06 / 05 / 2024

Sancaktepe kültür sarayı

Sancaktepe kültür sarayı

“Mustafa Öncel Kültür ve Spor Kompleksi, 15 Mart Cumartesi günü Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem’in ve halkımızın katılımıyla açılıyor.

Tekirdağ Saray Kültür Merkezi ne zaman açılacak?

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Saray Kültür Merkezi'ni 2020 yılı sonunda hizmete açacak.

Ayazağa Kongre Kültür Turizm Sarayı yönetiminde değişiklik!

Ayazağa Kongre Kültür Turizm Sarayı Yönetim ve Ticaret Anonim Şirketi yönetiminde değişiklik yapıldı.

Kapaklı Kültür Merkezi'nde inşaat tamamlanıyor!

Tekirdağ ilini kültür ve sanatın merkezi haline getirme yolunda büyük mesafe kat eden Büyükşehir Belediyesi, Kapaklı, Çerkezköy, Ergene ve Saray ilçelerinde dev kültür merkezleri inşa ediyor.

Tekirdağ Küçükyoncalı Kültür Evi açıldı!

Kentteki yatırımlarına son sürat devam eden Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Saray ilçesinin Küçükyoncalı Mahallesi'nde Atatürk Anıtı ve Saray Belediyesi Küçükyoncalı Mahallesi Kültür Evi'nin açılışını yaptı.

Denizli Merkezefendi Kültür Merkezi açıldı!

Denizli Merkezefendi Belediyesi’nin kente kazandırdığı Kültür Merkezi ve Nikah Sarayı bugün itibari ile Denizlililere hizmet vermeye başladı...

Tekirdağ Büyükşehir'den 4 ilçeye kültür merkezi!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, kurulduğu 2014'ten bu yana birçok alanda olduğu gibi kültür alanında da gerçekleştirdiği atılım kapsamında başarılı projelere imza attı. Kapaklı, Çerkezköy, Saray ve Ergene ilçelerinde yapımı süren kültür merkezleri bu projelerin başında geliyor.

Çal Belediyesi Kültür Merkezi iş yerleri ihaleye çıkıyor!

Çal Belediyesi, İsmailler Mahallesi’nde 10 bin metrekarelik alana sahip olacak Çal Belediyesi Kültür Sarayı’nın yapımına geçen yıl başladı.

Dolmabahçe Sarayı'na Kültür Hediyelik Eşya Binası yapılacak!

1856'da Sultan Abdülmecit tarafından yaptırılan Dolmabahçe Sarayı'na "hediyelik eşya mağazası" yapılacak. "Kültür Hediyelik Eşya Binası" için 11 Temmuz'da ihaleye çıkılacak.

İzmit Kültür Tepesi cephe iyileştirme ihalesi yapıldı!

İzmit Belediyesi, kentin Kültür Tepesi İmaret Yokuşu, İnönü Caddesi ve Saray yokuşu’ndaki binaları kapsayan cephe iyileştirme çalışması için ihaleye çıktı.

Biga eski kültür sarayı yıkıldı!

Çanakkale'nin Biga ilçesinde yer alan kültür sarayının yıkımı başladı. Yıkılan kültür sarayının yerine 280 araç kapasiteli otopark inşa edilecek.

Sancaktepe Bad-ı Saba Kültür Merkezi hizmete açıldı!

Yatırımlarına son sürat devam eden Sancaktepe Belediyesi Hayırsever iş adamlarının desteğiyle hayata geçirdiği Bad-ı Saba Kuran ve Kültür Merkezi'ni hizmete açtı.

Kültür ve Turizm Bakanlığı'ndan Topkapı Sarayı açıklaması!

Kültür ve Turizm Bakanlığından, Koruma Bölge Kurulunca onaylanmasından sonra Topkapı Sarayı'ndaki restorasyon ve yapısal güçlendirme çalışmalarına devam edileceği, teşhir-tanzim projesine yönelik çalışmaların da tamamlanmak üzere olduğu bildirildi.

İnegöl Kültür Sarayı'nda yıkım başladı!

İnegöl'de depreme dayanıklılık testinden geçemeyen Kültür Sarayı ve çevresindeki dükkanların yıkımına başlandı. Yıkılacak binanın yerine meydan ve yer altı otoparkı yapılacak.

Sancaktepe kültür sarayı Haberi

Sancaktepe kültür sarayı

Her geçen gün yenilenen çehresi ve hizmet alanlarıyla güçlenen Sancaktepe’ye yeni bir spor kompleksi daha açılıyor.


“Mustafa Öncel Kültür ve Spor Kompleksi, 15 Mart Cumartesi günü Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem’in ve halkımızın katılımıyla açılıyor.


Günümüzde bir ilçenin en büyük ihtiyaçlarından biri de kapalı spor salonları ve kültür merkezleri. Özellikle, yaz aylarında açık havada spor karşılaşmaları ve çeşitli etkinlikler yapılırken, kış aylarında meydana gelen yağışlardan dolayı mutlaka kapalı bir alana ihtiyaç duyuluyor.


Mustafa Öncel Kültür ve Spor Kompleksi'nde, voleybol, basketbol, hentbol, güreş ve daha birçok spor müsabakası rahatlıkla yapılabilecek. Tesis, bunun yanında büyük katılımlı; konser, konferans ve çeşitli amaçlarla yapılacak kapalı salon toplantıları için artık ilçemizdeki sivil toplum kuruluşlarının da hizmetinde olacak. 


Tarih: 15 Mart Cumartesi 

Saat:...