile 16 Eylül'de yaşamını yitiren Türk sinemasının önemli oyuncularından Tarık Akan'ın ismi verilen parkın yapımı tamamlandı.

Sancaktepe Belediyesi'nin 2017 bütçesi 375 milyon 807 bin TL!

Sancaktepe Belediyesi Ekim ayı meclis toplantısı sonucunda 2017 yılbütçesi 375 milyon 807 bin lira olarak kabul edildi.

Alanya Mahmutlar Mahallesi'ne 3 yeni park geliyor!

Alanya Belediyesi, kent ve kırsalda yatırım çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Alanya Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nce ihalesi yapılan ve Mahmutlar Mahallesi’nde bulunan 103. Sokak, Aydın Sokak ve 101. Sokak’ta 3 adet parkın inşaatına başladı.

sancaktepe belediyesi park yapım işi Haberi

sancaktepe belediyesi park yapım işi


Sancaktepe Abdurrahmangazi Mahallesi 'nde 1 milyon 346 bin lira bedelle park yapım işi ihale edilecek. İhale 4 Temmuz 2013 tarihinde gerçekleştirilecek.


İlanı detaylı görüntülemek için