27 / 04 / 2024

Sancaktepe Rings AVM açılılş

Sancaktepe Rings AVM açılılş

İstanbul Anadolu yakasında birçok projenin gerçekleştiği Sancaktepe ’nin ilk AVM ’si olan Rings AVM açıldı. Açılışının Mustafa Ceceli konseriyle kutlandığı Rings, mimari özellikleriyle dikkat çekti.

Rings AVM yılbaşında açık mı?

Rings AVM, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Rings AVM yılbaşında açık mı? Rings AVM yılbaşında kaçta açılıyor? İşte Rings AVM 1 Ocak 2017 çalışma saatleri...

Rings AVM Kurban Bayramı çalışma saatleri!

Rings AVM, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Rings AVM Kurban Bayramı'nda açık mı? İşte Rings AVM Kurban Bayramı çalışma saatleri...

Sancaktepe Osmanlı Çarşısı AVM'deki düğün salonu icradan satılıyor!

İstanbul Anadolu 10. İcra Dairesi, Sancaktepe Osmanlı Çarşısı AVM'de bulunan düğün salonunu satışa çıkardı. Söz konusu düğün salonunun toplam satış bedeli 4 milyon 800 bin TL olarak belirlendi.

Rings AVM Kurban Bayramı 2015'te açık mı?

Rings AVM hergün sabah 10:00 ile akşam 22:00 arasında hizmet veriyor. Peki, Rings AVM Kurban Bayramı 2015'te açık mı? Rings AVM bayramda kaça kadar açık? Rings AVM bayramda kaçta açılacak?

Rings İstanbul Sancaktepe ödeme planı!

Rings İstanbul Sancaktepe ödeme planı kapsamında 30 ay vade fırsatı sunuluyor. Dairelerin alanları 79 ile 273 metrekare arasında değişen projede teslimler hemen yapılıyor.

Sancaktepe Rings İstanbul daire fiyatları!

Sancaktepe Rings İstanbul daire fiyatları metrekare büyüklüklerine göre değişiyor. Teslimleri hemen yapılan projede 1+0'dan 5+2'ye kadar farklı şekilde dizayn edilen konutlar yer alıyor.

Sancaktepe Envarev satılık!

Sancaktepe Envarev satılık daire tipleri arasında 1+1'den 3+1'e kadar farklı daire tipleri bulunuyor. Rings AVM 1 kilometre uzaklıkta olan projede teslimlerin 2017 yılı Nisan ayında gerçekleşmesi öngörülüyor.

Rings İstanbul Sancaktepe iletişim!

Rings İstanbul Sancaktepe iletişim için 444 86 00 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Selin Yapı imzası ile hayata geçirilen projede dairelerin alanları 79 ile 273 metrekare arasında değişiyor.

Rings İstanbul Evleri Sancaktepe fiyatları!

Rings İstanbul Evleri Sancaktepe projesi 500 milyon TL yatırım bedeline sahip. Projedeki dairelerin alanları 79 metrekare ile 273 metrekare arasında değişiyor. İşte Rings İstanbul Evleri Sancaktepe fiyatları...

Sancaktepe Rings İstanbul'da hemen teslim evler!

Sancaktepe Rings İstanbul projesi 500 milyon TL yatırım bedeli ile yükseliyor. Projede 50 ay vade farksız taksit yapılıyor. Sancaktepe Rings İstanbul'da hemen teslim evler...

Sancaktepe Rings İstanbul ulaşım!

Sancaktepe Rings İstanbul ulaşım bilgilerine haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. 449 adet ev ve 99 adet rezidans daireden meydana gelen Rings İstanbul projesinde yüzde 15 indirim uygulanıyor...

Sancaktepe'nin ilk AVM'si: Rings AVM!

Rings AVM, İNSİDE AVM danışmanlığında Sancaktepe'de hizmete açıldı. Bölgenin ilk AVM'si olan Rings AVM, çocuk ve gençler için özel eğlence merkezleri, modern sinema salonları gibi bir çok ihtiyacı karşılıyor...

English Home'un yeni mağazası Sancaktepe Rings AVM'de açıldı!

Şıklığı, sadeliği ve sakinliği yaşam alanlarına taşımak isteyenlerin buluşma noktası ve yeniliklerin adresi English Home, İstanbul'da Sancaktepe'de yer alan Rings AVM 'de 200. mağazasını açtı.

Sancaktepe Rings AVM açılılş Haberi

Sancaktepe Rings AVM açılılş


İstanbul Anadolu yakasında birçok projenin gerçekleştiği Sancaktepe’nin ilk AVM’si olan Rings açıldı. Açılışının Mustafa Ceceli konseriyle kutlandığı Rings, mimari özellikleriyle dikkat çekti.

Yatırımı Selin Yapı tarafından gerçekleştirilen Rings Alışveriş Merkezi, 12 Eylül’de açıldı. Sancaktepe bölgesinin ilk AVM’si olan Rings AVM, 28 bin metrekarelik kiralanabilir alanı ve 116 mağazası ile Sancaktepe’nin yeni buluşma noktası olmayı hedefliyor. Mimar Hakan Kıran tarafından tasarlanan Rings AVM yarı açık mimarisiyle dikkat çekti.

Dünya mutfaklarından fast-food’a kadar farklı alternatifler sunan restoranları, çocuk ve gençler için özel eğlence merkezleri, modern sinema salonları, hipermarket ve elektronik marketleri ile Rings AVM, Sancaktepe bölgesinin hızlı gelişimine paralel olarak sosyal yaşam alanlarına duyulan ihtiyacı karşılamayı amaçlıyor.

Teraslı ve açık alanları ile öne çıkacak restoran ve cafeler ise projenin en önemli farklılıkları olarak öne...