03 / 05 / 2024

Sancaktepe Paşaköy Deresi ve Kolları imar planı askı süresi

Sancaktepe Paşaköy Deresi ve Kolları imar planı askı süresi

Sancaktepe Paşaköy Deresi ve Kolları ile Yakın Çevresine ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı, 22 Aralık'ta askıdan indiriliyor. İşte o imar planları...

Sancaktepe Belediyesi'nden satılık imarlı arsa!

İstanbul İli Sancaktepe Belediye Başkanlığı, Sancaktepe Paşaköy'de yer alan imarlı arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış ihalesi 7 Aralık 2023 tarihinde yapılacak.

Hatice Kolçak: Yıl sonunda gram altının 2.500 liranın üzerini görmesi hayal değil!

Altın, dolar, kripto para piyasalarına yönelik değerlendirmelerde bulunan ekonomist Hatice Kolçak gram altında 2 bin 500 liranın üzerini görmesinin hayal olmadığını söyledi.

Sancaktepe Paşaköy Mahallesi 1/1000 ölçekli plan askıya çıkarıldı!

Sancaktepe ilçesi, Paşaköy Mahallesi, 599 parsele ilişkin 1/1000 ölçekli 30.11.2022 tasdik tarihli Uygulama İmar Planı tadilatı askıya çıkarıldı.

Bolu Belediyesi 21 bin 148 metrekarelik arsa satacak!

Bolu Belediye Başkanlığı, Bolu Merkez Paşaköy Mahallesi'nde yer alan arsayı 130 milyon 65 bin 858 TL bedelle satışa çıkardı. Satış ihalesi 18 Temmuz 2023 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

Ak Yıldızlar Nakil Vasıtaları Gayrimenkul Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ak Yıldızlar Nakil Vasıtaları Gayrimenkul Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Ahmad Alwakaa Almosa tarafından kuruldu.

Gps Paşaköy Gayrimenkul Pazarlama Ve Satış Anonim Şirketi kuruldu!

Gps Paşaköy Gayrimenkul Pazarlama Ve Satış Anonim Şirketi Eyüpsultan'da Gps Konut Ve Ticari Gayrimenkul Yatırımları Anonim tarafından kuruldu.

Reysaş GYO Sancaktepe projesinin 2022 yıl sonu değeri belli oldu!

Reysaş GYO İstanbul ili, Sancaktepe ilçesi, Samandıra Mahallesi, 0 ada 1975 parselin değerini resmen açıkladı. Peki Reysaş GYO Sancaktepe projesinin 2022 yıl sonu değeri ne kadar oldu? İşte o rakam...

Sancaktepe'de 9 bina ile 4 arsa satılıyor! Taksit fırsatını kaçırmayın!

İstanbul ili Sancaktepe Belediye Başkanlığı, İstanbul ili, Sancaktepe ili, Yenidoğan, Abdurrahmangazi, Paşaköy ve Samandıra Mahallelerinde yer alan bina ve arsaları taksitle satıyor. İşte ayrıntılar...

Ak Yıldız Dış Ticaret Ve Yapı Sanayi İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Ak Yıldız Dış Ticaret Ve Yapı Sanayi İnşaat Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Halit Yılmaz ve Levent Yılmaz ortaklığında kuruldu.

İzmir'de belediye 14 tarım arazisini açık arttırma ile satacak!

İzmir Bergama Belediye Başkanlığı tarafından, İzmir İli, Bergama İlçesi, Tırmanlar, Yortanlı, Paşaköy, Eğrigöl, Kurfallı, Ferizler ve Karahıdırlı mahallelerinde konumlanan 14 tarım arazisi açık arttırma ile satılıcak.

Bolu'da 14.5 milyon TL'ye satılık arsa!

Bolu Belediye Başkanlığı, Bolu Paşaköy Mahallesi'nde yer alan arsayı 14 milyon 500 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Sinpaş GYO Sancaktepe arsalarının değeri belli oldu!

Sinpaş GYO, İstanbul Sancaktepe Paşaköy'de yer alan arsalarına ilişkin gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı. Peki arsaların değeri ne kadar oldu? 

Huma Yapı'dan Çengelköy'e 100 milyon TL'lik yatırım!

2008 yılında faaliyet göstermeye başlayan ve şimdiye kadar Avcılar, Halkalı, Tuzla, Güneşli, Çekmeköy, Sancaktepe ve Çengelköy’de pek çok sayıda konut projesine imza atan Huma Yapı, Çengelköy’deki yeni projesi için 100 milyon TL yatırım gerçekleştirecek.

Sancaktepe Paşaköy Deresi ve Kolları imar planı askı süresi Haberi

Sancaktepe Paşaköy Deresi ve Kolları imar planı askı süresi
Sancaktepe İlçesi, Paşaköy Deresi ve Kolları ile Yakın Çevresine ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından 22 Aralık 2014 Pazartesi günü askıdan indiriliyor.
İBB, 28595 dosya numaralı imar planını 17 Ekim 2014'te onayladı ve 21 Kasım 2014'te ilanen askıya çıkardı. 
Sancaktepe İlçesi, Paşaköy Deresi ve Kolları imar planları hakkında detaylı bilgi için tıklayın!
Emre Kulcanay /...