05 / 05 / 2024

Sancaktepe Muhit 2

Sancaktepe Muhit 2

Sancaktepe Muhit 2 projesi hakkında bilgiler haberimizde yer alıyor.  İstanbul Sancaktepe'de hayata geçirilecek projede satışlar Eylül'de başlayacak.

Linda Konaklama Ve Turizm İşletmeleri Limited Şirketi kuruldu!

Linda Konaklama Ve Turizm İşletmeleri Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Erdal tarafından kuruldu.

Çepoğlu Gayrimenkul Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Çepoğlu Gayrimenkul Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Mahmutçepoğlu, Ali Kemal Mahmutçepoğlu ve Yusuf Mahmutçepoğlu ortaklığında kuruldu.

Çözüm Konut Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çözüm Konut Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Reşat Aykoç ve Yusuf Yılmaz ortaklığında kuruldu.

Hedef Kule Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hedef Kule Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Rauf Erdem tarafından kuruldu.

Rk Plaza İnşaat Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Rk Plaza İnşaat Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi Sancaktepe'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Güneş Bayram tarafından kuruldu.

Doya Emlak Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık Ve İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Doya Emlak Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık Ve İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe’de 2.000.000,00 TL sermaye bedeli ile Dündar Altundaş ve Orhan Yerdelen ortaklığında kuruldu.

Nexus Mimarlık Mühendislik İnşaat Emlak Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Nexus Mimarlık Mühendislik İnşaat Emlak Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe’de 2.000.000,00 TL sermaye bedeli ile İsmail Özalp ve Fatıma Özalp ortaklığında kuruldu!

Fırat Gök Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fırat Gök Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Fırat Gök tarafından kuruldu.

Gülek Yapı Dekorasyon İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Gülek Yapı Dekorasyon İnşaat Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Abdurrahman Gülek ve Sedat Gülek ortaklığında kuruldu.

Yeryap Yapı Limited Şirketi kuruldu!

Yeryap Yapı Limited Şirketi Sancaktepe'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Ömer Faruk Karabalık tarafından kuruldu.

Taş Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taş Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Vakkas Taş tarafından kuruldu.

Sancaktepe'de 2 bin metrekarelik arsa satılıyor! İhalesi 27 Nisan'da! 

Sancaktepe Belediyesi, İstanbul ili, Sancaktepe ilçesi, Sarıgazi Mahallesi'nde yer alan 2 bin metrekarelik Özel Eğitim Tesis Alanı arsayı satıyor. Peki Sancaktepe'de yer alan arsanın fiyatı ne kadar? 

Oylum Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Oylum Gayrimenkul Anonim Şirketi Sancaktepe'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Fahrettin Oylum ve Süleyman Oylum ortaklığında kuruldu.

Sancaktepe Muhit 2 Haberi

Sancaktepe Muhit 2

Sur Yapı yeni projesini İstanbul Sancaktepe'de inşa edecek. Muhit 2 projesi  Reysaş GYO'nun kendi arsasında yükselecek ve  1975 Parsel üzerinde yer alacak.

Eylül 2018'de teslimlerin yapılacağı Muhit 2 projesinde  detaylar henüz netleşmedi.

 
Reysaş GYO'nun KAP açıklaması:
Şirketimiz tarafından 27/04/2018 tarihinde yapılan Özel Durum Açıklamamızın SPK Özel Durumlar Tebliği'nin (II-15.1) 23. Maddesinin 7.Fıkrası gereğince yapılan güncelleme açıklamasıdır;

Şirketimiz ile Sur Yapı Endüstri San.ve Tic.A.Ş. arasında imzalanan Gayrimenkul Satış Vaadi Sözleşmesi'ne istinaden; İstanbul Sancaktepe 6650 Ada 17 Parsel üzerinde yer alacak yeni konut projesi "Muhit"in satış süreci devam etmektedir.

Sancaktepe 1975 Parsel üzerindeki projenin de 2018 yılınının Eylül ayında satışa çıkması planlanmaktadır.

Kamuoyunun ve yatırımcılarımızın bilgilerine sunarız.


Haberdeki görsel Muhit Sancaktepe projesine ait.

Tel: 444 5 787
Web: http://www.suryapimuhit.com.tr

Ezgi...