05 / 05 / 2024

Sancaktepe Eğitim hastanesi açıldı mı

Sancaktepe Eğitim hastanesi açıldı mı

Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem beraberindeki heyetle kısa bir süre sonra hizmete girecek olan Sancaktepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde incelemelerde bulunarak devam eden çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Erşah Eğitim Sağlık Turizm Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

Erşah Eğitim Sağlık Turizm Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Erşah Eğitim Sağlık Turizm Anonim Şirketi'nin merkezi Sancaktepe'de yapıldı. 

Lotus Klinik Araştırma Eğitim Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Lotus Klinik Araştırma Eğitim Ve Danışmanlık Limited Şirketi Sancaktepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Esra Bilgin tarafından kuruldu.

Güzel Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Organizasyon Sağlık Ve Eğitim Limited Şirketi kuruldu!

Güzel Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Organizasyon Sağlık Ve Eğitim Limited Şirketi Sancaktepe’de  100  bin TL sermaye bedeli ile Ebru Güzel tarafından kuruldu.

Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'yle ilgili araştırma önergesi verildi!

Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesinin kapatılmadan yerinde yenilerek hizmetlerine devam etmesi için alınması gereken tedbirlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önerge verildi. 

Biffa Elektronik Güvenlik Sistemleri Eğitim Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Biffa Elektronik Güvenlik Sistemleri Eğitim Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Sancaktepe’de  100 bin TL sermaye bedeli  ile Fatih Pişgin tarafından kuruldu.

Karadeniz Ziraat Turizm İnşaat Ve Eğitim Kurumları Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karadeniz Ziraat Turizm İnşaat Ve Eğitim Kurumları Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe’de  100 bin TL sermaye bedeli  ile Hüseyin Karadeniz  ve Recep    Karadeniz tarafından kuruldu.

Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin akıbeti TBMM gündeminde!

DEVA İstanbul Milletvekili Mustafa Yeneroğlu, Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesinin binası ve arazisine ilişkin soru önergesi verdi. 

Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin akıbeti mecliste!

Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Şeker, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin taşınacağı iddiası TBMM'de!

İstanbul Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin depreme dayanıklı olmadığı gerekçesiyle taşınacağı iddiaları meclis gündemine taşındı. CHP'li Emre, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ndeki kantin kiraya verilecek!

Sağlık Bakanlığı Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimliği, Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ndeki kantin yerini kiraya verecek.

Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesi açıldı!

Sağlık Bakanlığı tarafından Batman'da 90 bin metrekare alanda inşaat çalışmaları tamamlanan 810 yatak kapasiteli Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesi hasta kabulüne başladı.

Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ndeki kantin kiraya verilecek!

T.C. Sağlık Bakanlığı Marmara Üniversitesi İstanbul Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yer alan kantin yeri için kiralama ihalesi düzenleniyor.

Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi 90.6 milyon TL'ye icradan satılıyor!

Kastamonu İcra Dairesi tarafından Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi icradan satışa çıkarılıyor. Bedeli 90 milyon 650 bin 619 TL istenen ihale, 13 Ocak 2021 günü gerçekleşecek.

Sancaktepe Eğitim hastanesi açıldı mı Haberi

Sancaktepe Eğitim hastanesi açıldı mı


Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem beraberindeki heyetle kısa bir süre sonra hizmete girecek olan Sancaktepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde incelemelerde bulunarak devam eden çalışmalar hakkında bilgi aldı.


6 Aralık Salı günü gerçekleşen ziyarette İstanbul Anadolu Kuzey Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreter Vekili  Dr. Yaşar Sertbaş, İdari Hizmetler Başkanı Dr. Yavuz Baştuğ, Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi  Doç. Dr. Aytekin Kaymakçı, İdari ve Mali Hizmetler Müdürü  Turgut Narmanlı, Sancaktepe Belediye Başkan Yardımcıları Tarık Yusuf Uçar ve Rıfkı Bektaş hazır bulundu.


Her geçen gün yeni hizmetlerin gerçekleştirildiği Sancaktepe’de, Belediye Başkanı İsmail Erdem’in özel gayretleriyle inşasına başlanan ve kısa bir süre sonra Emek Mahallesi’nde hizmete açılacak olan  Sancaktepe Eğitim ve Araştırma Hastanesini beraberindeki heyetle ziyaret eden ve çalışmalar hakkında bilgi alan...