05 / 05 / 2024

sancaktepe evre 2.etap satılık daire

sancaktepe evre 2.etap satılık daire

Gedizler Evre 2. Etap Sancaktepe projesi 2018 yılında tamamlanıyor. 323 konutun yer aldığı Gedizler Evre 2. Etap Sancaktepe projesinde fiyatlar 497 bin liradan başlıyor...

Ordu Çevre Yolu Projesi’nin 2. etap inşaatı tamamlanıyor!

Ordu Valisi Tuncay Sonel, yapımı devam eden Ordu Çevre Yolu Projesi’nin 2. etap inşaatında incelemelerde bulundu...

TOKİ İzmir Torbalı Ayrancılar 2. Etap ihalesi yarın!

İzmir İli, Torbalı İlçesi, Ayrancılar Mahallesi 2. Etap 161 adet konut inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi ihalesi yarın  saat 14:00'de  gerçekleştirilecek.

TOKİ İzmir Torbalı Ayrancılar 2. Etap ihalesi 16 Temmuz'da!

İzmir İli, Torbalı İlçesi, Ayrancılar Mahallesi 2. Etap 161 adet konut inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi ihalesi 16 Temmuz 2020 tarihinde saat 14:00'de yapılacak.

Tunceli Malazgirt 2. Etap kuraları bugün çekiliyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Tunceli Malazgirt 2. Etap projesinde yer alan konutların kuraları bugün çekiliyor.

TOKİ Ankara Beypazarı 2. Etap kuraları bugün çekiliyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Beypazarı 2. Etap projesinde yer alan 400 adet konutun kura çekimleri bugün yapılacak.

TOKİ Konya Selçuklu Ardıçlı 2. Etap ihalesi yarın!

Konya ili Selçuklu İlçesi Ardıçlı Mahallesi 2. etap 512 adet konut ,35 adet dükkan ve 1 adet cami İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-ihale) ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ İstanbul Esenler 2. Etap 3. Bölge ihalesi bugün!

İstanbul İli Esenler İlçesi Güney Proje Alanı Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 2.Etap 3. Bölge 686 Adet Konut İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ( E-İHALE) ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Esenler 2. Etap 2. Bölge ihalesi bugün!

İstanbul İli Esenler İlçesi Güney Proje Alanı Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 2.Etap 2. Bölge 578 Adet Konut İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi bugün gerçekleştirilecek.

TOKİ Elazığ Merkez Bizmişen 2. Etap kuraları bugün çekiliyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Elazığ Merkez Bizmişen 2. Etap projesinde yer alan konutların kura çekimleri bugün yapılacak.

TOKİ İzmir Kemalpaşa 2. Etap ihalesi yarın! 

İzmir İli, Kemalpaşa İlçesi, Çambel Mevkii 2. Etap 474 Adet Konut ve 63 Adet Dükkan İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi yarın saat 14:30'da gerçekleştirilecek...

TOKİ Van Tuşba Bardakçı 2. Etap 2020 kura çekilişi bugün!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Van Tuşba Bardakçı 2. Etap projesindeki 300 konutun kura çekilişi bugün gerçekleştirilecek...

TOKİ Diyarbakır 2. Etap 535 konut ihalesi yarın!

Diyarbakır İli Yenişehir İlçesi Üçkuyu Mahallesi 2.Etap 535 Adet Konut İnşaatı İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi yarın saat 15:00'de yapılacak.

TOKİ Çorum Uğurludağ 2. Etap kuraları bugün çekiliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Çorum Uğurludağ 2. Etap projesinde yer alan konutların kuraları bugün çekiliyor.

sancaktepe evre 2.etap satılık daire Haberi

sancaktepe evre 2.etap satılık daire


İstanbul'un Anadolu yakasında Sancaktepe'de yükselen Evre 2.etap projesi Gedizler İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Gedizler Evre projesi 28 bin 500 metrekare alanda yükseliyor.


Gedizler Evre 2. Etap Sancaktepe projesinde 323 adet konut yer alıyor. Gedizler Evre 2. Etap projesinde dairelerin teslimleri 2018 yılında yapılıyor.



Gedizler Evre 2. Etap Sancaktepe fiyat listesi!


Gedizler Evre 2. Etap projesinde 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire seçenekleri yer alıyor. Gedizler Evre 2. Etap Sancaktepe projesinde daire alanları 141 ila 216 metrekare arasında değişiyor.


Gedizler Evre 2. Etap Sancaktepe fiyat listesi 497 bin liradan başlıyor. Gedizler Evre 2. Etap Sancaktepe projesinde açık/kapalı otopark, çocuk oyun alanları, yürüyüş parkuru, yüzme havuzu, sauna, fitness gibi sosyal olanaklar bulunuyor.



Adres: Abdurrahmangazi Mah. Ebubekir Cad. No:46 Sancaktepe – İstanbul


Tel: 0...