17 / 05 / 2024

sancaktepe holoğlu inşaat

sancaktepe holoğlu inşaat

İhalesi Yapı İşleri Genel Müdürlüğü Kontrollüğü İstanbul İl Müdürlüğü tarafından yapılan Sancaktepe 500 kişilik öğrenci yurdu inşaatı işinde sona gelindi. İnşaat süreci yüzde 95 tamamlandı...

Hocaoğlu İnşaat'tan Sancaktepe'ye deprem izalatörlü yeni konut projesi geliyor!

Hocaoğlu İnşaat Anadolu Yakası'nın ilk ve tek  Japon teknolojisi deprem izalatörlü konut projesini Sancaktepe'de hayata geçirmek için kolları sıvadı. 

Dünyanın en borçlu inşaat şirketi Evergrande'nin hisseleri yine çakıldı!

Ağır borç yükü altında olan ve dünyanın en borçlu inşaat şirketi olarak bilinen Çinli Evergrande'nin elektrikli araç birimi yöneticisi gözaltına alındı ve söz konusu şirketin hisseleri keskin geriledi.

DAİMFED Genel Başkanı Karslıoğlu: İnşaat sektörü sıkıntıda! Kamu müteahhitleri reel fiyat farkı bekliyor

DAİMFED Genel Başkanı Mustafa Karslıoğlu, inşaat sektörün sıkıntıda olduğunu açıklayarak, yetkililer tarafından reel fiyat farkı ile cezasız tasfiye kararnamesinin ele alınması gerektiğini vurguladı.

Sancaktepe sahra hastanesinin inşaatında bazı bölümler tamamlandı! 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın koronavirüsle mücadele kapsamında inşa edileceğini açıkladığı Sancaktepe sahra hastanesinin inşaatında demir kolonlar konuldu ve bazı bölümler tamamlandı...

Sancaktepe'deki hastane inşaatında son durum!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 6 Nisan 2020 tarihinde yapılacağını açıkladığı Sancaktepe'deki hastane inşaatında son durum ne?

Sancaktepe'deki hastane inşaatında son durum ne?

Sancaktepe Sarıgazi Mahallesi'nde inşaatı süren hastanenin inşaat alanında çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Esin Moralıoğlu inşaatçılığı bırakıp turizmci oldu!

Eski manken Esin Moralıoğlu inşaatçılığı bırakıp turizmciliğe soyundu. Moralıoğlu, Güney Amerika’ya turlar düzenlemeye başladı.

Eyüboğlu İnşaat'ta miras kavgası başladı!

Demir çelik ve inşaat sektörünün önemli isimlerinden olan Eyüboğlu ailesinde miras kavgası yaşanıyor. 10 milyar liralık ciroya sahip grubun ortakları, malları paylaşamadı ve dava açtı.

Çekmeköy–Sultanbeyli Metro Hattı’nın inşaatı yeniden başlıyor!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, inşaatına 2 yıl ara verilen Çekmeköy–Sancaktepe–Sultanbeyli Metro Hattı’nda çalışmalar yeniden başlıyor. Metro hattı için Ekim 2019’da yapılan anlaşma ile Deutsche Bank’tan kredi sunuldu.

Abdullah Müftüoğlu: İnşaat sektörüne güvenimiz tam!

Suudi Arabistan merkezli Al Qemam grubu bünyesinde faaliyet gösteren Akzirve Gayrimenkul Yönetim Kurulu Üyesi Abdullah Müftüoğlu, Türkiye ekonomisine ve inşaat sektörüne güvenlerinin tam olduğunu söyleyerek Türkiye'ye gelecek yıllarda da yatırımlarını sürdüreceklerini açıkladı. 

Selimoğlu İnşaat mağdurları eylem yaptı!

Pana Yapı'nın sahibi olduğu Selimoğlu İnşaat tarafından Kadıköy Fikirtepe'de başlatılan kentsel dönüşüm projesinde inşaat durunca yüzlerce kişi mağdur oldu. Mağdurlar, Şişli Tanju Okan Parkı'nda bir araya gelip, eylem yaptı.

Köroğlu İnşaat işçilerinin eylemi 60'ıncı gününde!

Ücretlerini alamadıkları nedeniyle 25 Eylül’den beri eylem yapan Köroğlu İnşaat'ın işçileri, paralarını almadan inşaattan ayrılmayacaklarını söyledi.

Nuhoğlu İnşaat konkordato talep etti!

1986 yılından bu yana gayrimenkul ve inşaat sektöründe faaliyetlerini sürdüren Nuhoğlu İnşaat bünyesindeki mali sıkıntıyı aşamayınca konkordato talebinde bulundu. 

sancaktepe holoğlu inşaat Haberi

sancaktepe holoğlu inşaat


İhalesi Yapı İşleri Genel Müdürlüğü Kontrollüğü İstanbul İl Müdürlüğü tarafından yapılan Sancaktepe 500 kişilik öğrenci yurdu inşaatı işinde sona gelindi. İnşaat çalışmaları yüzde 95 seviyeye ulaştı. İnşaat mekanik ve elektrik imalatları tamamlanan projede çevre düzenlemesi imalatları devam ediyor. İmalatları bitme aşamasına gelen yurt inşaatı çevre dostu yapı olarak tasarlandı. Sıcak su kullanımı için güneş kollektörleri, lavabolarda ve duşlarda kullanılan arıtılarak rezervuarlara geri dönüşümü sağlanması ve yeşil çatı uygulamaları yer...