04 / 05 / 2024

Sancaktepe Belediyesinin aldığı ödüller

Sancaktepe Belediyesinin aldığı ödüller

İstanbul'daki Sancaktepe Belediyesi, gayrimenkul sektörünün en prestijli ödülleri olarak kabul edilen Avrupa Gayrimenkul Ödülleri'nin (EPA) sahibi oldu.

Avrupa'dan Sancaktepe Belediyesi'ne çifte ödül!

Sancaktepe Belediyesi, gayrimenkul ve yapı tasarımı alanında bugünün ve geleceğin en iyi yapılarını belirleyen European Property Awards (Avrupa Gayrimenkul Ödülleri) yarışmasında iki ödüle birden layık görüldü.

Sancaktepe Belediyesi'ne Avrupa'dan ödül!

İstanbul’un cazibe merkezi haline gelen Sancaktepe Belediyesi,Gayrimenkul ve yapı tasarımı alanında bugünün ve geleceğin en iyi yapılarını belirleyen European Property Awards (Avrupa Gayrimenkul ödülleri) yarışmasında iki ödüle birden layık görüldü.

EYG GYO Sancaktepe projesinin arsa tapularını aldı!

EYG GYO İstanbul Sancaktepe Samandra projesi kapsamında yaşanan bir son dakika gelişmesini açıkladı. İşte EYG GYO Samandra projesi ile ilgili detaylar...

Bluegarden Sancaktepe projesi satışta! Yeni proje

Işıklı Mimarlık tarafından İstanbul Sancaktepe'de inşa edilen Bluegarden Sancaktepe projesinde satışlar devam ediyor. 78 adet konutun yer aldığı projede fiyatlar 4 miyon 900 bin TL'den başlıyor.

Vakıf GYO Sancaktepe projesinin ruhsatı alındı! Samandıra'ya 323 konutluk yeni proje geliyor!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Sancaktepe'de inşa edeceği yeni projesinin ruhsatını aldı. Samandıra'da hayata geçirilecek projede 323 konut yer alacak.

Metrolife Sancaktepe'den 180 ay yüzde 0,99 faizle ödeme fırsatı!

Metrolife Sancaktepe, ev sahibi olmak isteyenlere 180 ay taksitle yüzde 0.99 faiz üzerinden ödeme imkanı sunuyor. Metrolife projesi adını aldığı metronun hemen yanı başında inşa ediliyor...

Sancaktepe Belediyesi'nin kaymakamlık binasını sattığı iddiası!

Sancaktepe Belediyesi'nin yeni yönetimi 50 milyon liralık borçlanma kararı aldı. Yönetim şuan kendi mülkiyetindeki eski belediye binasını bedeli karşılığında İçişleri Bakanlığına devretti.  

Aşkın Nur Yengi, Ataşehir ve Sancaktepe'den ev aldı!

Son dönemde konser çalışmalarına ağırlık veren Aşkın Nur Yengi gayrimenkul yatırımlarıyla dikkat çekiyor. Beykoz Acarkent’te 3, Ömerli’de 1 villası, Arnavutköy’de 2 yalı dairesi, Londra’da 3, Miami’de 1 evi bulunan ünlü şarkıcı şimdi de Ataşehir ve Sancaktepe'den ev aldı.

Muhit Sancaktepe'de ön talep fırsatlarını kaçırmayın!

1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 dairelerin yer aldığı, metrekare birim fiyatlarının 5 bin 800 liradan başladığı Muhit Sancaktepe'de ön talep fırsatlarını kaçırmayın.

Vakıf GYO Samandıra'dan 62.5 milyon TL'ye arsa aldı!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Sancaktepe Samandıra'dab 62 milyon 500 bin TL bedelle arsa aldı. Ticaret+konut imarlı arsa Ağaoğlu MY Village Residence projesine komşu konumda.

Sancaktepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi gün sayıyor!

Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem beraberindeki heyetle kısa bir süre sonra hizmete girecek olan Sancaktepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde incelemelerde bulunarak devam eden çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Nef Sancaktepe Timur Gayrimenkul Projesi!

1+1, 2+1, 3+1 dairelerin yer aldığı Nef Sancaktepe projesinde ön talepler toplanıyor...

Sancaktepe Lavender ödeme bilgisi!

535 adet konut ve 59 ticari birimin yer aldığı Lavender Sancaktepe projesi Sancaktepe'de yer alıyor. Sancaktepe Lavender ödeme bilgisi kapsamında 60 ay 0 faiz imkanı sağlanıyor.

Gedizler Evre 2. Etap Sancaktepe fiyat listesi!

Gedizler Evre 2. Etap Sancaktepe projesi 2018 yılında tamamlanıyor. 323 konutun yer aldığı Gedizler Evre 2. Etap Sancaktepe projesinde fiyatlar 497 bin liradan başlıyor...

Eti Adstation, Bolu Karacasu'daki 53 bin dönümlük arazinin ihalesini aldı!

Bolu’nun Karacasu beldesinde Orman İşletmesine ait 53 dönüm arazinin ihalesini Muhittin Palazoğlu’ya ait olan firma aldı. Edinilen bilgiye göre Bolu Belediyesinin de girdiği ihaleye toplam 8 şirket müracaat etti.

Sancaktepe Belediyesinin aldığı ödüller Haberi

Sancaktepe Belediyesinin aldığı ödüller


İstanbul'daki Sancaktepe Belediyesi, gayrimenkul sektörünün en prestijli ödülleri olarak kabul edilen Avrupa Gayrimenkul Ödülleri'nin (EPA) sahibi oldu.


İngiltere'nin başkenti Londra'da, Avrupa'nın en iyi gayrimenkul projelerinin seçildiği ödül töreninde Sancaktepe Belediyesi'nin "Necmettin Erbakan Külliyesi" projesi Kamu Hizmet Binası Mimari Ödülü ve Kamu Hizmet Binası İmar/Geliştirme Ödülü, "Yeni Belediye Hizmet Binası" projesi Kamu Hizmet Binası Mimari Ödülü ve Kamu Hizmet Binası İmar/Geliştirme Ödülü ve "Şehit Furkan Doğan Gençlik Merkezi" projesi de Aktivite Binası İç Mimari Ödülü ile Kamu Hizmet Binası İç Mimari Ödülü olmak üzere, belediye toplamda 6 ödüle layık görüldü.


Ödüllere ilişkin yaptığı açıklamada, Avrupa'nın en prestijli gayrimenkul ödüllerinde, 6 ödüle layık görülmenin mutluluğu ile haklı gururunu yaşadığını belirten Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, "Avrupa'nın her noktasından yenilikçi ve alanında öne çıkan...